Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 641
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Някой назад искаше да се обори в снимки твърдението, че дрехите не стоят като на Мими и Мая .. е ceta ги обори! Аз имам ментовия топ /носила съм го без сутиен с гръдна 83-4/, който е подобен на този на ceta, имам и синия, като нейния, но не съм го пробвала без сутиен.
Айде намерете на Илиянци същата материя, кройка, качество на изработка и покажете! Не мога да разбера защо хора, които не харесват Алеса пишат тук и се споменават други марки, пазари-мазари и т.н.?!
Някой има ли розовия панталон от тези широките да го покаже?

# 106
Не мога да разбера защо хора, които не харесват Алеса пишат тук и се споменават други марки, пазари-мазари и т.н.?!

То на такива изобщо не трябва да се обръща внимание, защото те това искат! Тук сме не да се борим, а да споделяме мнения за конкретната марка. За феновете на други марки си има и други теми Simple Smile

# 107
И аз това щях да напиша. Нека да не се обиждаме. Всеки си има право на мнение и различен вкус, но нека да не минаваме границата.
Освен това имам чувството, че групата е на Зара.
Хейтят се дрехите на Алеса, пък се хвалят тези на Зара. Носили ги "кралски особи", всички ги знаели дрън-дрън.
Предпочитам Алеса, която си я знаем само ние!

# 108
Кристал - благодаря ти! Може би ще поръчам топа. Ти размер ХС ли взе, би ли казала, че е умален?

ПС загледах и тази пола https://alessa.bg/no-risk-no-story-pola-pantalon?current_category= -- не знам обаче дали няма да запарява.. някой ако я има, ако може да сподели..

А за качеството - аз съм доволна от почти всичко, което имам от Алеса, да бъда честна. Качеството е добро, пера ги - в пералня, дори сушилня - дрехите са окей. Разбира се, имам няколко, които малко избеляха и тн.. но е нормално.

# 109
Daisy, от този е ХС https://alessa.bg/friday-fun-top-menta
А синия е С, но съм поръчала и розов ХС, началото на юни ще го получа, да видя разликата ХС-С. Размерите си отговарят, така че, ако решиш поръчвай. Simple Smile

# 110
  • Варна
Имах го този ментовия friday fun и го продадох без да го нося. Не ми хареса как стои на малък бюст (70Б съм) и трябваше да се преправят и презрамките, защото ми бяха много дълги. Не ми се занимаваше и го продадох. Като изпълнение е много хубав - плътна, стегната материя.

# 111
Аз го имам и в ментово, и в червено, като ментовия го носех доста често преди. Наскоро мислех да го продам, но има следи от употреба и се отказах. Червеният е като нов, но си го харесвам все още. Чашка C съм и ми стои добре.
Иначе покажете ги тези топове от Илиенци, че да преценим дали са същите или по-хубави. Щото много се говори, ама снимки не виждам. 😀

# 112
Получих си пратката !!
Колана ми се видя изключително тесен от новата колекция,  а си представях по -широк. Цвета е уникален.
Колежката ми ме убеждава, че сега са модерни тънките колани и да си го задържа.... днес ще видя с роклята от аква принт как е и ще преценя дали да си го оставя.

Банския също пристигна, но адски малък ми се видя. Дано се побера в него. Да се чуди човек защо поръчах С... уплаших се от размерите му.  Довечера ще се пробва и ще кача снимки ако не е трагично.

# 113
Банският е еластичен, то и аз миналата година като видях ХС и се панирах в първия момент дали ще ми стане ама се пъхнах. Тази година обаче имам още кг отгоре и .. надявам се да ми става, защото ми е любим. 😍

# 114
звънях преди повече от два часа и половина, за да попитам какво става със сакото ми....никой не  вдигна и все още никой не ми се е обадил. Разочарована съм! Такова нещо до сега не ми се беше случвало... Sad

# 115
звънях преди повече от два часа и половина, за да попитам какво става със сакото ми....никой не  вдигна и все още никой не ми се е обадил. Разочарована съм! Такова нещо до сега не ми се беше случвало... Sad
И при мен е същото, нито вдигат, нито връщат обаждане. Нещо странно, което забелязах, е че върнах няколко неща, за които да ми се възстанови сумата, но те не се виждат в профила ми, просто все едно не съм ги била поръчвала. Един ден изчезнаха от историята ми и до там...добре, че по съвет на потребителка тук си снимам всички касови бележки, но как така изчезна всичко не знам. Даже не помня точно какво върнах, два чифта  обувки, жилетката бомбър, тези светло сините дънки, които коментирахме, че са старомодни и още неща, които не си спомням, защото ги няма в историята! Много е странно, дали има шанс да не ми върнат парите?! На последък толкова много поръчвам и връщам огромни пратки, че почвам да се затруднявам да следя какво става 😓 Плюс, че като се бавят по 20 дни за връщане на сумата и още повече почвам да забравям колко пари чакам, кое е върнато, кое не е ....това не е ок.

# 116
Такова е и аз съм разочарована от бавната доставка . Толкова поръчки ли имат ...Аз не следя дали ми ги връщат , предполагам , че трябва всичко да е точно .

# 117
И аз не следях, но все може да допуснат някоя грешка и почнах да си гледам, никога не знам колко пари имам в картата, и 100-150лв да ми се губят, може и да не усетя в даден момент, постоянно плащам с нея, взимам, връщам, от едно място ми връщат, друго купувам, просто никога не знам вече с колко точно разполагам в картата си и ако не ми върнат някаква сума може и да не се усетя.

# 118
В крайна сметка аз се свързах с тях. Но дори и след разговора нямам надежди да дойде по-бързо пратката. Много бавно стават нещата за жалост

# 119
Какво очакваш ? Аз налични неща поръчани на 20 трябва да ги получа утре или след това .

Общи условия

Активация на акаунт