Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 597
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
Защо ли вече са толкова бавно с изпращането на нещата , дори и налични такива ?
Толкова много поръчки ли има ?
За саката предполагам ще се намерят качествени и до 100лв , всички ми изглеждат еднакви на мен .
Кои дрехи мислите , че са им некачествени ?
Като говорих с момичето за връщането на тенисите и тя каза: "Блейзърчето е почти изработено за вас!" Аз не  реаирах, но ми се стори странно - нали уж налични....... както и да е! Или ще е зеленият или кафевият!

# 46
  • Пловдив
Аз имам розовият. Много готино стои, целият комплект е супер.
Имам доста поводи това лято и вече го нося активно.

# 47
Аз имам розовият. Много готино стои, целият комплект е супер.
Имам доста поводи това лято и вече го нося активно.
Може ли снимка?

# 48
  • Варна
Цитат
Между друото днес покрай тържествата толкова много алеса дрехи на едно място не бях виждала! Освен това всяка 3-та дама беше със зелено сако - две на алеса и едното някакво друго. Та се замислих дали да не откажа и да си взема кафявото сако вместо зеленото....Цвета на снимките много ми харесва, но ще видим на живо как е и може да подменя.... Simple Smile
Ей това почва най-много да ме дразни и мен. Преди няколко години си ги носех с кеф и беше рядкост да видя някой със същите дрехи. Сега станаха все едно си си купил дреха от мола. Не че са виновни за нещо, те дори правят всичко възможно да качват цените с всяка изминала колекция, че все по-трудно да си ги купи човек, ама явно нас не ни спира. Да не кажа, че като гледам даже ни мотивира 😀 Лошото е, че цените ги качват, а качеството сякаш пада. Имам една тяхна тениска от преди близо 3г която е супер мекичка, еластична и не е мръднала за 3г, а тениските, които си взех миналото лято от тях, вече са износени. Сега и тази черната с мечето ми прави впечатление, че вече не е от онази мека, супер приятна материя, с която съм свикнала да получавам техни дрехи. Кожен панталон за над 100лв се напука на 3-тото пране. Отидох и си купих от Страдивариус кажи речи 1:1 същия модел на 2 пъти по-ниска цена и не е мръднал, ще си го нося и следващия сезон. Тъй че съм съгласна, че има неща дори и на Зара, които са по-качествени от някои техни модели.

# 49
И аз днес бях на работа и половината жени в ресторанта бяха с Алеса, но то не е само днес. Наблюдавам го от доста време. Отдавах го на това, че при нас идват предимно заможи хора, ама аз не съм такава примерно, пък всичко ми е Алеса. 🤣 Просто много ми харесват! Иначе като започнахте за тениските...материите са от тези, които ако се пуснат в пералня без омекотител и стават като кора, супер твърди някакви...защото аз по едно време бях спряла омекотителя, защото прочетох, че е вреден за кожата, но на тези дрехи все пак си слагам.

# 50
Aз искам тениски да си купя , но няма модел като за мен , ще изчакам новата колекция .

# 51
Аз пък от качеството на Зара и др. така нар. магазини за "бърза мода" въобще не съм доволна. Колкото пъти съм си купувала дрехи от там, винаги са се износвали много бързо и даже са се късали след второто или третото пране. Даже не знам защо ги коментираме 😒

# 52
Последно си купих два къси панталона от Зара - единият кожен се разпадна след първото пране, вторият и XS размер ми беше огромен, а по принцип нося S. Така че това разминаваме с размерите не е само при Алеса.

# 53
Аз пък от качеството на Зара и др. така нар. магазини за "бърза мода" въобще не съм доволна. Колкото пъти съм си купувала дрехи от там, винаги са се износвали много бързо и даже са се късали след второто или третото пране. Даже не знам защо ги коментираме 😒

Изключително некачествени и посредствени - личен опит.

# 54
  • Варна
Ми не че имам кой знае колко дрехи от Зара, но имам едни любими техни дънки, мисля, че си ги взех малко след като родих. Т. Е са вече на 6г и не са мръднали. Не знам и аз защо точно Зара се даде като пример, но идеята е, че нещата не са само черни и бели. И Алеса имат ниско качество на някои неща, въпреки високите си цени.

# 55
Аз лично имам страшно много неща от Зара и нямам нито едно скъсано, нацепено, избеляло или повредено. Има значание и колко често се носят дрехите, как и с какво се перат също. Като изобщо не казвам, че Зара е кой знае какво качество.

# 56

Изключително некачествени и посредствени - личен опит.
Напълно споделям мнението ви.

# 57
Какво мислите за този панталон? Не е ли много готин? 🤗

# 58
На мен супер много ми харесват този тип панталони, Алеса ги правят със страшна кройка! Детайлите в горната част също са много яки, винаги съм се чудила обаче колко електриков е всъщност този панталон..щото си имам една граница на неоновост на цветовете 😁
Сега в лятната колекция със сигурност ще има пак такъв тип панталони и надявам се с нов принт, поне толкова як, колкото яхтения!🙂

# 59
Аз нещо се навивам да си го купя, ама нямам подходящи обувки за него, разбира се веднага си набелязах и зелени обувки от Зара, защото точно със зелените много ми хареса комбинацията! Ама не знам къде ще ходя с него, да дам 200лв общо за панталон и обувки и да ги облека един път...😢 Иначе имам и друг проблем, цялата компания, която сме, момичетата излизат много спортни, все с маратонки и дънки, даже и на ресторант...и аз като се изпраскам с един такъв тоалет и се чувствам неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт