Забавачница!

• 16 095
  • 336
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много сте хубави.

# 121
  • София
Заради вас двете - Ева и Ива, моя мъж каза, че сме вулгарни простачки, а всъщност аз ръсех най-много глупости, но с тая тоалетна съм се смяла два часа само после у нас Joy
Кажи му много здраве и, че това е било протест дето не ни пусна Z-rok, ами яко сръбска музика  Joy smile3534

# 122
Много весели снимки newsm10
Мери, колко бебета носиш, несериознице такава Mr. Green Heart Eyes

# 123
  • Там където е семейството ми
Много сте хубави всички.Снощи гледах,връчването на наградите и доста се кокорих да ви видя но не.
 Mr. GreenП.П.ДамаянтиНаправила си супер снимки,ама докато разглеждах албумчето,без да искам или със да искам натиснах другият албум,за пъзелите иде реч.Моля ти се бе жена,имай милост.Махни това руло,че докато го глеах лигите ми изтекаха. Mr. GreenДо преди два часа хич не ми беше до ядене,че Преслава реши да прави екшън, та тичахме до болницата,ама сега когато е всичко ок,пак ми се отвори апетита.
Чудя се да почвам ли посред нощ да го правя, или да оставя за утре? Crossing Arms

# 124
  • София
Чудя се да почвам ли посред нощ да го правя, или да оставя за утре? Crossing Arms
Joy Joy Joy Ще ме уморите бе.
Утре ще забъркам някакъв сладкиш или сладки да ви вдъхновя за Коледа  Heart Eyes  Hug

Ивка, какво е направила малката  newsm78

# 125
Иве, ама много си депресираща с това готвене Hug Аз съм на върла диета заради коликите на дребния и съм вечно гладна Cry като почти нищо не мога да ям Cry

А покрай твоите земноводни и последвалото обсъждане, само топли сиреняви печива са ми в главата Simple Smile Незнам на Зари как й действаш, но аз съм силно възмУтена Hug

Момичета, големи сте мацки (и бременните включвам Mr. Green) Със сигурност са ни запомнили на награждаването Party

# 126
  • София
НИКАКВО ГОТВЕНЕ ПОВЕЧЕ.
Само:

А за Ева спешшшшшъл

# 127
Дуцка-Муцка,сега ти гледах снимиките на малкия-вече голям Пепи в подписа-ма много сладък бе-бонбон-да го изпапкаш вместо мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

към всички девойки( и към тия дет са забравили кога са били девойки де Joy)- и кога викате ще почнете да ми идвате на гости- newsm78-да знам да си напечатам билети за премиерата Mr. Green

# 128
Дуцка-Муцка,сега ти гледах снимиките на малкия-вече голям Пепи в подписа-ма много сладък бе-бонбон-да го изпапкаш вместо мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ти Hug Както знаеш на майка си прилича Twisted Evil

# 129

към всички девойки( и към тия дет са забравили кога са били девойки де Joy)- и кога викате ще почнете да ми идвате на гости- newsm78-да знам да си напечатам билети за премиерата Mr. Green

и каква ще е примиера Twisted Evil малката какво ще ни сготви

# 130

Благодаря ти Hug Както знаеш на майка си прилича Twisted Evil

и умно дете бе, пак като майка си Grinning

# 131

и каква ще е примиера Twisted Evil малката какво ще ни сготви
ами за сега има само един специалитет-"бъркани яйца с горчица" hahaha-ако искате мога по примера на Дамаянти да го снимам да го постна тука Joy

# 132
Joy Joy Joy Ще ме уморите бе.
Утре ще забъркам някакъв сладкиш или сладки да ви вдъхновя за Коледа  Heart Eyes  Hug

Ивка, какво е направила малката  newsm78
Днес нямах време да пиша,че преди малко се прибираме от Варна.Водихме Боби на очен лекар,изписаха ни очила и ще се налага да носи лепенка на едното оче със очилата.Ако няма подобрение,ще се налага операция.Въпреки,че ще е рутинна,ако недай си боже се наложи,много се разстроих.

За Преславка,снощи ни изкара ангелите на мен и на татко си.Тръгнахме ние със Боби да купуваме Коледни украшения,че лъжа детето от сума време,а и от боти имаше нужда.Та тръгваме ние и оставяме Преславка на татко и да се гледат.Аз друг път все всичко на високо качвам,ама тоя път пропуск съм направила,и калпазанката докопала кутията със цигари.Докато татко и успее да я хване една четвърт,погълнала от цигарат.Прибрахме се ние,уж нищо и нямаше,ех след около час това дете,като каза сега ще повръща напарво изправиха ни се косите.През пет минути като фонтан и една такава неадекватна и мека като кашкавал.Хукнахме да я водим при лекарката.Докато се приготвим да се облечем вече беше живнала малко,ама въпреки това,решихме да я заведем да я видят.Слава богу нищо и няма.Сложих свещичка против повръщане и една ампула глюкоза дадох,та коремчето и спря да се бунтува,ама си легна гладна милата. Mr. Green
Сутринта още по-първи петли,се събуди,изяде си кашата и се караше за още,явно не и беше стигнало. Mr. Green
Малкият дявол беше,ама много се уплашихме.

# 133
  Ивка, в приключение сте попаднали! Случват се такива работи, важното е, че дечка е добре. Дано се оправят нещата и с баткото!

# 134
  Ивка, в приключение сте попаднали! Случват се такива работи, важното е, че дечка е добре. Дано се оправят нещата и с баткото!
Ами,аз много се панирвам при подобни неща , и почвам да рева като магаре,ей така.Та затова и ми стана гадно. Tired

Общи условия

Активация на акаунт