Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 5 тема

• 26 592
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
Stop and starе имам топ, но той е същата материя като гащеризона. Страшно красив и ефектен, обаче е тип плетиво, днес съм с него и ми е ужасно горещо. Изпотява ме и се сещате като си потен и някакво плетиво ти се допира до кожата. Направо ми идва да се прибера да се проблека. Тъжно ми е, защото е много много красив, а в по-хладно време с тези тънки презрамки пък ще е студено. За гащеризона пък да не говорим:)

Аз току що най-накрая заявих връщане на тоя Go for it панталон и отказах гащеризона. Тъй че някой ако го е изтървал, а пък мисли че не е за изтърване - сега е моментът. Загледах се в гащеризончетата от предната лятна колекция Stop And Stare, които не са само полиестер, а на първо място памук, освен това коланчето е включено в цената и цената е 149лв без никакво намаление...
Това е тъпо...аз взе ги заглеждам и топовете, и гащеризона, наистина са много ефектни. Ама щом не става за лятото няма смисъл.

# 751
  • София

Липсват ми такива модели рокли, които можеш да носиш повече от веднъж и с които можеш да отидеш на различни места - на работа, на заведение. В последните години роклите на Алеса са в двете крайности - спортни или официални (за повод, заведение и инстаграм).

Охоо, роклите от 1300  и 980 лв са изчерпани. Момичета, кога успяхте да ги изкупите Simple Smile))

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 13:55 от Мецани

# 752
  • Варна
Абсолютно, само гледам как се качват за продажба стари, изчерпани модели и си викам какво стана, защо вече не правят такива готини дрехи :/

# 753
Аз искам да можех да съм с тях от началото, разбира се, като са започнали съм била само на 12, но щях да имам шанса да се обзаведа със страхотни дрешки. 😁 А иначе почнах първата си работа 8 срещу 9 клас и си давах всичките пари за кафета и парцалки, някои от тях още ми стоят и като гледам за какви неща съм си давала цялата заплата и ми се плаче 😂

# 754
Изкупихме ги , че при преиздаването могат да станат и по 2000 лева Grinning

Липсват ми такива модели рокли, които можеш да носиш повече от веднъж и с които можеш да отидеш на различни места - на работа, на заведение. В последните години роклите на Алеса са в двете крайности - спортни или официални (за повод, заведение и инстаграм).

Охоо, роклите от 1300  и 980 лв са изчерпани. Момичета, кога успяхте да ги изкупите Simple Smile))

# 755
Те Тея рокли сигурно са по няколко броя само , предполагам за фолк певици или някой може за бала да си е взел за догодина .

# 756
  • София
Ivelivave 😁😁😁

За скъпите рокли пишеше, че се изработват по поръчка в 7-дневен срок.

Между другото все забравям да ви кажа, че дръжките на чантите са същите като колана със синджирите, даже може коланът да е преправен на дръжки. Едно към едно са. Бях си го поръчала миналата година в края на лятото, заедно с дългата рокля. Видях го, не го одобрих и го прибрах в кутията. Миналата седмица го върнах. Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 15:11 от Мецани

# 757
Този колан и аз го поръчах с дългата аква рокля да видя как ще е. Очаквах да не го харесам, даже тук ми казахте, че не е ефектен като на снимките, Мецани, не помня ти ли беше или друг, ама все пак го поръчах. Аз се чудя да го връщам ли....бих го оставила ако беше 15-20лв а той май беше близо 40 😬

# 758
Да се включа и аз към кокошарника за чантите. То плат, плат, колко надценка има в тоя плат не е истина! Имала съм по-джиджани плажни чанти преди 15 г от сп Грация, съвсем сериозно!
За мен чанта с подобна цена била оправдана да е сламена + принт, сега гледах Guess например.
И ето чанта-чанта, било то не и за плаж. Ако е гарга, да е рошава

# 759
Ако видя още една Пинко чанта, ще се гръмна 😅 В София всяка втора дама е с такава. Цените ли им намалиха да станат масовка, какво стана..
Ще видим тази година на плажа дали ще се зарине така с Алеса чанти:) щото каквото и да си говорим, с този принт и релеф са яки!

# 760
Аз чакам банския On my radar жълт неон. Новите бански до тук не ми харесват.

# 761
Гащеризона, който одеве показах е ужасен, като в униформа се почувствах, даже няма да се снимам. 🤣

# 762
  • Варна
Ама той кога дойде, аз помислих че сега си го поръчала.

# 763
  • София
Море, аз бях 😁 Коланът е малко, как да се изразя, поп-фолк. Изобщо не се възприех с него. Море, ти кога го поръча? Вече гледам, че са го махнали от сайта.

Пинко чантите периодично им правят намаление във Fashion Days и Answear, както и на Furla, Michael Kors. За 350-400 лв може да се купи чанта на въпросните брандове.

# 764
Гащеризона, който одеве показах е ужасен, като в униформа се почувствах, даже няма да се снимам. 🤣

Късно е вече, искаме снимка!😃
Най много да изглеждаш като Black Widow, ама тя е готина:)

Общи условия

Активация на акаунт