Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 646
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
Буквално вече не помня какво поръчвам, докато дойде след месец е малко забавно пък, отваряш кутия с изненади и само предполагаш какво трябваше да е вътре е😁 и с връщането е също толкова бавно, както казах вече не мога да помня какви пари имат да ми възстановяват.

# 121
Зеленото сако. То докато пристигне ще стане жега.....На 14 го поръчах и е готово, но замяната която искам да направя го бави в момента. Не ми се разправя с връщания, като знам със сигурност че ще поръчвам още - по-добре да са там парите.  Даже днес гледах високите им сандали от миналата година. Някой има ли ги да каже колко са високи токчетата?

# 122
Буквално вече не помня какво поръчвам, докато дойде след месец е малко забавно пък, отваряш кутия с изненади и само предполагаш какво трябваше да е вътре е😁 и с връщането е също толкова бавно, както казах вече не мога да помня какви пари имат да ми възстановяват.

А след какъв период от време връщат все пак парите? Забелязала ли сте?

# 123
Как така не си следите дали са ви върнати парите? Толкова ли не си цените труда, с който ги изкарвате? Ами ако наистина стане грешка и пропуснат някоя сума? Rolling Eyes
Аз получавам смс за всеки превод и така си следя!
Обикновено до 5 ден са възстановени парите, но не от пристигането на пратката, а от минаването през отк.

# 124
Някоя от вас (с по-малък/среден бюст) има ли този топ? https://alessa.bg/what-a-delight-top-ekryu

Може ли да се носи без сутиен?

аз го имам попринцип ,много е красив,съвсем леко е умален и да може да се носи без сутиен,но аз го нося със

мисля,че ти пита и за полата панталон,и нея я имам ,но още не съм я носила . Не запарява според мен,доста е късичка и лекичка

# 125
Как така не си следите дали са ви върнати парите? Толкова ли не си цените труда, с който ги изкарвате? Ами ако наистина стане грешка и пропуснат някоя сума? Rolling Eyes
Аз получавам смс за всеки превод и така си следя!
Обикновено до 5 ден са възстановени парите, но не от пристигането на пратката, а от минаването през отк.
На мен не ми се е налагало да връщам към Алеса, но ми беше интересно и благодаря за отговора.

# 126
На мен са ми връщали  парички само веднъж. Стана много бързо за 3-4 работни дни сумата беше преведена.
И аз днес има звънях поне 5-6 пъти, накрая преди да затворя едно момиче вдигна. Даже поръчката ще ми я изпратят утре. Чак не повярвах на бързината! 😀
Пс. Море не бих искала да съм на твое място, от това което прочетох главата ме заболя 🥴

# 127
  • Пловдив
Аз винаги следя в онлайн банкирането кой и какво ми връща като суми.
На АЛЕСА им отнема между 1-2 седмици да възстановят.

# 128

Колана със сигурност си го задържам. Хубав е и наистина си пасва на роклята.

Банския... много се чудя. Чашките май са ми малки? И някак си супер трудно влязох в него , адски тясно ми е в ханша и дупето , за да се напъхам.  Но като влезна после ляга по тялото и ми е точно.
Ако взема М, да не ми се окаже огромен пък. И презрамките някак си неестествено ми седят.
Ще се чудя дали да го връщам, не съм сигурна дали е ок.

# 129
Butterfly, колана е супер с тази рокличка, но банския не бих го задържала, нещо не е ок на презрамките. Може да опиташ с по-големия размер, нямам идея дали ще е ок, но този някак все едно опъва неестествено

# 130
Банският е интересен определено . Би привлякъл погледи и от мъже пък и от жени. И все пак защо не прабваш бански от 2 части?

# 131
  • Пловдив
Бих върнала банския, според мен не стои добре. Аз също го чакам този модел и сега леко изгубих надежда, че ще стои добре.

# 132
Да знаете, че подобието на Insta Sensation ще е новият принт за лятото. Пуснали са коментар в инстаграм. Забелязвам и такава чанта. 😀

# 133
Да знаете, че подобието на Insta Sensation ще е новият принт за лятото. Пуснали са коментар в инстаграм. Забелязвам и такава чанта. 😀
Да, и аз го забелязах и съм малко разочарована... Изобщо не ми хареса този десен и се надявам да не е само той, ама ще видим 😅

# 134
Надявах се да има нов принт, или нови кройки... А то стар принт с леки промени. Последните 2 колекции все едно не им се е занимавало. Надявам се все пак да ни изненадат. Blush

Общи условия

Активация на акаунт