ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 328
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  Айде и аз по късните часове да се включа Simple Smile
 То времето ми е кът, ама нали все ме тегли натука Simple Smile да надникна, да видя какво , що.......
 Уф, ама ако има как все тука ще висна, още повече като знам че целият месец е ПРАЗНИЧЕН Peace smile3508 smile3521
galaxy дано по- скоро се оправите SadPeace Малкото слънчице е СТРАХОТНА на снимките Peace Hug
pachikrak  умори ме от смях с това "хулиганско излъчвне" Joy
То Симонка е с физиономия на ангелче, ама колко е лошаааааааааааа. Както благичко ти се усмихва ли, усмихва..........и изведнъж те гепи където може, и щиииииииииипе с всичка сила, или хапе и скубе дваж по- силно и пак ти се усмииииииииииииихва блажено, а на теб ти иде да врещщщщщщщщщщщщщщиш от болка. Голяма гадина е. Като види кукла веднага и вади очите(докато не ги изчопка не мирясва). Плаша се, ей Thinking
 За мерките: високи сме 1.76см, тежим 9,400кг
 За ядене не ми се говори, щото хич ни няма там.
 Зъбките ни са още 5.
      Ами за сега това е от нас. Лека нощ на всички!!!!!

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 22:47 от kokita

# 181
Ееееееееее мами, като сте я засписвали тая темичка, човек не може да изчете  Crossing Arms
Първо Честит рожден ден на ЖЕнимама. Здраве, щастие и много любов й желая
http://www.bulcards.com/resources/cards/nature/flowers/flower007.jpg
Санимама, Хотмаме, Иля, Галакси (дано не пропуснах някого) дечицата ви са чудесни. Ами декемврийчета, какво друго да кажа  Flutter
Елси - честито ви зъбенце и тъй като дълго не съм влизала и незнам - честити крачета  Hug Heart Eyes
Хотмаме - тия твои постинги ме разсмиват до сълзи (а някогаш и лягам да се хиля  rotfImao rotfImao rotfImao)
Яни - радвам се че Жорката е по-добре  Hug А пък каката е страхотна на тази снимка с тоя ретро тоалет. Бонбонче!!!
Пачи - я сподели моля, как го направи това в подписа си да ти се менката линийките? Искам и аааззззззззззз
Зори - нищо че не сте спечелили, за нас със Сиси сте си номер 1  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ели - още един ден се завъртя и те доближи до завръщането на твоя любим човек  Hug Прегръщам те силно и ви чакам скоро  Hug Hug Hug
Размерите ни на последната консултация - 8,400 и 74,5 см
Ядене - напоследък се буди към 6-7 за АМ, после към 10- попарата на Елс с плодовото пюре (сърдечно благодаря за идеята  Hug) или каша, обяд към 13,30 ч пюрето от кухнята, към 17 ч яде крема или супата със сухар, в 19 яде супата, ако не съм я дала, а в 20,30 отново АМ. Не съм давала още кисело мляко, възнамерявам да опитам скоро.
Вървенето - не ще сама. Държи ме за един пръст и ме развежда из цялата къща. Не се пуска от как се захлупи по лице и си разби муцката. Не че съм се засилила с вървенето, ама ми писна да съм постоянен придружител.
Два въпроса
1. С какво ходят дечицата ви у дома. Сиси е с тези новите чорапи с твърди подметки. Мокасини май ги наричат
2. Засрамват ли се децата ви. Сиси се засрамва. Завира нос в крачола ми ако е права до мен или долепя бузка в моята и само наднича.

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 22:06 от Дивиана

# 182
Привет момичета,
 днес пак писах писах и ми иzчеzна постинга.А и малкия ми е кисел неЩо цял следобяд,покаzва се 3-то zъбче,и не можах много да се zастоя на компа.

Честит рожден ден на на Жени !   bouquet Желая ти много zдраве,късмет и семейно Щастие.

Благодаря и zа днеШните поzдравления.Днес не остана време да кача снимките от РД ,но Щом го направя веднага Ще раzберете Mr. Green.
  Раглеждах снимки...много сладки тия декемвриичета бее.Особено малките дами.Аz нали съм само с мъже в къЩи,та се zаглеждам повече по момиченцата Heart Eyes.
  За режима на хранене и аz да си кажа.
  Сутрин към 7ч. 250мл. АМ
   9.30ч. плод
   11.30-12ч. обяд
    16ч. неЩо млечно (десерт на Хип или Алетте)+бисквитки
     19.00ч. каШа и в 20ч. си е в леглото.
  Определено вече имаме нужда от промяна на някои хранения.Смятам да променя zакуската с някаква по хранителна.ОЩе се чудя каква.Кус кус може би...или просто каШата Ще я преместя zа zакуска,а zа вечеря Ще му давам супичка.НеЩо такова Ще направя Thinking.
   Марти ние сме я били на Ники менингитната ваксина.Аz определено съм ЗА ваксините.Сложили сме и на малкия и на големия и zадължителни и неzадължителни ваксини.Даже варицелата вече е zадължителна май,zаЩото последно бихме на Ники една с 4 компонента,която я вклИУчва.
  els и на мен ми беШе лИУбопитно от къде вzимате теzи картинки zа поzдрави.Така че и от мен едно благодария.Друг е въпроса дали бих се справила със слагането на такава Rolling Eyes Mr. Green.
  Бърzо оzдравяване на болните дечица!  
  НеЩо съм много иzкукала напоследък newsm12.Все zабравям неЩо.Ами пак zабравих zа какво оЩе исках да пиШа ,така че ме иzвинете ако съм пропуснала неЩо.
   Утре пак си имаме рожденници smile3521
 Докато напиШа постинга и 3 публикувани отговора.
   galaxy дано да се подобри положението вече.Стискам палци.
  kokita мойто диване пък се е научило да удря.И като се приближи някое бебе към него ,аz го държа ,че ме е страх да не го удари #Crazy.А аz какви Шамари отнасям...
   Аиде лека ноЩ от мен

