Шнапи, да ти е жив и здрав малкия разбойник, много да те радва, а и ти него! Весело изкарване на празника и много, много усмивки!!!

Ивка/Мими, Маги още лятото сама си направи режима 4 хранения дневно - сутрин попара, на обяд - пюре, следобяд - каша с плод и за вечеря мляко с каша. Обаче като я записах на детска кухня, реших, че супата не трябва да отива зян и започнах да я давам преди къпането (вечер към 8 ), като очаквах, че по този начин Маги ще изпива по-малко мляко с каша преди лягане. Да, ама не. Сега магарето закусва в 9, обядва в 1, следобядва в 5, вечеря със супа в 8, и 9 изпива 250 мл АМ с няколко лъжици каша
. И реално пак сме на 5 хранения. Но не се оплаквам, де - некя кльопа, щом й се яде. А и като се има предвид, че все още е една от най-дребните (последно беше 8 кг. и 73 см., в петък пак ще се замерваме).
.
,но ще се мъчим,какво друго ни остава.Предопреди ме
да избягвам всякакви напитки,в които има захар.Аз пък я успокоих,че Дани пие само вода.

!
.
),реШи да се прави на градинар и да прерови саксиите с цветята
Като се прибрахме и ги иzкъпахме,се сетих какво сме пропуснали.А нямаШе как да мине това събитие преz деня беz баткото и реЩих че Ще го направим вечерта като се приберем.Та пяхме песнички и духахме свеЩичка по пижами
..
.
.На крак съм от 6.30 сутринта,и съм скапана.Така че Ще се вклИУча утре пак.
.Много е приятно да zнаеШ че толкова много хора са се сетили zа теб на един толкова важен ден.
, въпреки че при нас за сега пак е мрачно и има лека . мъгла