ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 330
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Честит Рожден Ден, Жени! Много щастие, здраве, късмет и сбъднати мечти!

# 166
  • Бг-мама
Честит Рожден Ден, Жени! Много щастие, здраве, късмет и сбъднати мечти!

Аз като не мога да изнамирам такива вази и букети така ще честитя.  bouquet

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 14:57 от Зечова

# 167

Two Hearts  ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН (на патерица) НА НИКИ на мама shnapy Two Hearts
   На него пожелавам ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!
   На мама shnapy пожелавам МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ПРИЯТНИ МИГОВЕ С ОБИЧАНИТЕ ОТ НЕЯ ХОРА!

Видях снимчиците на всички и още на мога да им се нарадвам СУПЕРСКИ СА!!!! newsm51

# 168
Честит рожден ден, Жени! Много усмивки и много късмет ти пожелавам!

Писали сте много и няма да мога да обхвана всичко, затова няма и да се опитвам...
Вече официално Стени има 6 зъба newsm47, съвсем сериозно си ходи сам   newsm68(прощъпулник обаче ще правим другата седмица, че имало "специално изискване" и за деня) и започна да вечеря супа feeding. С ходенето се "справи" като сам един ден си нагласи табуретката по средата на хола и започна да я ползва като междинна спирка, ако види зор с придвижването. На следващия вече нямаше нужда от нея. Вечерята се наложи от само себе си, след като в 4 поредни вечери ми се събуждаше в 2:30ч. точно (без майтап, наистина цепеше секундата) и заспиваше чак ако му дам АМ. Та така стигнах до идеята да му дам супата в 19ч., АМ в 20ч. и така спи до сутринта. Е, верно до 6ч., ама какво да се прави той си ми е бил винаги ранобуден. Яденетата са 5 на брой за целия ден - 6ч. АМ, 8:30ч. попара/каша/качамак, 12ч. манджата от кухнята, 16ч. кремът, 19ч. супата, 20ч. АМ. Кисело мляко не съм давала, но скоро предстои.
Размерите бях ги писала, ама хайде пак - 11кг., 81см. (ако не се лъжа, още е най-високият).
Календарите отдавна съм ги измислила и аз като подарък за родата... С ваденето на снимки и аз съм много назад, до към 6-мес. му възраст съм извадила и то не всички, а подборка the best, защото ако извадя всички... може и да фалирам мъжа ми.
Кръщене не сме правили, ще направим като поотрасне малко, за да се "сеща".

Айде стига да не досаждам...
Болните да оздравяват!
От рожденниците чакаме торти, па макар и на снимки!

А сега ще ви разгледам снимките на всички...

# 169
Еее,хотмаме,прекрасна е просто,спря ми дъхът  bouquet
Много са хубави тези наши декемврийчета smile3501 на техните майстори Wink
Пачи,преди бях по-голям ентусиаст и пращах повече снимки,не толкова да печелим,а да се има за спомен Боби в бебешките списания.От известно време,обаче не съм купувала списания и не знам тематиката,така че сме в застой.Сега съм много ентусиазирана да изуча тънкостите на фотошопа,само време да имам.Яни,имам да те питам разни работи...нали може Embarassed
Радвам се,че Жорко е по-добре Grinning Бобчо е същата височина,но с кило по-слабичък Blush
Марти,ако пращам снимки,само на Бобчо вече,аз се пенсионирам Mr. Green
Правде,хубаво си е списанието,а за другото... Whistling (редактирах си постовете,знам ли вече кой влиза в този форум)
А този грис как ще го приготвяш...
Не на последно място
Честит рожден ден,Женимама!
От здраве,щастие,късмет и любов да не се отървеш,и близките ти покрай теб!

Честити ходещи крачета и ново зъбче на Стени!

# 170
  • Бг-мама
Янич тази голямата щерка ли е ? Мали тя голяма принцеса аз се кандидатирам за свекърва ако може  Crazy Crazy
Снимките на всички са прекрасни разгледах ги но няма да споменавам поименно да не изпусна някой Embarassed
Честити ходещи крачета на Стени.
Моят юнак е от финните последно преди месец беше 8.600 и 76 см но сега ще чакам годинката и тогава ще го водя на консултация нали и тогава имат задължителни изследвания. Simple Smile
Бегам че ще изгоря манджата.  bouquet

# 171
Здравейте  Hug
 nbirthdayЧестити рожден ден на Жени  nbirthday
Много щастие,любов и късмет    ura Tada
Много са хубави всички снимки  thumbsup Както е казала Зорито  smile3501 на майсторите.
Яни,радвам се че Жорко е по-добре  Hug
За съжаление аз мога да се похваля само че вече нямаме Т и то от днес.Три денонощия без да я свали  #Crazy Аз се измъчих а за нея направо не ми се говори.Милото ми детенце  TiredВсичко друго си е на лице;крива,все плаче и иска да я гушкам,отказва каквато и да било храна,жълта е и какво ли още не.Много съм притеснена,утре ще я заведем на  контролен преглед.
Шнапи,много весел постинг.Браво за хубавият рожден ден  Peace
Елс,ха честито ви 6 зъба  Mr. Green
Не съм в час и затова спирам до тук.Като оздравеем и ми дойде настроението пак ще се включа.
Лека вечер  Heart Eyes