# 183
Коки ще се пукна от смях - кви са тия1,76 см бе, ти изкара Симето по-висока от мен  hahaha hahaha hahaha
Галакси - и аз ще стискам палците много силно мила  Praynig Praynig Praynig

# 184
  • София
Честит рожден ден, Жени!!! bdbaloni baloni
Много здраве & щастие & късмет!!!  smile3525

Снимките на всички са супер, ама това новина ли е?  smile3503

Хотмаме, аналогичен случай в нашето село - ние пък останахме без домашен телефон заради "ало, ало".  hahaha И това при положение, че Надето си има телефон-играчка на Чико от лятото още. Повече от това, има си неин мобилен телефон (е, вярно, без батерия и безнадежден като апарат). Това не помага! И не помогна... Та мисълта ми е, че не е късно да си промениш решението и да вложиш парички в нещо друго.  smile3521

Галче, нещо хич не ми харесва начина, по който описваш Анна-Мария. Много стискам палци да се оправи детенцето!!!
 fingerscrossed newsm17

# 185
Dani_na_Sisi и Ники е срамежлив.Ако е в мен се гуШка и с крие,ако е долу,се крие zад мен.
 В къЩи Ники ходи с дебели чорапки с точките отдолу (тиа дето са zа да не се хлъzга).Опитах се да го оставям с буики,но той не ги търпи на краката, а и неzнам zаЩо,ама много пада с тях.Таzи вечер пак му ги обух zа малко и той ходеШе все едно е обърнал 2 ракии Laughing.Удобни ли са теzи "мокасини" .Сиси търпи ли ги? И аz се чудех дали да вzимам newsm78...

# 186
shnapy търпи ги да и си ходи с тях, ама дали са й удобни... незнам. Предполага че са, щом ходи с тях. Но и те се изсухлят и събуват.

# 187
Но и те се изсухлят и събуват.

Да,това е другия проблем.Но поне сигурно паzят по топло,все пак са с подметки newsm78.Може и да вzема едни да пробваме.Благодаря zа бърzия отговор Peace.

# 188
  • Бг-мама
Честит рожден ден на Инес Стефан-Филип и Никола

Много радостни моменти ви желая от тук насетне.Да растете живи и здрави мили деца и много късмет ви желая. Аз и Валентин ви поздравяваме и ви обичаме.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 00:40 от Зечова

# 189
Честит рожден ден на Инес! Бъди здрава и щастлива за радост на мама и тати  Hug

Честит рожден ден на Никола! Расти здраво и усмихнато дете!

Честит рожден ден на Стефан-Филип! Желая ти здраве и щастливо детство!

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 00:34 от Dani_na_Sisi

# 190
Не мога да не отбележа макар с много мъка...

В памет на един малък ангел Спи спокойно мило детенце  Cry
Ани, мила, прегръщам те много силно  Cry

# 191
Честит рожден ден на Инес,Стефан и Никола!
Честити 11 месеца на Стилиян!
Мили дечица,от все сърце ви желая чуден пъстър свят,изпълнен с песни и игри,много щастие в добрите очи на вашите родители!Весел и незабравим за всички празник!

Почивай в мир,мило ангелче Крис  Sad  Flowers Rose
Бъди силна, Ани!

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 01:02 от Zorie

# 192
Честит първи рожден ден на Инес!
Честит първи рожден ден на Никола!
Честит първи рожден на Стефан - Филип!
Честит 11ти месец на Стилиян!

Много слънчеви усмивки пожелавам на всички! Да са здравички и носят много радост вкъщи!

И аз като Дани не мога да отмина датата първи, защото спомените още са съвсем ясни и болезнени, и да не спомена ангелчето Крис- да почива в мир!
На теб, мила Ани-бани, пожелавам много кураж и скоро време да ни се похвалиш с 2 чертички!Прегръщам те силно!

# 193
  • София
Хайде на купона!!!  nbirthday  bigdance2 newsm18  ura dance Tada

Честит рожден ден на Инес, Стефан-Филип и Никола!!!

Много щастливи мигове     Hands Clap, много незабравими емоции   Stuck Out Tongue Winking Eye, много усмивки   Kissing Heart и много ... Gift подаръци!!!   

Hug

# 194
Честит рожден ден на Инес, Никола и Стефан-Филип!

Да сте живи и здрави, мили дечица! Мама и тате да са много щастливи с вас!

Малко ми е странно да поздравявам детенце, чиято майка не пише, ама нищо, може пък по някакъв начин да се усети поздравено.

Flowers Rose Flowers Rose за теб Кристиян! Ани-бани, пожелавам ти  EFP и то с близнаци!

Дани, не се притеснявай, Симето не е по-висока от теб! 1,76см се чете 1см и 76мм. Ама не вярвам и да е толкова нисичка! Ох, стават такива грешки, аз нали бях изкарала Стени, че преди да се роди (август 2005) е бил 7кг  hahaha. Ама какво да се прави - бременните ни мозъци се трансформираха в майчини мозъци, което май е по-тежката форма на "заболяването".

Общи условия

Активация на акаунт