Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 971
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
Тия сестри наистина са изгубили желание за работа .. старата песен на нов глас .. за ПОРЕДЕН път. Sweat

Аз започвам да си мисля , че поговорката ще излезе вярна , че рано или късно ставаш алчен и спираш някак си да даваш от себе си , а очакваш насреща много. Да , ама няма да е все така. Или ще си сядат на задниците ако искат да имат охолен живот или ще си сърбат попарата после и ще се чудят кво се е случило и от къде им е дошло ,че не вървят нещата.
Среден вариант няма

Да ти кажа честно аз си мисля,че въпреки,че вече колекциите станаха еднообразни и обслужването е станало една идея по-несериозно ,дрехите ще продължат да се купуват само защото са Алеса , а Мими и Мая знаят отлично това и се възползват. Аз изкупувам дрехи ,които ми харесват от стари колекции,от нови ми харесват по едно,две неща и я си ги купувам,я не. Сега съм си харесала една рокля от преди 3 колекции и ще си я купя,пък и не е толкова скъпа в интерес на истината. Банските от миналата колекция обаче са хубави според мен,харесала съм си 2,3 модела.

# 166
Ако се повишат пак цените , колкото и да са хубави нещата , ще ги гледам на снимка . От пролетната колекция почти нищо не си взех , да видим сега лятната .
Нещо много взеха да ни показват новите бански.

# 167
Това с червените и белите ленти и на мен не ми харесва, но другото, което е близко като шарка до стрия принт ми харесва. За скъпото- то всичко поскъпва вече ( за жалост това съм го писала и преди няколко месеца) няма изгледи да стане по-евтино! Но истината,както казаха преди мен е, че нещата ще се купуват, защото са на Алеса. Аз самата също ги следя, сякаш съм се разболяла по тях и вече ми харесват неща от миналата пролет, които тогава бих подминала с лекота. И в крайна сметка всички (които негодуваме) знаем, че пак ще поръчаме 😃.
Ами то от изложеното в сторитата им  аз вече харесах чантите с аква принта! Това си е талант! Освен това на всяка следваща снимка изглеждат все по-добре!  
Жалко само че нещата им се бавят със седмици...това вече наистина може да откаже хората...

# 168
  • Пловдив
Аз върнах all I want is a yacht комплекта. Горнището е безумна полиестерна лента плат за тези пари. Панталонът с много дълги и леко влачещи се панталони.

Дънки, забравих модела как се казва, едни розови- стигнаха ми до КОЛЕНЕТЕ размер М. На всяка друга марка влизам в М спокойно. Смешно е просто.

Имат готини неща, но… доста кусури. Да не говорим някой път безумно недомисления им шев. И размери…

# 169
Аз самата също ги следя, сякаш съм се разболяла по тях и вече ми харесват неща от миналата пролет, които тогава бих подминала с лекота. И в крайна сметка всички (които негодуваме) знаем, че пак ще поръчаме 😃.
Ами то от изложеното в сторитата им  аз вече харесах чантите с аква принта! Това си е талант! Освен това на всяка следваща снимка изглеждат все по-добре!  
Жалко само че нещата им се бавят със седмици...това вече наистина може да откаже хората...
И аз се чувствам по същия начин! И вече си поръчвам неща, които в началото даже не бях видяла, че са там, толкова са ми се сторили безинтересни, докато си скролвам! Вече свикнах с надписите и емблемите...направо си е болест! И аз ще си купя новата чанта All I walt is a yacht.

# 170
Представям си какво пари ще е чантата . Дано ги пуснат скоро . Доста почивка са си дали този месец .

# 171
  • София
A според вас дали ще пуснат и шапките от снимката с бански?

# 172
Да , ако са техни творения .

# 173
A според вас дали ще пуснат и шапките от снимката с бански?
Шапките ги видях вчера, но с доставка 12-17 АВГУСТ, което е лудост!?!??!!?!!

# 174
Шапките, които гледате в сайта, са от миналата година. Явно няма налични в моменти. Тези от актуалната снимка ми изглеждат малко по-различни. Червено-белите бански не ме кефят. И аз не обичам червено за бански.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 09:34 от kalina_pehlivanova

# 175
Ама тия шапки за мен са абсурдни, аз си поръчах такава за 10лв от Sinsay.

# 176
Не знам защо бихте си купили нещо "грозно" от тях само защото е Алеса. Аз например много добре подбирам какво да си поръчам, защото дрехите са скъпи и си купувам само такива, каквито наистина искам, а не просто за спорта.
Нито новите бански показани до момента ме грабват, нито тези чанти.. 🤷‍♀️
И аз също си разглеждам стари колекции и има попадения наистина! Simple Smile

# 177
На мен плажните чанти много ми харесаха, наистина. Но знам, че ще са 100+ лева, а за няколко дни в годината носене няма смисъл, същото важи и за чехлите. Но все пак много ми харесват!

# 178
На мен също ми е странно бански в червено и бяло, но е факт, че на тях им стои много добре, а и на този фон отзад...И аз съм на мнение, че само защото ще е Алеса ще се изкупи много бързо. Аз също съм болна по Алеса и съм си купувала и носила неща, които не са ми стояли толкова добре или не са били нещо кой знае какво,но като се запалиш по нещо и си като обсебен докато не си го купиш. В последно време обаче успявам да се удържам с покупките. От пролетната колекция още нямам нищо. Имам 2 бански от тях от стари колекции и мисля да си ги нося и тази година, тъй като са си като нови. 🙂

# 179
Плажна чанта бих си взела.
 Иначе старите колекции не ме блазнят изобщо, омръзнали са ми  - каквото съм си харесвала, съм го взимала в момента на излизане и няма какво да ме грабне от тях.

Общи условия

Активация на акаунт