Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 637
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
Е , не знаем кога , ако знаехме щяхме да кажем . Може в Италия да са снимали новата колекция .

# 91
Тези новите бански са ужасни , поне в моите очи. Ужасен десен , много шарения.
Ще си остана на яхтения.

# 92
Следя темата от последните 3 теми и от 8-10 снимки, които тук са публикувани, никоя не стои Уау на дамата. Ще се радвам да оборите, било и ти по субективни критерии. По нищо не личи, че показаните тук дрехи носят по-висока стойност от Orsay да кажем
Получих този панталон и е страхотен като материя и кройка, за мен и цвета, понеже съм на жълта вълнa
https://popov.fashion/damski-pantalon-122502-4

оборвам с 3 снимки като две от тях са на култовия за бранда топ Friday fun,а другата е от последната ми покупка.

# 93
Всеки си има мнение , но повечето след първата покупка на Алесса , правят още много след това .

# 94
На мен ми харесва този принт. А тогава, когато е имало insta sensation аз не им бях клиент. Много ми е свеж, но не съм купувала нищо с него...ще видим лятото ако този ще е актуалният може и да взема нещо.... въпреки че е подходящ за топове, бански, скеънчита и плажни кърпи основно...и някоя лятна рокля.

# 95
  • София
Аз чакам сандали и чехли

# 96
Средата на юни месец ли да очакваме новата колекция?
Там някъде предполагам... Миналата колекция я качиха на 17.06, но без бански. Банските бяха качени към средата на юли. Не помня дали бяха с експресна доставка.Тази година предполагам сценарият ще е същия...

# 97
ceta_, извинявай, но на снимките ти освен гърди аз друго не видях. Най - обикновен топ. Пълно е с подобни навсякъде.

# 98
ceta_, извинявай, но на снимките ти освен гърди аз друго не видях. Най - обикновен топ. Пълно е с подобни навсякъде.

В Зара е пълно с подобни модели, но в пъти по евтини такива има на на Илиянци.

# 99
Аз дори не разбрах кои и къде са тези 10 нови модела в сайта!?

# 100
Аз дори не разбрах кои и къде са тези 10 нови модела в сайта!?
Къде пише че има 10 нови модела?

# 101
Няма нови модели.

# 102
Ах тъкмо се зарадвах😃 ама няма нови модели...сигурно е изкочил стар спонсориран пост..

Butterfly, спомних си колко хубаво изглеждаше на теб роклята със синия яхтен принт и я поръчах дългата пола. На живо със сигурност ще изглежда яко и синия принт🙂

# 103
Някоя от вас (с по-малък/среден бюст) има ли този топ? https://alessa.bg/what-a-delight-top-ekryu

Може ли да се носи без сутиен?

# 104
Ах тъкмо се зарадвах😃 ама няма нови модели...сигурно е изкочил стар спонсориран пост..

Butterfly, спомних си колко хубаво изглеждаше на теб роклята със синия яхтен принт и я поръчах дългата пола. На живо със сигурност ще изглежда яко и синия принт🙂

За пола не мога да кажа как ще е , защото нямам. Но за синия принт гарантирам , че ще си очарована!
Днес пристига моят цял бански синия ...да видим ще ми хареса ли . Ако да , ще кача снимки иначе го връщам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт