Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните видове подплънки за кърмачки?
Каква е думата за бременност?
Какви са мненията за контейнерите за памперси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните видове подплънки за кърмачки?
Има два вида подплънки за кърмачки - за еднократна употреба и за многократна употреба. Първите работят на принципа на превръзките и се препоръчват от майките кърмачки, тъй като предотвратяват миризмата след няколкократна употреба. Вторите са по-икономични, но след няколко употреби започват да миришат. Предпочитанието зависи от нуждите и предпочитанията на майката.
-
Каква е думата за бременност?
-
Какви са мненията за контейнерите за памперси?
-
Какво е мнението за новата японска болница в София?
-
Какво мислите за използването на компреси с риванол в инфекциозното отделение?
А на мен така ми се е допило уиски, не мога да опиша ...интересното е, че по принцип мразя уиски, фен съм на водката и бирата 
Изследванията и са добри, били са инжекциите на бебчетата да могат да дишат сами и са и казали ,че утре ще ги извадят,освен ако не решат да изчакат още няколко дни! Дано всичко мине по мед и масло! 
ща!
Незнам всеки сам си решава. Мнение не налагам, а и казах че това е инфо споделена от родили майки. Иначе за йодния разтвор точно акушерките в ОБ Варна казаха да имаме предвид едно шише за йоден разтвор. Аз лично бих искала да знам колкото може повече в случай, че не ми обърнат достатъчно внимание.
. А за инфекциозното нямах предвид риваноловия компрес,а къпне и други решения на своя глава без да са разрешили докторите!!
Повече няма да стъпя там , дори и безплатно да ми предлагат. 
Дано се понаспя скоро, че ще избие на накъде.