Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 602
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
Личи им колко работят на загуба .

Точно това щях на казвам.
С нощувка в позитано където е 6 к ..., такива яхти , почивки , рожденни дни и прочие.
Не е завист и злоба от моя страна , а само посочвам факти.
Ако бяха на загуба,  нямаше да водят такъв живот с безумно много харч.
Даже е смешно честно казано да твърдят, че работят на загуба.

# 721
Личи им колко работят на загуба .

Точно това щях на казвам.
С нощувка в позитано където е 6 к ..., такива яхти , почивки , рожденни дни и прочие.
Не е завист и злоба от моя страна , а само посочвам факти.
Ако бяха на загуба,  нямаше да водят такъв живот с безумно много харч.
Даже е смешно честно казано да твърдят, че работят на загуба.

Ето мястото на снимките от новите принтове:

https://www.villafiorentino.com/
Заедно с Капри,Позитано е един от най-снобарските и луксозни курорти не само в Кампания,но и в цяла Европа.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 23:21 от Berussa

# 722
Кога са твърдяли, че работят на загуба?
Кой бизнес може да оцелее, ако работи на загуба?
Не вярвам, че някой класиран във Forbes ще твърди подобно нещо.

С по-малко от 150 200 процента печалба не работят, иначе ще са в бързооборотните стоки. Колкото и да печелят, са си го заработили честно. С много или с малко труд в последно време, бизнесът е такъв - в началото работиш много да изградиш марката, след това тя започва да работи за теб.

# 723
Момичета, за пореден път ви подкрепям и съм съгласна с вас.
Ще останат с феновете си - тийнове и фолк певици. Лошото е, че имам едно горнище от тях, на което надписите - лепенки вече падат. Това се случи и със сакото ми от Никол кълекшън, което е носене 10 пъти. Или трябва да е изрисуван надписа или бродиран, с тези безумни лепенки и цена бум 150-200 лв Simple Smile нямаш проблеми.. 😀
Харесала съм на авин страхотни неща и скоро ще поръчам от там..
Спестих пари от безумната колекция на алесса.. 😂 малко преди да взема карта 😂

# 724
Чантите аква са налични с доставка веднага, та се чудя дали да не забърша бежовата. Гледах подобни модели пак на български бранд и бяха над 200 лева, тези ми излизат 161 с картата Морано. Вярно, че няма да я нося целогодишно, но пък бежовото ще ми върви с повече неща, а и имам ризата и чехлите със същия принт (чехлите си ги взех на старата цена 😂)

# 725
Поръчах този бански, че новите са потресаващи, ще дам мнение, като пристигне
Скрит текст:

# 726
В началото като качиха снимката на чантите от плажа на DIOR много ги харесах и мислих да си купя. Сега вече нещо ми мина мерака за такава чанта. Ако случайна се възвърне може и да отнеса бежовата. Доста неща поръчвам в последно време - трябва да се поспра малко.
И как я качиха тази снимка - на три места конци стърчат?! 

