Момичета,Дани от петък започна да се пуска и да ходи сам.И аз хем съм много радостна от факта
,хем и се притеснявам доста.Радостна съм,защото малкото ми бебче,вече е малко момченце и започва постепенно да става самостоятелен.Притесненията обаче са ми,че той както се е изправил на дивана или било то на някой шкаф или на стената и се пуска и тръгва без да се съобразява,че срещу него няма никой и вероятноста да падне е огромна.Вчера седим всички в кухнята и той се беше хванал за шкафа и както се държеше се пусна и тръгна и просто бързата реакция на Ники предодврати удара му в касата на вратата.Притеснявам се,че не винаги мога да съм до него и той може да падне и да се удари лошо и след това да минат няколко месеца преди да се отпусне и да тръгне отново.Веси,честито прохождането на Иви,сега друго не ти остава освен да обуваш маратонките и след него
. Наде,честита кола.Със здраве да си я караш и да те вози само на хубави места!Честито и за изпита,не е важно с колко си го взела,важното е,че не си му се дала
Шнапи,сетих се какво исках да те питам
.Ще купуваш ли детска торта и ако "да" откъде ще я вземеш.Аз гледах в Мигрос,но там няма детски,а в една друга сладкарница ми казаха,че правят,но цената им започва от 39 евро
и аз естествено се отказах.Ако не ти се е изяснил начина по който се качват снимки(макар че Къдрокоса сигурно ти е обяснила много добре),предполагам,че си с немски Windows питай,насреща съм
.Пачи,моя речник също се е ограничил до тези думички + "не там".И мен Дани не ме оставя на мира и съм си зарязала творчеството заради него
.Зори,Бобчо ти е едно малко-голямо захарче.Има късмет,че е толкова далече иначе щях да го изям
,да ти е жив и здрав.
.
.
От снощи е с висока Т,която не сваля,има афта на гърлото и сме на антибиотик
и той е доста болничък.Кашли и вдига Т.Сигурно Яни ще пише,като има възможност.
.

.За съжаление им е сега сеzона.
отврат.Само сметана и никой не я яде.Мисля да се пробвам сама да направя или да купя от zамраzените, детска. (не че те не са сметанови
).А най-лесния вариант zа които се сеЩам е бисквитена торта.Правя я с Бутер бисквити и пудинг на д.Откер (така ли се пиШе?
.
,да не повярва човек.

Мисля,че е свързано с падането му преди две седмици,когато тупна от дивана по очи(
оздравявайте бързо .
.