Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове подплънки за кърмачки?
Каква е думата за бременност?
Какви са мненията за контейнерите за памперси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове подплънки за кърмачки?
Има два вида подплънки за кърмачки - за еднократна употреба и за многократна употреба. Първите работят на принципа на превръзките и се препоръчват от майките кърмачки, тъй като предотвратяват миризмата след няколкократна употреба. Вторите са по-икономични, но след няколко употреби започват да миришат. Предпочитанието зависи от нуждите и предпочитанията на майката.
-
Каква е думата за бременност?
-
Какви са мненията за контейнерите за памперси?
-
Какво е мнението за новата японска болница в София?
-
Какво мислите за използването на компреси с риванол в инфекциозното отделение?

.
Само миналия път с онова дървеното! Ама то това е от на майка ми времето! Този петък като отида ще настоявам! И никой не ми казва и колко тежат!
А аз искам да знам! Има ли начин по размера на черепчетата,понеже само него знам, да си изчесля сама??? 

. да се надявам че около празниците ще поспя. иначе и аз ще си работя до Коледа. малко остана
Тази сутрин ходих при доки. И този път ми каза ,че ще е момиче
щяла да бъде като баща си и щяла да има неговият характер.
(понеже доста шава по цял ден , а през нощта като започне да рита чак се събуждам). И много ми се иска да вземе неговите очи - тъмно кафеви. Но да е живичка и здрава, ще връзваме панделки и кордели и много ще й се радваме. Но толкова се радвам , че с бебка всичко е наред засега. Наддала съм 10 кг. Доки каза , че е нормално да се наддаде до края на бременността 13-15 кг , а може и до 18 кг мах. За да не ми се качи албумина , кръвното и за да не се задържат течности да намаля соленото и киселото, а да си хапвам повече месце (най-вече пилешко), рибка , млечни произведения , плодове и зеленчуци. Мери ми обиколката и височината на коремчето и слуша тоновете на беба с дървената слушалка. Таткото няма търпение да разбере какво е казал доктора и няколко пъти звъня по телефона.
, или ще трябва между две кърмения да тичаш по магазините."
по дупе и доста си натъртих опашката. Добре, че не си ударих корема. Мислех дали да се обаждам на док, но реших да изчакам малко и да видя как ще се чувствам. Бебо си рита нормално и на мен нищо ми няма, освен че не мога да си седна на дупето
Писах, писах, накрая всичко се изпари и затова реших по-делово.
Колкото до теглото, ще трябва всеки път, га те гледат на ехограф, да си питаш, както правя аз.
Но по принцип не хващай много вяра, щото това не е реално измерване на теглото, а се правят изчисления (компютърът ги прави автоматично), на базата на замерванията на бебчето/ата. Аз понякога нахалствам и докторите ми дават да погледна графиката и въобще цялата информация, която се е получила, на чиято база преценяват дали бебчо върви напред или назад и дали нещата са в норма. Обикновено като не кажат нищо, значи всичко е наред, но какво пък пречи да се интересуваме? 
ми се струва афиф работа, но може да се изненадаме приятно, а и ще се повеселим, особено ако сме повечко. Може и да си понадраскаме тумбаците даже, ако сме на кеф...
Това ще е последната лекция в UPSTAIRS и малко ми е мъчно, защото за мен там беше най-удобно, но пък и другите мами имат право на глас.
Рекламната презентация пак ще е на Avent, но не знам дали на същите продукти. Но който е блял като мене предния път няма да скучае... 
!!