# 727
И аз голям мерак имах, ама в комплект с чехлите. Сега като се усетих, че са ги увеличили с 20лв и се ядосах. Не, мерси! Плюс това вчера бях на плаж. Чантата ми беше 5 кила. Едно голямо шише с вода, два слънцезащитни крема, две хавлии, портмонета, телефони, очила, глупости, тя чантата направо си стана над 5кг, фукнах я на моя да я носи. И накрая отдолу шева не издържа и се спраска 😂 тя че си беше на няколко години беше си, и всяка година така я експлоатирам, ама си викам аз колко неща нося, тая Алеса чанта само да и треперя. Вчера я фукнах на шезлонга и отидох да обядвам. А скъпата чанта само да я вардя някой да не си я познае. Ами на моя нещата нали и тях нося вътре? Или да му взимам и на него една плажна чантичка да си носи 😂 че моята да не се разцепи. Или с една найлонка с неговата хавлийка 😁 И все да гледам как и къде я оставям, че отдолу ще се изтърка цвета. Просто не е практична. И този принт се знам, че ще ми омръзне. Такава съм. Иначе банските им мисля, че са качествени. Макар и скъпи, са хубави. Хавлията си я поръчах, с аква принт, синята, но се чудя да си я оставя ли. Отдолу е бяла и е хубава такава, в смисъл ще попива вода. Но отгоре, където е принта, е гладка и найлонова, но то май така трябва да е. Не е проблема в хавлията, а в моите очаквания май. Тъй като хавлиите са мислени за шезлонги, а не за постилане на пясъка. А ние на море понякога не взимаме шезлонг, моя приятел предпочита на пясъка (не го разбирам), следователно трябва да си я нося само, като съм на басеин. Което е за 4-5 пъти най-много за цялото лято и се губи смисъла. А старите ми хавлии, макар и вече малко да са се изтъркали, имат картинки, но са хубави и плътни и от двете страни и попиват вода, въпреки принта. Не знам. Чудя се какво да правя. Ама много взех да връщам, и май ми се дразнят, за всичко ме питат защо го връщам и се чувствам като идиот да се обяснявам. Как да им кажа, че 60% от нещата не си струват парите, или че ми е харесало първоначално, ама после се знам, че ще ми омръзне, това са точно еднодневни принтове, както се изказа някой тук. Или материята колко е ужасна и спарваща?! Айде, яхтения принт е по-изчиствн и красив, такова синьо обожавам за лятото, би изкарал и повече години, но новите шарените са си баш еднодневни. Не знам, ще си помисля..

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 09:13 от Море

# 728
И аз голям мерак имах, ама в комплект с чехлите. Сега като се усетих, че са ги увеличили с 20лв и се ядосах. Не, мерси! Плюс това вчера бях на плаж. Чантата ми беше 5 кила. Едно голямо шише с вода, два слънцезащитни крема, две хавлии, портмонета, телефони, очила, глупости, тя чантата направо си стана над 5кг, фукнах я на моя да я носи. И накрая отдолу шева не издържа и се спраска 😂 тя че си беше на няколко години беше си, и всяка година така я експлоатирам, ама си викам аз колко неща нося, тая Алеса чанта само да и треперя. Вчера я фукнах на шезлонга и отидох да обядвам. А скъпата чанта само да я вардя някой да не си я познае. Ами на моя нещата нали и тях нося вътре? Или да му взимам и на него една плажна чантичка да си носи 😂 че моята да не се разцепи. Или с една найлонка с неговата хавлийка 😁 И все да гледам как и къде я оставям, че отдолу ще се изтърка цвета. Просто не е практична. И този принт се знам, че ще ми омръзне. Такава съм. Иначе банските им мисля, че са качествени. Макар и скъпи, са хубави. Хавлията си я поръчах, с аква принт, синята, но се чудя да си я оставя ли. Отдолу е бяла и е хубава такава, в смисъл ще попива вода. Но отгоре, където е принта, е гладка и найлонова, но то май така трябва да е. Не е проблема в хавлията, а в моите очаквания май. Тъй като хавлиите са мислени за шезлонги, а не за постилане на пясъка. А ние на море понякога не взимаме шезлонг, моя приятел предпочита на пясъка (не го разбирам), следователно трябва да си я нося само, като съм на басеин. Което е за 4-5 пъти най-много за цялото лято и се губи смисъла. А старите ми хавлии, макар и вече малко да са се изтъркали, имат картинки, но са хубави и плътни и от двете страни и попиват вода, въпреки принта. Не знам. Чудя се какво да правя. Ама много взех да връщам, и май ми се дразнят, за всичко ме питат защо го връщам и се чувствам като идиот да се обяснявам. Как да им кажа, че 60% от нещата не си струват парите, или че ми е харесало първоначално, ама после се знам, че ще ми омръзне, това са точно еднодневни принтове, както се изказа някой тук. Или материята колко е ужасна и спарваща?! Айде, яхтения принт е по-изчиствн и красив, такова синьо обожавам за лятото, би изкарал и повече години, но новите шарените са си баш еднодневни. Не знам, ще си помисля..