# 172
Ха, налеевата комета дойде - имам кредор!
Здравейте, написано четливо и пригледно!! Hug
Яни, калпазанина как се справя с кака си? То снимките са си голяма игра и аз вече не се сещам колкото преди. Ама налиса празници, та има поводи да съм Фото Мексико Mr. Green
Галакси, твойта Ана-Мария ще е много засукана мома с тези очета игриви! Какво й има, та такива мъки??????????
От сто години се каня да питам - отде измъквате тези екстри картинки и прочие дето слагате в пожеланията? Искам и аз да съм сложна като пиша пожелания Crossing Arms
Елси, урааа, голям кеф с тез зъби, а? Ама я кажи какви са тези специални дни за прощъпулника??
Зори, чак сега видях какво си писала и много се смях:) Дишането е важно! Много ме трогна:) Ако съм честна, на живо е по-друга, ама успява да се докара за камерата:) Грис се приготвя лесно, ако купиш този "мигновения" само заливаш с вряла вода, а иначе го вариш. Пуу, как мразех грис като малка (не че сега ми е на масата за закуска).
Решено е - понеже заради Рада мъжо ми изгуби мобилния нейния подарък за рожден ден ще е детски телефон! С това Ало ми наду главата.
Вчера се подмокрих от смях като я разхождах - тя беше като дресирано цирково куче. Сцена: вози се и гледа напред, казвам й "Здраеей" и започва диво махане с ръка без да ме погледне, "Чао-чао" - още повече махане, "Бравоо, пляс, пляс, пляс" и ръцете се пляскат с всичка сила, накрая "Ало?" и се залепва ръката за ухото. Толкова ми беше комична, че три пъти едно след друго го разиграх, а тя като автоматизирана действа. Оох, много смешни тези деца!!
пс Ами ще се оплача пък - писна ми съседите под нас да правят див секс с красъци посреднощ, защото не мога да спя!!!!!!!! Айде, олекна ми.

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 17:17 от hotmama73

# 173
  • Пловдив
Честит рожден ден Жени!Бъди здрава ,щастлива и много обичана !
Честит първи рожден  ден на Ники!Да е много весело и здраво детенце!
Момичета ,много съм назад ,не съм чела нищо поне от една седмица,нямам време,сега исках да хвърля едно око и като видях колко има за четене се отказах,включвам се само да поздравя рожденниците,когато успея да почета-повече.

# 174
ПОНЕЖЕ ОТ СТО ГОДИНИ НЕ СЪМ ПУСКАЛА СНИМКИ НА МОЯТ БОНБОН,ТА ЕТО http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=80689 (ПОЧТИ САМО ТЕЗИ СА НИ НАЛИЧНИ,ЧЕ СМЕНЯХМЕ ХАРД И ВСИЧКО СЕ ЗАТРИ  Crazy)

# 175
  • София
Хотмама,Галакси,мноооого са готини сладкишчетата Heart Eyes.
И аз отдавна не съм снимала моя чочко,но идва рожден ден и тогава ще има много снимки smile3508.
Елс,хайде и Стени в отбора на ходещите човечета.Ти купи ли си вече бързоходки Wink?И Дани е 81 см.,но е с едно кило по-тежък Mr. Green.
Зори,това ще се направя,че не съм го видяла за да не се караме с теб Wink.
Марти,аз се пенсионирам Mr. Green

Приятна вечер от мен  bouquet.

# 176
Леле, какви са теи красоти в албума  newsm51 Маги има по-хулиганско излъчване (майчичко, к'во да я правиш)  Mr. Green
Бърз отчет: 8600 гр. 73,5 см.

# 177
Ама момичета, не ни честитете ходещи крачета! Стени отпреди три седмици се пуска да ходи, къде случайно, без да иска или пък целенасочено, за по крачка-две-три. И аз ви го казвах. Просто сега вече ходи стабилно и уверено и го предпочита като начин за придвижване. А в нашия край чак в този момент се прави прощъпулник, защото идеята е да се направи за здравите и уверени крачета на детето, а не да се отпразнуват първите му крачки. И затова ние чак сега ще правим прощъпулник.
Ама я кажи какви са тези специални дни за прощъпулника??
Сега разбрах, че прощъпулник за момиче се правел в сряда, а за момче - в петък. И тъй като за утре няма да можем да се организираме, остава за другата седмица. Както казах, тук не се счита за важно да е на момента, а се прави за здраве.

Елси, урааа, голям кеф с тез зъби, а?
Да, бе, да! Мрънкане, неспане - голям кеф! Mr. Green Ама поне си минават от реда, това е единственото хубаво нещо в целия филм!

От сто години се каня да питам - отде измъквате тези екстри картинки и прочие дето слагате в пожеланията? Искам и аз да съм сложна като пиша пожелания
Аз лично най-често си "крада" картинки от http://kartichki.abv.bg/ , а напоследък и от http://bestsmileys.com/

Е, Хотмаме, изцяло ти се "посветих"! Надявам се съм изчерпателна! Дано само другите не се разсърдят!

Всички дечица са пракрасни Heart Eyes - разгледах снимките, а за малко щях да забравя да го кажа!

# 178
Оооооооооооо НЕ,само това ми липсваше  ooooh! Събличам чочата да я къпя и какво да гледам цялата обрината  Crazy Явно е от антибиотика и го спираме,само дето и го дадох в 17ч.. и не знам как ще и се отрази  Thinking Дано не стане по сериозно  Cry Утре след прегледа ще ви информирам.Като изключим това,бързам да се похваля че за вечеря успяхме с татко и да я излъжем  Peace Хапна около 50гр. супа със половин сухар   Mr. Green Това е голям напредък,понеже вече четери дни яде само кърма.
Хотмаме,лепнали сме някакъв вирус.В следствие на което и се е появила гнойна афта на гърлото  Confused Та от всичко това сме с Т,разстройство,а сега и обрив.
Стискайте палци да сме оздравяли и да започнем пак да си похапваме  Hug

# 179
Галче, стискаме палци мнооооооооого силно!

Общи условия

Активация на акаунт