Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 958
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
Панталона е много хубав , цветовете нямат изпускане , много добре седи и е хубава материя . Пък новите са доста скъпи , аз на тези цени не взимам вече спортен панталон , може да го пробваш , много е хубав особено джобчето отзад .
Извинявай, за кой панталон става дума? Искам да го погледна. 🤗

# 151
# 152
Този е много готин, но като се знам каква съм, първата мръсна пейка е моя, я с боя, я с нещо друго, 😬 за това подбирам по-тъмни неща. Момичета, моя милост е толкова луда, че Алеса вече са ми на бързо избиране в телефона 🤣🤣 Още не съм взела новата заплата, а вече я наместих!

# 153
Така де , веднъж се живее .Има и следваща заплата хах

# 154
Mope, не си сама - отврих сайта на Гес, гледах, гледах и като сметнах колко пари ще заминат го затворих и пак започнах да си заплювам неща от Алеските Simple Smile

# 155
Най-накрая дойде и моята тениска с мече.

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 19:53 от ivelivave

# 156
Mope, не си сама - отврих сайта на Гес, гледах, гледах и като сметнах колко пари ще заминат го затворих и пак започнах да си заплювам неща от Алеските Simple Smile
Аз пък забелязвам напоследък, че с това поскъпване на цените на Алеса доста неща нa Guess и на други световни марки ми излизат по-евтино отколкото Алеса, тъй като в приложенията на познатите онлайн магазини постоянно има отстъпки и кодове. 🤷‍♀️

# 157
Ето новите бански, имат елементи от All I want is a yacht🤗 Май "оригинала" от миналата година повече си ми харесва.

# 158
Може новата колекция да е по-скъпа , но то всичко поскъпва .Нещо еднообразно ми идва .

# 159
Ох, пак ли червено !
Но никак не е лош банския , макар и с мартенска окраска!
Цените не искам да коментирам, защото предполагам, че ще са двойно по-скъпи.

# 160
На мен тези златисти орнаменти, тези ръкописни надписчета, мидички и водни кончета, нещо не ми стоят добре на тия бели и червени райета, идва ми Too much. Все едно са изрязали с ножичка старите красиви бански и са им лепнали елементите на новия. За мен лично на това червено райе, щяха да стоят някакви котвички или нещо от сорта, просто да не е взето от стария принт....също и ще е яко нещо в пастелни цветове, синьо, розово, лилаво, коралово.

# 161
Тия сестри наистина са изгубили желание за работа .. старата песен на нов глас .. за ПОРЕДЕН път. Sweat

# 162
А старите колекции само колко са хубави. Харесват ми повече от последните 2 например. За жалост ги няма много от дрехите налични и надали ще ги има,че да си ги купя

червено за бански лично на мен никак не ми харесва междудругото

# 163
Тия сестри наистина са изгубили желание за работа .. старата песен на нов глас .. за ПОРЕДЕН път. Sweat

Аз започвам да си мисля , че поговорката ще излезе вярна , че рано или късно ставаш алчен и спираш някак си да даваш от себе си , а очакваш насреща много. Да , ама няма да е все така. Или ще си сядат на задниците ако искат да имат охолен живот или ще си сърбат попарата после и ще се чудят кво се е случило и от къде им е дошло ,че не вървят нещата.
Среден вариант няма

# 164
Те и нещо грозно да направят пак ще се купува , само защото е Алеса , макар че материята на дрехите е много хубава . Със сигурност ще има и хубави неща .

Общи условия

Активация на акаунт