Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове подплънки за кърмачки?
Каква е думата за бременност?
Какви са мненията за контейнерите за памперси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове подплънки за кърмачки?
Има два вида подплънки за кърмачки - за еднократна употреба и за многократна употреба. Първите работят на принципа на превръзките и се препоръчват от майките кърмачки, тъй като предотвратяват миризмата след няколкократна употреба. Вторите са по-икономични, но след няколко употреби започват да миришат. Предпочитанието зависи от нуждите и предпочитанията на майката.
-
Каква е думата за бременност?
-
Какви са мненията за контейнерите за памперси?
-
Какво е мнението за новата японска болница в София?
-
Какво мислите за използването на компреси с риванол в инфекциозното отделение?

и 19
!
Ще бъде добавен! 
. Бебешките аксесоари май нямат край
. Поради което аз си правя списък и ще им го връча като ме приемат в болницата, да се оправят.
Верно, че ме лишават от удоволствието на покупката, както и, че бих могла и без тяхно знание да отида на бебешки пазар, ама каква ще ми е радостта, като трябва да крия нещата или поне да се въздържам от хвалба? Оф, не знам -- дали пък към осми месец няма да ги склоня, че вече е нормално да се набавят някои работи!?