Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 973
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
Ще има и тюркоазени чехлички.

# 196
С глас се смях на тези коментари 🤣😂

# 197
На мен ми харесва , но съчетанието на цветовете не е добро . Сините цветя трябваше да са в друг цвят според мен . Моделите ще са същите , но с нови принтове и по-високи цени .

# 198
То вече и принтовете не са нови... Цтцтцт жалко 😒
Иначе се надявам на някоя хубава bodycon рокличка(но не с този шарения принт) , също така на сатенени къси панталонки или някакви нови къси дънки, че всичките им стари модели ги имам.
 Но ако съдя по това което виждам, новата колекция няма да е нищо особено. До тук нищо не ме грабва, но да видим.

# 199
  • Пловдив
Момичета, те от години си повтарят колекциите. Повечето неща са преиздадени стари в други цветове и / или принтове. Това съм то забелязала от доста време.
Маркетинг стратегията им е супер и представят готино нещата, които уж са нови, а се повтарят.

# 200
Трябваше вместо лимони да сменят плодовете .

# 201
  • Варна
И аз тези снимки гледах тъкмо и почвам да си затвърждавам мнението, че доста ще спестя от лятната колекция. Жълтото ми харесва като цвят, но не и с тия роко бароко детайли. Аз щях да ви питам този бански, който тип кроп топ с кърдички и ръкави как го ползвате? Той евентуално за закрит басейн според мен? Не ми се ще да почернея на такова нещо.

# 202
И аз тези снимки гледах тъкмо и почвам да си затвърждавам мнението, че доста ще спестя от лятната колекция. Жълтото ми харесва като цвят, но не и с тия роко бароко детайли. Аз щях да ви питам този бански, който тип кроп топ с кърдички и ръкави как го ползвате? Той евентуално за закрит басейн според мен? Не ми се ще да почернея на такова нещо.
Аз именно този с къдричките гледам и ужасно ми харесва! Но и аз като теб си зададох същия въпрос...виждам на снимките момичетата как си вадят ръцете и се пекат, а то си е стегнато бюстието и къдричките си висят отстрани. Може да се направи и само на едното рамо. 🤗

# 203
  • Варна
Който има от този тип ще е много полезно да качи как може да се носи на плажа. Между другото не се стърпях и изказах мнението си най-накрая под един от инстаграм постовете им с поредното стандартно тяхно бюстие в съответния почти инста сенсейшън принт.

# 204
Нещо ме дразнят бавните доставки , та се чудя дали да не откажа всичко , което съм поръчала . Изгубих желание за поръчки .
Забелязахте ли , че зелената рокля като я пуснаха се предлагаше без колана , сега и той е включен ?

# 205
Диди, може да направите скрийншот на коментара под поста и да го качите тук, тъй като, ако не е в техен интерес, съвсем скоро ще изчезне от инстаграм.
Пс. Току що забелязах, че коментара на момичето от скрийншота ми от преди малко вече го няма 😃 бързи са, ама което си е така, не могат да го променят с изтриване..

Иначе плажните чанти и на мен ми харесват, ще чакам тях и диадемите.🙂

Prodaljavame, какво чакаш все още и не е доставено толкова време?

# 206
Очаквам нова наличност на няколко модела , около другия месец и няколко налични неща .
И аз гледам , че няма подобни коментари във фейсбук .

# 207
Мен ме приеха в групата им, но обявите са едни и същи. Уж членовете са 3-4 пъти повече, отколкото в другите групи, няма нищо ново...

# 208
  • Варна
Отскоро има одобряване на постовете в групата. Аз чаках няколко дни за един въпрос и за една обява за продажба и си ги изтрих.

# 209
Отскоро има одобряване на постовете в групата. Аз чаках няколко дни за един въпрос и за една обява за продажба и си ги изтрих.
На мен от известно време ми изглежда сякаш активността в групите е намаляла, а то защо било... Това обяснява всичко. 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт