ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 300
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,благодаря за бързите отговори Hug
Ели,за съжаление Бобчо не харесва нито чайчетата,нито сокчетата,точно защото са му сладички,да му се неначуди човек ooooh!
Марти,пожелавам на половинката ти да осъществи това пътуване и да ви донесе много подаръци и снимки Peace
Отдавна се каня да пусна малко нови снимки на Борето...Ето го порасналото ми момченце Heart Eyes
http://family.webshots.com/photo/2494336470098048004rAQGis

# 46
  • Бг-мама
Зори старохотни снимки .Бобчо е прекрасен а зимното ви екипче ме плени.Много ми хареса и шапката също. Голям красавец а с муцунките сте просто прекрасни. Laughing Heart Eyes

# 47
Зори старохотни снимки .Бобчо е прекрасен а зимното ви екипче ме плени.Много ми хареса и шапката също. Голям красавец а с муцунките сте просто прекрасни. Laughing Heart Eyes

Ани,благодаря Hug Heart Eyes
Голям артист е той Winkи манипулатор също...

# 48
Здравейте ,докато изчета всичко и забравям първото ,ама ще прощавате  Embarassed
От коли не разбирам така че няма да давам съвети ,все още съм млад шофьор и нямам много опит  newsm53
Еми започна да пие повечко вода откакто е пуснато парното и то предимно през нощта. Не съм засичала колко изпива през деня  , но ако и дам и второ сокче сигурно и него ще изпие  . Не е фен на водата и чая , затова пък ядене не отказва smile3521
 Ние сме от тези дето на 11 м. имат само две  зъбчета . Хич не се притеснявам защото баткото  беше така , затова пък сега на 7 години няма нито един развален зъб  и само 3 сменени  newsm62.
 smile3511 това съм аз към 17 ч. в лошо време като днешното , smile3533 smile3534 smile3508 това е баткото по същото време  , който дразни  smile3514 сестра си .
Когато не са така малката лази из цялата къща  и оправя  всички шкафове , а баткото е прикован пред компютъра . Но иначе  Еми много се занимава с книжки с животни ,  даже казва как правят някой от тях .Също така много се забавлява с рекламите по телевизията - чуе ли музика започва да танцува.

# 49
Момичета,да ви почерпя...  party023   cheers  Wine Glass
Днес стават 4 години,откакто "тръгнахме" с мъжа ми!  loveuuu   Аз си мислех,че е забравил,но...не е!Довечера ще излизаме с кръсниците и кумците да се почерпим!
Сега отивам да оправям малкия,че ще е с баба!
Лека вечер на всички и много целувки от нас!!!  lovekiss

# 50
  • Добрич
Веси, Честита мини годишнина, ако така мога да го нарека! Бъдете винаги влюбени един в друг и винаги се обичайте силно!

Това е за вас:

Зори, снимките са страхотни! Боби е супер фотогеничен! А, тези снимки с муцунките са просто върха! Може да ги пратиш в някой весел конкурс!  Wink

# 51
  • София
Къде е щастливата собственичка на личен автомобил?  newsm53

Къдрокоске, ама бива ли от слънчева ей така изведнъж да се превърнеш в толкова тъжна...  newsm09  Дай да му ударим по едно, хъх? Drunk Сега е моментът за тези 10 дена да научиш Борката на нещо, което да е приятна изненада за 'финландеца'.  Не че в момента мога да го измисля, ама едно по едно Simple Smile Аз съм научила Надето да отговаря на въпроса "кое е най-красивото бебе" с показване на "аз" - бие се с ръчичките в гърдичките и се усмихва хем едно такова закачливо, хем гордо, хем скромно.  Heart Eyes На времето, когато бях млада, бях научила Хари да отговаря на въпроса "каква е мама" с въртене на пръст около слепоочието.  Embarassed  Абе, и ние сме били луди-млади Wink

Зори, и друг път съм ти казвала, и сега ще повторя. Страхотно сладурче ти е Бобката! Да ти е жив и здрав!!! Манипулатор бил.  Thinking Аз не смятам, че това е лоша черта... По-добре, отколкото лесно манипулируем. Wink

Лека!
  bouquet

# 52
kadrokosa ,много ти благодаря! Hug
Изкарахме си много хубаво и весело вечерта! Peace
А ти не тъжи,ще те забавляваме и разсейваме,и времето бързо ще мине!Кажи как е Борето?Оправи ли се? Hug
Zorie ,големи сладуранковци сте.... Hug
Сега лека нощ,че...утре ще ми тежи главата.... #Crazy
Цунки на всички! Hug Heart Eyes

# 53
  Я и аз набързо да се включа Simple Smile
vesenceto_85 ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! ДА СТЕ ЗАЕДНО И ВЛЮБЕНИ ОЩЕ МНООООООГО ГОДИНИ!
kadrokosa и на мен чак ми е гадно , като си тъжна Sad Мисли си за хубавото което предстои, прави планове за празниците и изтрии това мрачно настроение.
 Zorie СТРАХОТНИ СНИМКИ Peace А тая моцунка сигурно е запазената ви марка  Wink

# 54
Привет отново!
 Аz пак по ноЩите пиШа Rolling Eyes...Прочетох всичко,но със сигурност Ще zабравя неЩо със спяЩия си вече моzък Tired.

vesenceto_85 честита ви годиШнина.

