Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 972
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
Аз също купувам и разглеждам стари колекции  , даже ги имам набелязани в любими. Просто в момента съм без работа и изчакам намалението Септември и ще купя всичко, което ми е в любими накуп.
От новата пролетна колекция-нищо не поръчах. Слаба е , не ми харесва. Освен колана и дънковата пола , но полата не съм сигурна дали ще ми стои ок. Не всеки има такова тяло като тяхното , макар, че аз от днес почнах тренировките за отслабване,  че съм решила да стана минус 10 кила.

Лятната , не знам дали ще има нещо готино , но дори и да има , то ще е едно или две неща макс, които може и да ги пропусна евентуално ако е над 150+ лв. До , харесвам ги , но не съм толкова луда да давам над 200 лв за дреха , при положение,  че мога да взема поне 2-3 неща на тази стойност, както е при Кристин фешън например. Те просто не си знаят парите,  все едно ги берем по дърветата.
Чантата им много я харесвам и честно казано искам да я взема , но ще видим дали ще я притежавам , заради цената. Ако е 200 лв или отгоре , ще я пропусна просто.

# 181
На мен също не ми допадат новите варианти на старите принтове и си тая надежда, че ще подходят умно и няма това да са основните принтове в лятната колекция. Моделите най вероятно ще са едни и същи като във всички летни колекции, поне принтовете да са различни и изцяло нови..

Идеята за диадеми обаче ми харесва много. Тях ще ги чакам с нетърпение 🙂

# 182
  • Варна
Ами не, абсурд да ги купя тия бански и други неща в десен забрадката на баба ми и баба Марта бързала, само защото са Алеса. И при мен има такава тенденция да се връщам към стари колекции - ето тоя панталон спортния от новата колекция ще го сменя за панталон от старата, защото новият ми е като пижама и цветът няма нищо общо със снимките. Прави ми впечатление обаче, че там под постовете им с новите ужасни бански само хвалебствия. Аз също нямам смелостта да изразя мнение там, защото ще бъда нападната, а не ми се четат глупости. Но пък това е кофти, защото реалният фийдбек не стига до тях по този начин, ами си мажат очите само.

# 183
Ами те им мажат очите ама колко да ги замажат .. като видят, че примерно банските не се продават, така както други колекции бански и ще се усетят! И ще усетят наистина по поръчките, защото нали всичко е пре-ордер ...

# 184
  • Варна
И тук виждам някаква мартеничка. Тези модели някакви стари, за които не се сещам защото не нося такива рокли ли са или продължават да разкриват части от "уникалната" засега нова колекция?

# 185
Ами не помня да е имало такива рокли....

# 186
# 187
  • Варна
Прилича малко, но не виждам да има червена опция.

# 188
Сега като се загледах, май бялата рокля е същата, а сега ще пускат такава и червена.

# 189
Сигурно да, като я пуснат в още няколко цвята, ето ти няколко нови модела 😁

# 190
Повечето ще са в нови цветове , разбира се .

# 191
Айде на шарения принт народе

# 192
Айде на шарения принт народе

Явно ще има и нещо в жълто... Вероятно бански... Щом ще има чанта и чехли в жълто 🙂

# 193
От тук се вижда по-добре моделът на чантата. Хубава е! 😊

# 194
Чантата и чехлите ме кефят, ама тая шаррения и червения бански, определено не

Общи условия

Активация на акаунт