Варненска благодейност VІ

• 9 057
  • 222
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ти фнимауай, така както си зяпнала Монде, дан лапнеш някой муха, щот ше се задавиш и отиде ни мероприятието - ``Муха се опита да налапа човек, оживява по чудо`` -заглавие в жълтата преса..Онез Защитата на Животните като та погнат, ела гледай сеир...  Crossing Arms

Последно уточнение - утре в 8 30 на Мамбо Хеи, тоест в Лучанов на кафе? Ще нося чувал на гръб, ще ме познаете и по чарвения гердан.
Абе ние много малко време прекарваме с тези деца, не смятате ли? Тъй, нещо да говорим с възпитанието, в някакви игри да участваме или нещо друго занимателно..Да участваме в приложни игри, такива мисли ми се увъртат? М?

# 121
Аз пък повече от всичко обичам да ми е цветно.. и аз съм за newsm18

# 122
а в Добрич ще се ходи ли?

# 123
Ами ако ни приемат - да ходим... Или пък за Коледа????

# 124
И аз мислех за мандарини да взема...след малко излизам ще видя цени за пликове...сори вчера ме налегнаха гости от рано та до късно вечерта  Tired

аз съм за цветни  Hug

# 125
Цветни ,естествено!

# 126
цВЕТНИ!  Peace

# 127
А идеята за малките подаръчета.. Какво стана?

# 128
  • Варна
Имам точно, конкретно запопитване. Колко хавтомобиля и колко дами с бебета ще идват. Аз съм с една приятелка и 2 чужди дами-майка и дъщеря, които бегло познавам, момата ми е колежка от хуниверситата. Да ги взимам ли, удобно ли е, почтено ли е? Майката била давала част от доходите си за благотворителност, но изпитвала съмнения къде отиват точно. Къде е давала, кога и как не зная, но й харесал нашият метод на благодеяние. Ако имаме 2 свободни места, мисля да ги поканя дамите?  Flutter

# 129
  • Варна
Някой занимава ли се със застраховки?
Вярно ли е, че от утре по-високи цени на ГО щяло да има и било добре днес да си застраховаме фтомобила?  newsm78

# 130

За възпитателките ли? Моята идея е някакви коледни сувенири. Имам предвид примерно коледни покривки, свещници ... всичко може да е, декември пазара е залят с такида домакински закачки. Аз лично не обичам да получавам парфюмерия, та затова аи никога не подарявам, прекалено индивидуално е.
Как ви се струва?

Аз съм с кола, без деца. Поръчах на Дани торта в Лучано, така че някой ще трябва да я придържа по пътя. Тревожно ми е, че не знам на коя от вас мога да се доверя за такова отговорно пазене. Имам притеснение дали ще остане за децата  Crazy

# 131

ами аз предложих комплекти от AVON за около 15-20лв. ама никой не нищо не каза  newsm78

# 132

За възпитателките ли? Моята идея е някакви коледни сувенири. Имам предвид примерно коледни покривки, свещници ... всичко може да е, декември пазара е залят с такида домакински закачки. Аз лично не обичам да получавам парфюмерия, та затова аи никога не подарявам, прекалено индивидуално е.
Как ви се струва?

Аз съм с кола, без деца. Поръчах на Дани торта в Лучано, така че някой ще трябва да я придържа по пътя. Тревожно ми е, че не знам на коя от вас мога да се доверя за такова отговорно пазене. Имам притеснение дали ще остане за децата  Crazy

Права си. Парфюмерия не е най-удачния вариант.

# 133
Бяхме говорили за децата.. Нали събирахме рула от тоалетна хартия.. За лакомства и разни такива май беше идеята?

# 134
  • Варна
В тия джаджи ще давлязат миниатюрни вкуснотии. Мисля, че има големи пакети с мънички Марс, Баунти, Сникър, нали? Дъвка, някакъв друг бамбонец и ще стане? Какво мислите? Може например да ги нарпавим за момченца и момиченца - с ластици, фибички за изненада или дребни колички..  Party

Общи условия

Активация на акаунт