За водата И ние сме в отбора на камилите (както каzа Марти Mr. Green).Не се притеснявам,zаЩото и баткото беШе така.Ники иzпива по 100-200мл. чай на Хип,който раzреждам много zа да не свиква с много сладко.Вода пи само лятото.Сега рядко мога да го иzлъжа.Сокове рядко давам,но и на тях не им е фен.
 За цитрусите и аz zнам че до годинка не се дават,но моя мъж дава на Ники понякога лимон да смуче (тайничко от мен Twisted Evil).И той миличкия смуче и се потриса,обаче не се откаzва и продължава.Реакция не е имало досега.
 За гърнето...ами направих опит преди няколко дни да zапоzная Ники със преднаzаначението му,но реzултата беШе нулев.Той zапочна да си играе с него,да си го слага на главата hahaha и такива работи.Няма да настоявам.След иzвестно време пак Ще пробваме.
 За zъбките - само 2 zъба на хориzонта.Но дъвче.Давам му бисквитки и хляб и той дъвче с беzzъбата си уста Joy.
 За играта-Ники обича да ходи в детската стая и да иzсипва играчките на брат си.Заиграва се все с неЩа които не са zа него и прави доста бели.Като му писне,идва в кухнята и zапочва да отваря Шкафовете и да  вади каквото му попадне в ръчичките Twisted Evil.ЛИУбими са му НеЩата които правят Шум. ooooh!.Абе лудница...
 За ходенето - ами той си ходи вече.Има си и бойна цицина на челото Mr. Green.Навън със zимните обувки му е трудно сам да ходи,но в къЩи се отпуска и вече се придвижва предимно с ходене,само когато бърzа пълzи.
 Zorie малкия е голям сладур.С теzи очи има да омайва мацките... Simple Smile
 Иска ми се и аz да ви покажа моите сладури,но zа жалост съм си абориген с компИУтрите и положението е "непоправимо". Mr. Green

Толкова от мен zа днес.Лека ноЩ.

# 55
  • Добрич
Добро утро!    bouquet
Веси, радвам се, че сте си изкарали супер!  Peace
Шнапи, пиша ти на лични, за да поправим положението със снимките!  Wink
Мимиска, Веси, Коки, благодаря ви от сърце за милите думи!  Hug Hug Hug Понякога обаче и слънцата ги застигат облаци.  Sad Ще се справя, но едно от нещата, които не обичам е да съм сама..... Тогава спирам да се усмихвам, спирам да танцувам, спирам да мечтая, спирам да ям. Е, имам Боби, но Наско си е Наско! Борката за сега вече няма разстройство и днес пие последната ампула с АБ.
При нас днес времето е в унисон с настроението ми и ще се пропуснат разходките.

Приятен и слънчев ден на всички!   bouquet Hug

# 56
Добро утро на всички . При нас и днес ще бъде мрачно , пак не познаха прогнозата , но въпреки това ще ходим на разходка .
Снощи бях на рожден ден  в едно заведение  само по женски .Имаме си една дружинка от 15 мами дето децата ни са израснали  заедно . Имаме си традиция един път в месеца да излизаме по женски и да оставяме децата на татковците . Мога да ви кажа че те се справят много добре особено  моя ,като се има в предвич , че го оставям с две . Като се прибрах  в 23 и30 ч. всичко живо   беше изкъпано , нахранено  и  спеше . И всеки път ми се повтаря   Ти само  се оплакваш  от децата , а те толкова са послушни .Кажете и  при вас ли е така при татко да слушат  , авас да ви правят на маймуна  в повечето случай. Иначе си изкарах супер на Р.Д. , нали и ние сме хора  newsm08
Айде приятна разходка на всички и лек  и усмихнат ден . newsm51
kadrokosa - недей с тия мрачни мисли от сутринта  , я си покани  някоя приятелка или ти иди на гости  , и деня ще мине неусетно  smile3503
 А пък аз си мечтая за един  ден само за мен си  без мъж  и без деца  ей така сама  sun

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 10:04 от mama Ilq

# 57
Привет, гледам е имало много размисли и страсти. Аз се каня от няколко дни да се включа, по-точно от имения ден на снахичка, но не сме въобще добре, та затова ще изчакам да ми се избистри главата и тогава.
Целувки на всички и бъдете здравички, защото това е най-важното!

# 58
  • Бг-мама
Абе момичета някой има ли идея де се дяна Дани на Сиси ? newsm78

# 59
И аз това се чудя Thinking
Липсва ми определено.
Ох,аз съм кат парцал ooooh! Бях отново на изпит днес,доста гаден Sick Оценката ще си видя след две седмици,мисля че добре се представих,но май зависи от настроението на преподавателката Crossing Arms Дреме ми обаче на мен,сега ще си почивам,до следващия изпит имам цял месец Wink
Благодаря на всички за чудесните отзиви относно нашата фото сесия  bouquet
Муцунки Боби прави много и най-различни,обаче много трудно да оцеля точния момент Crazy
Радвам се,че поне тези се получиха Grinning
Веси,честита годишнина със закъснение Peace Радвам се,че сте си изкарали незабравимо вчера!
Мимиска,манипулатор в хубавия смисъл имам предвид Wink Направо ме е надминал,таткото се жалва,че сме двама срещу него Wink
За забавленията на закрито ,да си напиша и аз,нали бях инициатора...Когато сме си в къщи пеем и танцуваме,возя го с триколката му,която той естествено не може още сам да управлява(ама голям мерак да му я сглобим от сега,сърбаме си попарата ooooh!),оставям го и да си играе самичък с играчките,много хубаво си играе,все си бърбори и обяснява нещо,пищи,забавлява си се...като му омръзне пак двамата-ходим,ритаме футболни топки,разглеждаме книжки,много ги обича...Така ни минава деня Grinning Днес обаче времето е много хубаво и в момента още е навън,татко му ме смени,че едва гледам...
До после,отивам да дремна smile3524

Общи условия

Активация на акаунт