Аз я получих,откъм хавлиената част е плътна,а от другата страна е плюшена.Много ми харесва!!
Но както казваш, не е за пясъка в никакъв случай! Simple Smile))) Само на шезлонг и трябва да я пазиш да не я зацапаш с плажни масла и олеа.Но е красота!!

# 729

Аз я получих,откъм хавлиената част е плътна,а от другата страна е плюшена.Много ми харесва!!
Но както казваш, не е за пясъка в никакъв случай! Simple Smile))) Само на шезлонг и трябва да я пазиш да не я зацапаш с плажни масла и олеа.Но е красота!!
Да, за плажното масло не се бях усетила. То от това плюшеното ще се изпере ли маслото? Иначе не знам как да я пазя, нали като се намажа цялата и се въртя, пека се от всички страни...пък и не е като да не се случва някой хубаво омазан, да се докосне до моята, лягайки си на неговата.

# 730
Тези чанти са само за плажа, на който са снимани, иначе не ги виждам. Ние винаги сме с шезлонги, масички и бла, бла, но накрая чантата я мятаме на пясъка, защото на масичката са ни питиетата обикновено. Освен това по нашенските плажове тези чанти веднага ще привлекат вниманието, което не е ок. А и последно, ако имате бански с друга шарка няма да се връзва.
И мен не вбесява, че цялата им лятна колекция явно е от полиестер. Ами не е нормално, това е отвратителна материя. За официални рокли я приемам, но за нещо, с което трябва да ходя в ежедневието не е ок. Тези дрехи са от колата с климатика в заведението с климатика и пак са гадни на допир.

# 731
  • Варна
Как да им кажа, че 60% от нещата не си струват парите, или че ми е харесало първоначално, ама после се знам, че ще ми омръзне, това са точно еднодневни принтове, както се изказа някой тук. Или материята колко е ужасна и спарваща?!
Ами как...казваш им. Те затова летят в облаците щото получават няква мега нереална обратна връзка.

# 732
Дааа, точно и аз това си мислех, трябва само с яхта банския да я нося чантата, и аз я подмятам по пясъка, за да не пречи, и като нищо някой ще я крадне. 😁

# 733
Mоре, отначало  и на мене ми беше неудобно да връщам, но после осъзнах, че това са моите пари и щом имам това право ще си го ползвам. В крайна сметка Алеса са тук благодарение на нас клиентите. Преди казвах, че не ми става за да избегна безкрайното обяснение, сега си казвам точно както е, че не ми харесва материята или не е моя модел. От едно поло буквално се изприщих само от пробването. Обясних на момичето по телефона, че съм получила алергия, защото материята е супер изкуствена. Не, че не го знаят... Чантата според мен не си заслужава, защото другото лято ще изкарат друг принт. Това и е лошото на бързооборотната мода, винаги има още и още нови неща и искаме всичко. Решила съм вече да залагам само на модели, които мога да нося поне 2-3 сезона. Имам една жълта рокля от Алеса, ами нося си я с кеф 3-та година. Между другото търся една подобна тяхна  в цвят фуксия с колана със синджири, ако някой му се разделя с нея може да драсне на лично 😊

# 734
Ох, като чета коментарите започвам да си мисля че сбърках - поръчах двата топа с новите принтове - надделя ми това, че изглеждат свободни, като дойдат ще ги видим. Гледам да не се влияя от чуждите мнения.
 Една случка да споделя: на Великден имахме гости и излезахме с дъщеря ми да ги разходим из нашия град. От една кола слизат две жени около моята възраст и умишлено коментират на висок глас: "Прекалено много чалга! Много чалга" и ме зяпат. Бях с ризата Undefeated in fashion и червения широк колан отгоре. Колата ми беше пред тяхната и докато се накумят да си съберат нещата се насладиха на IRON MAIDEN колкото силно може да свири радиото в колата! Laughing 
Абе ма.ка му ст.ра - как решиха тези женици какви музикални предпочитания имам? И какво общо има това с дрехите с които съм?
Носете си каквото ви харесва без значение от мнението на хората Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт