Риткащи ФЕВРУАРСКИ човечета, гушат се в на мама коремчета!

• 10 653
  • 209
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
До мамите, които бяха вчера на лекцията, да разкажат, ако могат за интересните неща. аз още си работя, ама малко остава. вчера следобяда имаше работа та не можах да се включа накрая.
За покупките за бебо, мисля на първо време количка да вземем някаква, креватчето май ще остане след Нова година, както и другите неща. за ваничката, не се притеснявайте и двата вида ще вършат работа, но като тръгнем по магазинтие специално за тях ще решим на място. аз поне така мисля.
приятен ден на всички

# 151
Да , мами, разкажете ни за лекциятаnewsm44

днес е   smile3558  newsm44

# 152
   Здравейте,мами!Имам едно въпросче-Термина който са ви изчислили с колко се разминава от термина според ехографа?Знам,че винаги има отклонение,но сега при последния ми преглед ехографа посочи термин 12.01.,а аз съм за 09.02.Това си е цял месец!?С дъщеря ми разликата беше 3 дни,а сега ми се вижда прекалено.Докторката ми каза че засега главичката е доста голяма,според бедрената кост разликата между термините била малко по-малка.Аз все си мисля че ще родя преди термина,но не чак толкова рано.
  Надявам се да споделите как е при вас.Лек и успешен ден  bouquet

# 153
  • Стара Загора
На мен досега не са ми променяли термина ThinkingКазват ми само, че към момента бебка върви с една седмица напред примерно, но първоначалната дата си остава....незнам дали е правилно да се променя датата при условие , че бебетата се раждат с различна големина .... ooooh!Вие как мислите?

# 154
Dar_ina,моя термин е за 15.2-на последния ехограф преди 17дена ми показа спрямо главичката 29.1,а спрямо бедрената кост 4.2,сега ще видим какво ще покаже в понеделник.Синът ми го водеха все за голямо бебе и само ме стряскаха как съм щяла да го раждам(беше преди 10год Laughing),а той се роди 3550-после ми обясниха ,че му била по-голяма главичката затова така са го водели-родих го две седмици по-рано.Явно и твоето бебче ще е голямо главo,а пък и моето и сега май ще е такова-ще родим когато те си решат,че не искат да седят вече скрити Laughing
Момичета,колана наистина действа-с него мога да се движа по-дълго без да получавам болки и контракции-много се радвам че си го купих.

# 155
Здравейте и от мен мамички!  bouquet
Аз днес бях на консултация и док пак ми каза, че трябвало да ям повече сладко! За мен това е глупост , че от сладкото растяло бебето! Направо се чудя дали да вярвам на този док! И 13 кг били малко за две бебета! Направо сам разочарована! Sad  Поне ми измериха тоновете за първи път!
Сега отивам да си поспя ,а после може пак да се включа!
На вас хубав петъчен ден! Hug

# 156
  • София
На мен досега ехографа ми показва само седмица по-рано. Но и аз съм чувала, че на други е показвало доста по-рано и накрая всичко си е било нормално. Дарина не се притеснявай, че заради това ще родиш по-рано.
Нина, радвам се, че ти помага колана. и мен кръста ме боли от време на време, ама то става ако седя много време наведена, иначе не. ще си изкарам и без колан до края  Whistling

# 157
Здравейте момичета Simple Smile
Аз ей така накратко ще се включа. май повече да  оплача, колко ме боли всичко и съм като разглобена. Ходихме с малкия на разходка , ама то охлюв да беше щеше да е по-бърз. За веднъж ми затежа Sad
Нина какъв е този колан - за бременни ли ? Вече се замислям и аз за нещо подобно. То не мога да мръдна без да не получа контракция Confused

# 158
  • offshore & overseas
Здравейте и от мен мамички!  bouquet
Аз днес бях на консултация и док пак ми каза, че трябвало да ям повече сладко! За мен това е глупост , че от сладкото растяло бебето! Направо се чудя дали да вярвам на този док! И 13 кг били малко за две бебета! Направо сам разочарована! Sad  Поне ми измериха тоновете за първи път!
Сега отивам да си поспя ,а после може пак да се включа!
На вас хубав петъчен ден! Hug
Рени, въобще не се връзвай на тия глупости!  #Cussing out Мен доФторите даже ме хвалят, че съм качила само 5-6 кг и сега съм 50-51. Време има до заветния 9-ти месец, а и е важно не какво качваш на себе си, а как се развиват беборанчовците! Може би трябва да потърсиш и друго мнение, как мислиш? newsm78

# 159
Bopsi,колана е за бременни-като пояс е-обхваща кръста и се залепя под корема-може да се регулира,ластичен е.Аз си го поръчах да ми го доставят в кварталната аптека-22лв.Аз много се чудих дали ще върши работа,но съжалявам,че толкова много се мотах(абе честно казано не ми се даваха пари),а не го поръчах по-рано.
Тука можеш да го видиш-Elast 9806-съм си купила:

http://www.tonus.lv/?lang=ru&p=1&idp=1

# 160
Рене, и аз искам такъв доктор , който предписва да се яде сладко   jumpuu  jumpuu  jumpuu.
Шегувам се разбира се Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз си го ям сладкото без да ми го предписват и резултатът е нацъфкано дупе от стрии ... вчера преброих точно три в прекрасно лилав цвят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 161
  • offshore & overseas
Ей ви едно калкулаторче за килограми по седмици (Рени, виж по него как си):

Калкулатор на бременни килограми по седмици

Mr. Green

# 162
Здравейте,
Аз съм Златомира от Варна и терминът ми е за 26.02.2007. Grinning Ще се радвам да участвам във вашия форум, както и да се запозная с други мами от Варна, които очакват щастие в края на месец Февруари.
Поздрави на всички!

# 163
Златомира,  welcome

# 164
  • София
Привет Златомира,

Добре дошла при нас и дано ти е уютно  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт