*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, - тема 6

• 18 427
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Значи, за мен със същата сила може да е всеки, далече е и въобще не е ясно кой всъщност е на видеото. Иначе. Защо за Бога Чаалар крие таз принцеса изящна Кайла. Не разбирам.
За др двама съм резервирана.
Явно всичко е PR позитивен, негативен ...

# 631
Фенките му много я хейтят, предполагам затова не споделя нищо с нея. Личния му живот не е много на показ

# 632
  • au bout du monde
Фенките на Чаалар много я хейтят, предполагам затова не споделя нищо с нея. Личния му живот не е много на показ.

Те и сега пак си я хейтят.Laughing
Как пък никъде не ги засичат заедно и да ги снимат. Явно се срещат тайно в домовете си Laughing и никъде не излизат. Или отношенията им не са толкова сериозни.

На мястото на Кайла и на мен няма да ми е приятно да ме обсъждат и аз няма да искам да ме снимат. Но пък никъде да не можем да излезем и просто да се разходим, защото някой ще ни види, ще ми е много гадно Sad Излиза, че само по затворени курорти може да се срещат.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 22:17 от La Libellule

# 633
Имат интервю заедно от миналото лято, само Ч говореше Grinning бяха ги снимали в Истанбул. Може пък на нея да и е неудобно от камерите и да предпочита по закрити места
Чаалар е на събитие на списание HELLO. Коя е компанията обаче Grinning
Нашата Дениз никъде не я канят, защо така Sad

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 22:19 от Yanica_

# 634
Тъкмо щях да пусна снимката от списанието. Някакъв summer escape, както и да се превежда това, доста актьори са поканени, включително Афра.

Изгледах видеото и на него може да е всеки - при това растояние и в гръб. И имат вид на двама приятели, не на двойка, че и шезлонгите им да така разположени. Дори не съм убедена, че си говорят.
По-скоро имам усещането, че когато трябва да ходи някъде във формат +1, ходи с нея.
Звучи ми като параван за друга връзка, която не може да се афишира. Пак си спомням американското гадже на Яъз във Фазилет. И съм с усещането, че Кайла е в тази роля. Ако това е Кайла, но най-вероятно е.
Ето и по-ранен кадър от вечерята. Предвид абсурдната риза на Чаалар, е лесно откриваем. 🤣🤣🤣 Момичето с него не се вижда, само коса и обувки с платформи, така че може да се приеме, че е Кайла.

Също се замислих, че когато си пуска снимки на стори, лайковете не са публични. И няма как например Баръш да пита Дениз защо му е харесала снимката 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 22:42 от 6brn

# 635
  • au bout du monde
Само човекът пуска сторито може да вижда лайковете, винаги е било така.

С Кайла е, нали са отишли заедно.

Дениз не си я представам сама на такова събитие. Мъжът й е зает да я предружи, а пък щом и Ч. ще е там, абсурт нея да я пуснат Laughing Laughing
Тя се забавлява на двора с приятелка...като някоя непълнолетна не я пускат да излиза 😒

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 23:01 от La Libellule

# 636
Най-вероятно е Кайла, нищо че от нея се вижда само коса и обувки с платформа. Просто не са я снимали. Очевидно не е искала. Той е поканеният, тя е +1, т.е. придружител. Може и да откаже публичност, той не, щом е приел събитието.

# 637
  • au bout du monde
По такива събития трябва да си водиш личен фотограф 😁

Представих си ситуацията...тя да е останала в стаята, за да не я снимат Laughing

Бягство - 2 епизод.
https://archive.org/details/2_20220624_20220624_1828

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 23:31 от La Libellule

# 638
Споменах ли, че и Афра е там? 😎

Знаех си, че пуши 🤣🤣🤣

# 639
  • au bout du monde
Да спомена, даже я видяхме 😁 И онази Съла дори е там 😐

Пф само Дениз липсва. Явно всички са по двойки и тя не е искала да е сама.
Щеше да стане хубава снимка. Между другото Дениз и Афра не се следват🤔

# 640
Е, показа се. На първа снимка не изкуствена усмивка Кайла, изглежда нормално.
Афра както винаги страхотна, нея я харесвам много.

# 641
  • au bout du monde
6brn, кой пуши?
За пурата ли говориш?

# 642
Всъщност не исках да казвам, че имаме потвърждение за присъствието на Кайла. 🤣🤣🤣 На селфито изглеждат по-близки, отколкото на видеото насаме 🤣🤣🤣
И Чаалар го пусна на стори. Май е първа снимка с Кайла за това лято...
Не харесах Афра във Фазилет, много ми беше дървена. Чух, че после се е научила, но не съм я гледала.
Загледах се, че Чаалар наистина е видимо отслабнал в последно време. Тези панталони му стоят като подарени. Прави ми впечатление и че само с Кайла публично носи тези абсурдни ризи. С приятелката от детството беше стилен и елегантен.
Да, говорех за пурата. Наскоро на едно видео няколко пъти превъртах да видя кутия цигари или пурети ли държи, но беше доста замазана.

Май от Фазилет Дениз следва само Чаалар и мацката, която играеше американската приятелка. Другите са аут.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 23:53 от 6brn

# 643
  • au bout du monde
Пусна и той снимката с влюбени човечета 😆 това на снимка с Дениз абсурт да се случи.

С приятелката беше много добре облечен и засмян. Личеше си, че се забавлява. Сега изобщо не се е усмихнал. Тя може и да го е прегърнала, но той изглежда далечен. Сякаш си мисли : сега пак ще ни видят с Кайла 🤣
Слабее той от мъка по Дениз 🤣 като я гледам и нея, до август може съвсем да се стопи.

Може да пуши пури, но не е задължително да пуши цигари. Мисля, че не е пушач.

Харесвам Афра, но след Фазилет нищо интересно няма.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 23:58 от La Libellule

# 644
Мен ако питаш, иска да го видят. Конкретен човек. Кого ли информира на стори?

Наистина е интересна разликата в стила. Още повече, че селфито му от снощи не беше с шарена риза. Този стил ми звучи като на пук, все едно й лази по нервите. И шарена риза, и пура, твърде много демонстрация. Той е суетен (гледах видеото от наградата на Бурджу - доста дълго си оправя бретона, въпреки че явно беше фиксиран да не се разроши), така че явно облича тези забележими ризи с цел. Показно. Има конфликт.

Общи условия

Активация на акаунт