ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 321
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
И ето дойде ред и на първия ни пораснал бебок!!!
ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!!! Бъди живо и здраво, мило дете!!! Расти умно и послушно за гордост на мама, тати, бати и всички от семейството ви!!!

Шнапи, сигурно цял ден се сещаш за онези моменти преди 1 година! Нека прекрасните чуства от онзи ден не те напускат, много усмивки и прекрасни мигове ви желая на теб и цялото ти семейство!!!

Дани, радвам се, че се завърна! Дано и Сиска да е добре!  bouquet
И американските мами зачезнаха, Хотмаме, Вики, какво стана с вас? И Цвети не се е вясвала и Лилит!

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИКИ!
БЪДИ ЖИВО,ЗДРАВО,ИГРИВО,ПОСЛУШНО И УМНО ДЕТЕ!
ДАРЯВАЙ МАМА И ТАТИ С МНОГО УСМИВКИ И ОБИЧ!

Шнапи,желая ви на теб и цялото ти семейство много усмивки и хубави моменти на днешния прекрасен ден!!!

P.S.Утре да разказваш с подробности всичко! Hug

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 11:24 от vesenceto_85

# 122
Айдеее, почна се...

Ники, ние със Стени ти желаем да растеш здрав и силен и само да радваш мама  и тате!

После ще попиша повече...

# 123
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!!!  Two Hearts   newsm59  newsm38

Нека здравето, усмивките, радостта от живота, късметът и щастието да са твои неизменни спътници в живота!!!  lovekiss

Шнапи, много щастие и радости да има във вашето семейство!!! Да ви е честит рожденника!!!   nbirthday

bigdance2

# 124
Честит първи рожден ден,Ники!
От все сърце аз и Бобчо ти  желаем здраве,щастие,много игри и да слушкаш мама и тати!

На теб,Шнапи,само весели мигове,изпълнени с любов и щастие!Весел празник!

# 125
Честит първи рожден ден, Ники!

Шнапи, бъди мнооого щастлива със своето сладурче, да ти носи радост, усмивки и да бъде здрав, бодър и широкоскоен! Бъдете щастливи цялото семейство!
Поздрави от нас с Никола!  bouquet newsm51 newsm51
newsm59

С нетърпение очакваме носталгичните спомени от преди 1 година Simple Smile

# 126
Честит Първи ден ден на малкия НИКИ-желаем му много здраве и едно щастливо детство

# 127
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН НА НИКИ !  newsm38  ura nbirthday

http://kartichki.dechica.com/compose.php?imageid=69
Бъди здрав и весел и винаги усмихнат ,за радост на мама и тати
.
Шнапи Честит Ви рожденник!   bouquet и весел празник !

И нас ни споходи  хрема 19 дни преди големия ден  Cry ама какво да се прави като от три дена виси една мъгла ,а ние ходиме да взимаме баткото от училище.

Аз украсявам елхата на  Бъдни вечер .
Честито зъбче  и прохождане на Ивон .
Захраних Еми  ,по същия начин както захраних и  баткото преди 7 год . да чукна на дърво не ми отказва ядене .

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 10:23 от mama Ilq

# 128
честит първи рожден ден на ники

БЪДИ ЕДНО УМНО,ПОСЛУШНО И ЗДРАВО ДЕТЕ!ДАРЯВАЙ ЦЯЛОТО СИ СЕМЕЙСТВО САМО С РАДОСТ И ТОПЛИ ДЕТСКИ УСМИВКИ!
Шнапи,весело изкарване на празника    bouquet

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 11:07 от galaxy

# 129
  • Бг-мама
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НИКИ !!!!!!!!Да си много здрав и много щастлив за радост на мама и тати.
Много ми е готино че вече си имаме рожденник Laughing Heart Eyes

# 130
  • Добрич
Малееее започна се!!! Шнапи, от все сърце желаем на Ники много, ама много здраве, весели и безгрижни детски игри и дни! Да ви радва и много да го обичате! На теб пожелавам още много време на щастлие, майчина обич и сила!  Hug Hug Hug

Безкрайно много се вълнувам................

Ники, това е за теб!

bouquet

# 131
Честит рожден ден малчо Ники! Сиси и аз ти желаем здраве, много усмивки и щастливи детски игри! Направи много, много щастливи мама и тати!

Правде, балгодаря за приветствието  Hug Сиси е добре, още се хреми отвреме на време с едни бистри сополи и тия дни мисля да я водя на специалист УНГ, но като цяло е добре и щурее. Вече й казвам Сиси Белята, защото просто няма начин да не е в центъра на някоя беля. Но това е - децата сега опознават света.  Grinning

# 132
  • София
Честит Рожден Ден Ники!
Бъди жив и здрав и нека детството ти бъде изпълнено с много усмивки!

Шнапи,весел празник.И двамата са големи сладурковци Heart Eyes,пу,пу.
Днес бяхме на консултация и Дани е вече 12120 гр. и 81 см. Mr. Green.
По-късно ще се включа,че сега имам работа.

# 133
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Ники от Инес и от мен!
Шнапи, знам че днес ще е незабравим ден за теб и твоето семейство. Желая ви от все сърце да ви е жив и здрав малкия юнак, да расте безгрижно, много да ви радва и да се сбъдне всичко, което си пожелавате за него! Много весело изкарване на днешния празник!
smile3525 newsm59 newsm38

# 134
Майчета,кажете ми моля ви с какъв режим на хранене и спане са бебоците ви,че ние от днес почнахме на 4 хранения през 4 часа и незнам как ще свикваме  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт