Пъзели 42

• 27 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Сали, аз също искам да го наредя! Simple Smile
Тези дни не редя, защото съм на кратко море, така че от мен само морски пейзажи.

# 646
  • Русе
Струва ми се, че първият приключи в 33-та минута, след него едно момиче в 36-та, а секунди след нея е следващата.
Направи ми впечатление, че на 6-та минута всички вече бяха с обърнати нагоре части и понаредили около 20 части, а на 14-тата минута имаше една госпожа, която вече беше успяла да си ги сортира на купчинки по цветове. Направо се чудя как е възможно при такава скорост да различават цветове и детайли?!
Леле,това се казва високоскоростно редене.Rolling Eyes
Мона Лиза,радвам се,че отново се включваш.Честити нови придобивки.Редила съм пъзела с пишещата машина.Разкошен е,направо сам се реди
Аз продължавам да бъда в творческа криза,но ми е много приятно да ви чета и да разглеждам наредените ви пъзели.Надявам се скоро да изляза от дупката,в която съм и да се похваля с нещо наредено
Иванита,благородно завидях.Къде е това спокойно изглеждащо местенце?

# 647
Зори, на Албена. За първи път идвам тук. Зелено и спокойно, хубав и широк плаж, но още не е сезона.

# 648
  • София, България
Иванита, на мен ми е студена водата в Албена през август месец. Навън можеш да изпържиш яйце на плажа, но морето не е както го обичам.

И аз бих се записала за пъзела на Сали още повече, че е само 600 части, по-голям би ми бил непосилен.

Весе, много се радвам, че ти е харесал пъзела, той е толкова лесен, че съм сигурна, че си го наредила за час и половина.

Ние тази вечер отиваме в къщата в Павел баня и там ще наредя остатъка от Мистериозната кутия.

Скрит текст:
както вече неведнъж съм писала, изобщо не обичам да ходя на това забито място, а мъжа ми точно обратното. Просто се виждам като станем на 80 години как той ще се е забил на къщата, а аз ще съм нахакано софийско бабе с шапка и бинокъл и ще си ходя по опери и театри и ще се бутам в градския транспорт да дразня младите. Joy

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 13:10 от Мона Лиза

# 649
Струва ми се, че първият приключи в 33-та минута, след него едно момиче в 36-та, а секунди след нея е следващата.
Да, даже 32 минути е времето на първата мисля. Мернах за момент класирането във видеото, предполагам по-късно ще го качат и на сайта. Наистина ми е трудно да си представя как се реди за половин час, па макар и лесен пъзел Flushed

Вече излъчват втората група, пак е много лесен

Аз съм пропуснала в графика, сега от 15 ще е третата група. А после от 18 и от 20 ще са две групи квалификации за двойки (отново по 500).

# 650
Майко мила, много са бързи. Flushed

В ръцете ми са вече амебките на Сали, тя толкова скоростно ми го даде, има няма час от въпроса и вече е у мен и то с целофан - нов новеничък. Голямо благодаря.

Тя има и желание да го пуска да пътува, Мона Лиза ще го качи в списъка, аз го почвам когато при първа възможност.

# 651
  • гр. София
Много са бързи. Това е редене за награда, губи се всякакво удоволствие.

Много сте бързи. Кога спомена, кога ти го даде Sali и вече го започваш Joy
Аз от тези с амебите за проба си купих този с балоните, но още не съм го редила. Редих детски, които си взех от Лидл. Май само Пес патрул ми остана. Другите бяха Миньони, Анна и Елза и супергерои.

# 652
Същата работа - 32 мин. за първия.
Сложих си го в количката пъзела - белким като го наредя и видя, че не мога да се меря с тях да се отърва от тези болни амбиции Joy
Както и да го гледам мнооого трудно ще падна под 1 час.

Оля, има време за удоволствие, има и време за състезание, просто са различни неща Smirk

А, още нещо ми е убягнало. Двойките редят 500 на квалификации и 1000 на финал, но явно първия ще е труден, а втория много лесен, защото времето и за двата е 2 часа.

# 653
Бухтичка, този втория изглежда по-лесен. Аз за 30 мин сигурно само ще обръщам частите:) Не можах да видя, от рамката ли почваха хората или от всякъде?

# 654
Различно го подхванаха, според мен за този конкретно наистина май е излишно да се прави рамката първо.

# 655
  • гр. София
Ioana_g, Точно си мислех същото, аз затова време ще обръщам частите Joy
 Бухтичка, така е, но за мен реденето на пъзели е удоволствие и именно по тази причина не участвам.

# 656
  • София
Весето се яви на срещата с палачинки, собствено производство, унищожени са вече, благодарности от мен и внука.
Помолих Мона Лиза да качи амебите в пътуващи, който иска да се запише. Може и някой друг вместо нея, тя нали сега между толкова къщи не може място (и време) да си намери.

а аз ще съм нахакано софийско бабе с шапка и бинокъл и ще си ходя по опери и театри и ще се бутам в градския транспорт да дразня младите. Joy[/spoiler]
Мона Лиза, от мен перото за капелата Grinning

# 657
Бухтичка , добре си го измислила. Да се види човек дали е бърз, както си мисли

Момичета, като почне състезанието е така вълнуващо, че ставаш като терминатор, супер фокус. Аз като редя у дома и засичам съм бавна и си се чудя, човек някак се променя, а ако е на живо само си представям.

Но аз като чета правилата на квалификацията отиват първите двама от страна, така че шанса за финал е голям. Дали е справедливо, не знам, горките испанци, които отиват масово, за тях е гърч. На понеже е международен, явно така са го решили на финала да имам максимално разнообразно световно представяне.

Сали, супер си бърза, ние още вкъщи не сме ги опитали, продължавам да ги правя
Joy

# 658
Да, наистина има значение държавата за класиране на финала, но не вникнах напълно, трябва пак да прочета правилата. И аз не съм сигурна колко е справедливо, но явно се търси някаква диверсификация на финала.

Права си, Весе, че и като започне самото състезание и дойде адреналина е малко по-различно.

И така докато хвърлям по едно око на световното по пъзели бяха качени резултатите от НВО. Много съм доволна, постара се детето, въпреки че хич не е от ученолюбивите. За каквото искаше трябва да й е предостатъчен балът Blush

# 659
  • гр.София
Записах се за пъзела от Сали. Много шантави парчета ми се сториха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт