*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 6

• 18 442
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Еха, с любимия ми коктейл. Чак ми се допи 😎
Днес е доста активен

# 616
  • au bout du monde
Ах, изглежда чудесно😻

Дениз не е отишла да му щракне една снимка.😫 сам трябва да се снима.
За сега мълчи по въпроса с кого е....🤔

Дениз и в  Бодрум няма да стъпи, докато той е там 😆 ще го чакат да си тръгне и Баръш ще заведе жена си за 2 дни да види морето 😆

# 617
Че то ако е за море, и в Истанбул има море, дори няколко 🤣

Нали Чаалар планираше да отскочи до Крит - може тогава Баръш да заведе Дениз на почивка. Тъкмо да е сигурен, че не е в страната 🤣🤣🤣

# 618
  • au bout du monde
Че то ако е за море, и в Истанбул има море, дори няколко 🤣

Нали Чаалар планираше да отскочи до Крит - може тогава Баръш да заведе Дениз на почивка. Тъкмо да е сигурен, че не е в страната 🤣🤣🤣

Тя само ще ги гледа май Laughing

Ще чака Чаалар да се тагне в Крит и тогава ще идат в Бодрум Laughing

# 619
Аз ако бях на мястото на Дениз хващам най-добрата си приятелка и отивам на почивка, дори за ден два да е. Няма да мога да издържа като нея да го чакам моя по цял ден удома. Ако той е на работа, аз до сега съм била и заслужавам да избягам някъде. Милата как търпи не знам, от козметичния салон право вкъщи. По-далече без Баръшчо не може.
В началото на 2ри сезон Дениз имаше супер тен, в 3ти май ще си я гледаме бяла Grinning

# 620
А ние се чудим защо прави супер роля като Хазан. Ами заради психическото спокойствие. Тя се сгодява към края на Фазилет? Загубих се вдатите. Абе могла е да изклинчи от затвора.
Сега няма мърдане, контрол и дом и в работата. Язък, а толкова позитивна, лъчезарна, когато не е стресирана.
Съвсем различна, нормални емоции, няма скованост. Дано не съм права, но едва ли, рядко греша. Плюс, че едно такова отношение и ежедневие само се задълбочават.
Мъчно ми е, но хората сме различни и имаме различен праг на търпимост.
А, ето и допълнението. Какво да кажа разликата във възприятията е видима.

# 621
  • au bout du monde
Не й знаем положението на Дениз и мотивите. Ако има с кого, бих отишла на почивка и без мъжа Laughing Не е честа практика, но ни се е случвало.

Имаше страхотен тен в началото на втори сезон. Сега ще е бяла и бледа. Има логика Зехра да е такава. Все пак страдала е, не е хукнала по почивки. Може да са й казали да не прекалява със слънцето Laughing

Честно казано сигурно и аз щях да си седя у дома и да чакам мъжа ми хахах

# 622
Не вярвам тенът да е проблем при снимките. С грим и осветление могат да я направят колкото искат бледа.

Но друго ми прави впечатление - къде изчезна Лео?

Баръш продължава с концертите и през юли. Интересното е, че в събота е точно в Мугла - Дениз може и да не отиде при Чаалар, но Баръш ще е точно там 🤣🤣🤣

Ние обсъждаме Баръш, а в туитър фенките са възмутени колко е отслабнал Чаалар и обвиняват Кайла, щяла да го съсипе 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 01:22 от 6brn

# 623
  • au bout du monde
Там трябва да си е🤔
Аз все още се чудя къде изчезнаха всичките им котки и предишното куче🤔

Намерих най случайно тази рокля 😁 има я в други цветове. Явно ще си я носи само вкъщи на двора.😆

От понеделник 27ми до 1ви юли Б. ще е свободен. Жената беше на разкрасителни процедури, явно се е подготвяла 😁 през юли също има две дупки по 5 дни.

Докато не я видя Кайла с него не вярвам да е там 😆
Той много спортува, за това е отслабнал 🤣 гледах хотела...супер яки легла има 🤣

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 02:06 от La Libellule

# 624
Тази снимка май е нова, от фен публикувана

Езги днес е на гости при Дениз, забавляват се

# 625
  • au bout du monde
Ето я пак 😍 сменила е дрехите.

Геврека може Езги да го е донесла да я понахрани малко, но като гледам едва ли.
Вижда се какво им е менюто😆 домати и краставици😆

Ръцете все по-слаби стават.

Нова е снимката. Снимала се е с един дядо.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 20:21 от La Libellule

# 626
Папараците са го хванали на почивката. До края на видеото очаквах нещо да се случи, но не. Стоят и си говорят само Grinning

# 627
  • au bout du monde
През цялото време гледах какъв вятър ги вее и вълните. Имах чувството, че ще ги залее някоя вълна. Това Кайла ли е?
Не са изловили нещо по-пикантно Laughing  Изглеждат просто приятели Laughing
Миналото лято бяха снимали Дениз и мъжа й на яхта. При тях поне имаше прегръдки и целувки. Изглеждаха си като двойка. Laughing

# 628
Кайла е. И аз се сетих за видеото, в което се целуват Баръш и Дениз . Да не бях го виждала Grinning

# 629
  • au bout du monde
Кайла е. И аз се сетих за видеото, в което се целуват Баръш и Дениз . Да не бях го виждала Grinning
Аз искам някое и от това лято...да видя, че се забаляват и че всичко е наред. Laughing

Чакам подобно видео и с другите, за да повярвам, че има нещо  Laughing

Между другото хотела се предлага от бг тур оператори и доста българи го посещават. Някой, ако има късмета да е  там сега, може да ги види Laughing
Следващо заминаване на 30.06. Ако знам, че със сигурност ще е все още там, бих навила мъжа ми да отидем Laughing

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 21:42 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт