Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 668
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
Butterfly, поизправи малко презрамката. Стои ти точно както трябва да стои. Аз също съм така, трудно влизам в него и после ми е добре, но не ти пречи да пробваш и номер по-голям. Simple Smile
Елеонора, те ще загубят с този стар принт. Не че преди съм го купувала, ама сега да беше нещо различно ..

# 136
Е , различно е , заради лимоните ви се вижда същото и шареното .

# 137

Колана със сигурност си го задържам. Хубав е и наистина си пасва на роклята.

Банския... много се чудя. Чашките май са ми малки? И някак си супер трудно влязох в него , адски тясно ми е в ханша и дупето , за да се напъхам.  Но като влезна после ляга по тялото и ми е точно.
Ако взема М, да не ми се окаже огромен пък. И презрамките някак си неестествено ми седят.
Ще се чудя дали да го връщам, не съм сигурна дали е ок.

Роклята и коланчето са ТИ перфектни!!! Цвят,модел,материя(аз я имам и съм се убедила в качеството) са идеални! Ефирна,стилна и женствена визия. Simple Smile

Банският Aqua -ами очертава тялото ти,което е изваяно,но ако ти липсва push-ефект на гръдната обиколка........и искаш подчертаване на бюста,не е това моделът. На мен лично ми харесва как ти стои и бих го задържала

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 07:30 от Berussa

# 138
Май не са много вдъхновени в последно време. 🙂

# 139
Сигурно в Италия снимат колекцията и тъкмо са си дали и почивка . Със сигурност ще се купува много , то май каквото и да направят ще се купува . Този месец са  на почивка , явно колекцията е готова .
Със сигурност ще са няколко принта . На мен ми допада , направо да приготвям заплатата хаха .

# 140
Да знаете, че подобието на Insta Sensation ще е новият принт за лятото. Пуснали са коментар в инстаграм. Забелязвам и такава чанта. 😀
Да, и аз го забелязах, но пък аз се радвам, че Insta sensation ще е актуален и това лято,тъй като имам бански с този принт и сега мисля да си взема и чантата ако я пуснат 😁😁😁

# 141
А, и аз имам няколко неща със стария Insta Sensation, включително и маратонки. Една чанта няма да навреди също. 😂

# 142
Само синия цвят на принта , ако беше лилав щеше да е по-добре , малко шаренко е .

# 143
Мерси момичета за съветите.
Ще пробвам го облека пак и да настроя презрамките и връзките , да видим ще има ли промяна във визията или пак ще са така прецакани презрамките.
Иначе да , малко ми е странно , че няма пъш ъп ефект в бюст , но ... така е , когато не си особено надарен (80 Б съм) и после изглежда ,че съвсем нямаш като ти ги стисне.
Притеснява ме и факта ,че трудно влизам заради широкия ми кокал в ханша. Ако няма оправия,  ще пробвам М размер.

Държа да имам цял бански , защото Септември ще сме 10 дена в Турция на ол инклузив,  а комплекса имат много водни пързалки и ще се чувствам по -сигурна така , че нищо няма да ми падне.

Иначе 2 части аз имам, и е същия принт . Даже бях писала , че там горницата ми е С, защото чашките на М са ми огромни и е за дини , каквито аз нямам.и долницата е М. Точно затова се чудех кой размер цял бански да вземам.

# 144
Гърдите ти са повече от достатъчни, за да изглежда добре банския. Да, малко отпусни връзките. Ето как стои на мен в горната част
Скрит текст:

# 145
Кристалче топ ти е !
Сега и на мен ми се прииска да си купя бански от Алеса,че нямам,ама да е от две части като горната ми се иска да подчертава бюста. Имате ли някакви предложения?

# 146
От миналата година бяха много хубави тези с двете части всички модели .
А , да ви питам банските за М размер , за Л ще станат ли ? Гледам , че Л размер няма .

# 147
От миналата година бяха много хубави тези с двете части всички модели .
А , да ви питам банските за М размер , за Л ще станат ли ? Гледам , че Л размер няма .
Те са си точно за Л размер (М)
Както казах чашките са за дини , т.е. поне С-D бюст. (М размер говоря )
А и банските са еластични , така че да.

Аз също съм с мерки за Л, но понеже няма такъв номер бански , затова взех долница М . Пасна ми идеално. А и се регулира с връзки.

# 148
  • Варна
Да знаете, че подобието на Insta Sensation ще е новият принт за лятото. Пуснали са коментар в инстаграм. Забелязвам и такава чанта. 😀
Да, и аз го забелязах и съм малко разочарована... Изобщо не ми хареса този десен и се надявам да не е само той, ама ще видим 😅
Мда, както и писах няколко поста по-назад Sad
Надявах се да има нов принт, или нови кройки... А то стар принт с леки промени. Последните 2 колекции все едно не им се е занимавало. Надявам се все пак да ни изненадат. Blush
Абсолютно...
Аз още съм в чудене с какво да сменя този панталон Go for it. Чаках и бутоните да дойдат при мен, че да не звъня, ама не идват. Чудех се дали да не го сменя със City lights или F#ck being average спортните панталончета, но то май съвсем скоро няма да имам нужда от дълъг панталон. Аз май питах назад, но не знам някой дали ми отговори - този панталон F#ck being average има ли проблем с прането? Понеже бял панталон, пък с дънкова платка..да не се оцветява? Замислих се дали да не изчакам новата колекция и направо с нещо от нея да сменя, ама като си представя, че тя ще излезе след минимум 3 седмици и после още минимум месец ще я чакам и се чувствам като експеримента с децата дето им дават да изядат сега един маршмелоу или да изчакат 2 часа и да получат три маршмелоу Grinning

# 149
Панталона е много хубав , цветовете нямат изпускане , много добре седи и е хубава материя . Пък новите са доста скъпи , аз на тези цени не взимам вече спортен панталон , може да го пробваш , много е хубав особено джобчето отзад .

Общи условия

Активация на акаунт