*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 6

• 18 464
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • au bout du monde
Ох, това творчество съм го гледала Laughing И по- хубаво е имало.
Да видим поне Дениз дали ще види плаж това лято....предполагам е напазарувала 1001 неща за лятото:laughing: Чакаме снимки.

Видях и за майката, какво ще дори там тази майка не знам . Освен да навиква Зехра и да й се бърка. Очаквам някоя властна и командваща жена. Laughing

Наближаваме 50 стр. Давайте предложения за банер. Аз съм харесала, де, но може и нещо друго да харесам Smile

# 601
Като написаха майка на Зехра и се сетих за Фазилет 🤣🤣🤣
Е как, много ясно, предложението за брак. Въпреки че може и силуетите по залез, беше много красив кадър

# 602
  • au bout du monde
Точно предложението съм харесала.

Нещо и първата страница ми се иска да променя, но може би ще изчакам следващия път за 3ти сезон, тогава ще бъда и по-свободна.

ох, Фазилет ...ти представяш ли си я тук Laughing Laughing Laughing

Майката на Зехра според мен няма да е доволна, че дъщеря й страда и ще иска да й намери бързо нов съпруг, че така не бива самотна жена да стои Laughing

# 603
Как за Бога несъществуващ персонаж се явява и предявява претенции в детайли към живот, в чието развитие е отсъствал не е ясно, но...
La Libellule, винаги ти се радвам на конкретните предположения за героите, пък и за живота на коментираните тук Stuck Out Tongue Winking Eye

Все едно присъстваш и си разказвач, дори и времето, което ползваш е такова.
Ей така си ги чакаме

Не ми харесва на Чаалар последната снимка, явно ваканцията разпускат и са съвсем неглиже. Дениз полага усилия, грим, летни снимки, но той .... Съвсем лежерно.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 09:11 от janakrasi

# 604
Май все пак е бил на откриване на нов бутик. Ако това е той Simple Smile

Различни дрехи, но то преобличането при мъжете е лесно - няма нужда да мислят за грим и прическа 🤣

Всъщност, може и двамата родители на Сердар да са живи, щом баща му е жив. Просто хрумване

# 605
  • au bout du monde
Явно е бил там, но този мъж с костюма не е Чаалар.

Айде сега майка му😆 бащата стига. Нека някой при Зехра се появи😄

Гледах 3ти еп с бг аудио на Фазилет, докато правих гимнастика.🤭
 Тамън свърши в хотела.
Хазан е много по-истинска и цветна с всичките емоции и чувства. Зехра е направо дърво сравнена с нея 😁
Сценарият в тешкилат също дървено стои.

Дениз прави страхотна роля като Хазан.

Чаалар е неузнаваем. Толкова различен във всяка роля.

Още в началото според мен са смятали да ги съберат, това, че не са знаели са глупости за мен😏
Още в първи епизод имаше знак за това. Когато минаха с колата и ги опръскаха. Наблегнаха на Хазан и Яъз. После в хотела. Можеше Фазилет да иде 😂
В Синан нямаше никакъв признак на поумняване. Постоянно се разделичаваха с Хазан. Предният път следях кога точно се получи пропастта между тях. След като Едже влезна в затвора Хазан се отдръпна. Те се скараха и дори не се сдобриха истински. Някакси уж продължиха заедно, но същевременно не бяха. Тя беше приключила с него. Още тогава трябваше да се разделят.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 11:48 от La Libellule

# 606
Ето и снимка с таг от хотела. Понеже обсъждахе на почивка ли е или по задачи. 🤭

Пусна ни и малко гледка, в кратко видео

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 13:34 от 6brn

# 607
Това място не е ли същото, на което бяха миналата година с Дениз и Баръш? Grinning
Да нямаме някоя изненада до края на деня Grinning

# 608
  • au bout du monde
В доста скъпарски хотел се е настанил. От другите показани до сега той е най. Не помня миналата година дали са тагвали хотела. Знам че Дениз после беше в друг - Hillside beach club adults only. И преди са били там, явно го харесват.

Изненада хоп Дениз сама там 🤭  Чаалар да пусне снимка " в добри ръце е, не се бой" 🤣

Дениз му е харесала снимката от вчера. 👍

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 15:06 от La Libellule

# 609
Езгитата бяха в апартаменти със собствени басейни, той е със собствен кей - няма как да остане по-долу от тях, все пак 😎

Впрочем, Дениз в онова интервю на ревюто спомена точно Бодрум 😎 Да видим. Но идеята за снимка на двамата на плажа ми харесва. С надпис "след медения месец в Исландия". Или пък "подготовка за новия сезон" 😎 макар че и ZehSer4ever би свършило работа 🤣🤣🤣

# 610
  • au bout du monde
Хагха няма как да напишат такова нещо🤣🤣🤣

Не знам тази година изобщо дали ще плажуват заедно. Иначе да, Бодрум споменаха. Когато Баръш е свободен. 😬

# 611
Чаалар продължава да скъсява косата отстрани. Отношенията му с неговата коса са отделна история. Особено с бретона 🤣🤣🤣

Снимка от преди два дни от фризьорския салон

Ако Баръш има агент в нашия форум, ще ни издири и лично ще ни линчува 🤣🤣🤣

# 612
  • au bout du monde
Харесвам го с къса коса. Ще израстне до средата на август.

Баръш да си гледа концертите и да остави жена си малко да се позабавлява. Цяла година е работила.

# 613
Едно много симпатично клипче. Много ме разсмя.

La Libellule, да не са се вдъхновили от твоите занимания днес 🤣🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/CfMMESrogho/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Още една снимка от фризьорския салон в Измир. И Чаалар изглежда отслабнал

# 614
  • au bout du monde
Очаквах някакви гимнастики да правят, а те Фазилет гледат 🤣🤣🤣
Гледала съм го иначе, много е яко.

Косата му изглежда различна на тази снимка, май е преди пострижката. Видях го, че е с червени конвърс. Дениз има тъмно сини и черни 😆

Вталил се е той,  нали тяло на плажа трябва да покаже 😁

Езги С.още е в Бодрум.

Общи условия

Активация на акаунт