ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 307
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте.
Момичета,Дани от петък започна да се пуска и да ходи сам.И аз хем съм много радостна от факта Grinning,хем и се притеснявам доста.Радостна съм,защото малкото ми бебче,вече е малко момченце и започва постепенно да става самостоятелен.Притесненията обаче са ми,че той както се е изправил на дивана или било то на някой шкаф или на стената и се пуска и тръгва без да се съобразява,че срещу него няма никой и вероятноста да падне е огромна.Вчера седим всички в кухнята и той се беше хванал за шкафа и както се държеше се пусна и тръгна и просто бързата реакция на Ники предодврати удара му в касата на вратата.Притеснявам се,че не винаги мога да съм до него и той може да падне и да се удари лошо и след това да минат няколко месеца преди да се отпусне и да тръгне отново.
Веси,честито прохождането на Иви,сега друго не ти остава освен да обуваш маратонките и след него Wink.
Наде,честита кола.Със здраве да си я караш и да те вози само на хубави места!Честито и за изпита,не е важно с колко си го взела,важното е,че не си му се дала Laughing.
Шнапи,сетих се какво исках да те питам doh.Ще купуваш ли детска торта и ако "да" откъде ще я вземеш.Аз гледах в Мигрос,но там няма детски,а в една друга сладкарница ми казаха,че правят,но цената им започва от 39 евро #Crazy и аз естествено се отказах.Ако не ти се е изяснил начина по който се качват снимки(макар че Къдрокоса сигурно ти е обяснила много добре),предполагам,че си с немски Windows питай,насреща съм Hug.
Пачи,моя речник също се е ограничил до тези думички + "не там".И мен Дани не ме оставя на мира и съм си зарязала творчеството заради него Whistling.
Зори,Бобчо ти е едно малко-голямо захарче.Има късмет,че е толкова далече иначе щях да го изям Heart Eyes,да ти е жив и здрав. 

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 14:47 от Марти

# 76
Наде, честита кола! Добър избор. Май трябва да почерпиш  newsm53.
Марти, не се притеснявай толкова за прохождането. Виктор ходи вече почти месец. Страшното е докато свикне, че няма все да си покрай него. И ние в началото имахме няколко катастрофи с масата, вратата, спъвахме се и т.н. , но сега хвърчи като стрела и само се чуди каква беля да направи. То без аварии не може, нали мъже ще стават  newsm62.
Шнапи и ние откакто проходихме, не ни свърта в количката, по-добре сме като обикаляме около нея  #Crazy.
Хайде спокоен ден на всички!

# 77
Марти  и Ивко е същия..тръгва,ама че никой не е пред него...няма значение,той върви човека.Аз му взех една каишка-аз така му викам,то е нещо като елече от каишки,за придържане на детето да не падне като върви и ми е много удобно,защото преди го държах за ръчичките,ама той тръгва много бързо и корема е напред,а ръцете назад,и ме беше страх да не му стане нещо на ръчичките.А сега с него вървим без проблем,обикаляме навсякъде!Ама лошото е,че немога да го вържа мен като ме няма,за да не падне...Макар,че сега има да падат и стават,но не е приятно....затова трябва да сме постоянно до тях и очите ни да са не на 4,а на 16! Simple Smile

# 78
Мами,малката не ме оставя да пиша и затова само ще ви помоля да ни стискате палци да оздравеем по-бързо  Praynig От снощи е с висока Т,която не сваля,има афта на гърлото и сме на антибиотик  Confused Цялден не е спала,не яде,само плаче и ме гушка.
Стискайте палци и на Жорко на Яни  Peace и той е доста болничък.Кашли и вдига Т.Сигурно Яни ще пише,като има възможност.
Знам че вашата положителна енергия винаги помага на децата  Hug
Надявам се всички други дечица,който бяха болни да са оздравяли  Peace Наближават рожденните дни,къш на вирусите  #Cussing out
Лека вечер   bouquet

# 79
  • София
Пак ли болни дечица Sad.
Галакси,Яни,стискам палци Ана Мария и Жорко да оздравеят възможно най-бързо Praynig.
Цункайте ги от нас с Дани Heart Eyes.

# 80
  • Бг-мама
Молим се за скорошното оздравяване на Жорко и Ана Мария  Praynig Praynig
Дано скоро да са здравички да си отдъхнат и майчетата им. Hug
Честити ходещи крачета и на вас Марти ми не се притиснявай толкова само детето трябва да се сети за ситуацията така че го оставяй повече да се пази сам. Peace

# 81
Galaxy, Yanich стискам плаци да се оправят мъниците! Хайде, че не остана до рожденния месец Simple Smile
Наде - фук, фук Simple Smile Със здраве и безаварийно.
марти, ама хич не си го слагай на сърцето! Аз все си мисля, че ролята на родителя е не да предотваратява аварий, а да научи детето само да се пази, ама това много философски. Та в случая: навъртай се наоколо да намалиш ударите, а времето ще си изирграе ролята Simple Smile Все някога доще време за малките изводи Stuck Out Tongue

# 82
Здравейте!
 ЛоШа работа с теzи вируси ooooh!.За съжаление им е сега сеzона.
 Дано по бърzо да оzдравеят Ана Мария и Жорко   ,стискам палци.

Марти благодаря ти и на теб zа предложената помоЩ,но както си се досетила Къдрокоса ми се притече на помоЩ Grinning и по късно Ще се пробвам да кача снимки.
 За тортата оЩе не zнам.Определено иzклИУчвам варианта да поръчвам някъде,zаЩото веднъж  останах раzочарована и не ми се рискува пак.На Вальо zа първия рожден ден поръчахме от една гръцка сладкарница и беШе Sick отврат.Само сметана и никой не я яде.Мисля да се пробвам сама да направя или да купя от zамраzените, детска. (не че те не са сметанови newsm78).А най-лесния вариант zа които се сеЩам е бисквитена торта.Правя я с Бутер бисквити и пудинг на д.Откер (така ли се пиШе? newsm78).В кръгла форма  с една детска украса мисля че Ще се получи добре. Може и да напиШа неЩо отгоре.Даже и Ники може да хапне.Това са ми идеите.Имам оЩе 1 ден да мисля Mr. Green. 39 евро #Crazy...и аz бих се откаzала.
 Не се стряскай много от това че Дани може да се удари.Неиzбежно е zа съжаление.И аz съм все след Ники (в къЩи не де) и пак на втория ден zаби главата в масата и се сдоби с първа бойна цицина на челото smile3506.
nadia_krisi  честита кола.Страхотен иzбор.Беzавариино каране Peace.

Ейии,днес се раzписах в по нормално време Joy,да не повярва човек.
          поzдрави

# 83
galaxy,Yanich,,стискам палци скоро да оздравеят малките сладури fingerscrossed
Шнапи,хубава идея за домашна торта!Аз също съм в чуденка кава торта да намеря,която Боби да може да яде Thinking
Веси юздичките ми се струват добра идея,виждала съм майки и татковци в парка да  разхождат по този начин дребосъците си,не ми изглежда най-приятна картина,но важното е да е удобно на всички,пък и все пак трябва да си пазим кръстовете Wink
Марти,по-скоро той теб ще изяде Laughing Както го дразнят зъбките често налита да ни хапе,особено майка ми...има много вкусна брадичка Grinning
Браво и на Иви,и на Дани!
Въпреки,че Боби не ходи още самичък,аз много се тревожа от перспективата да се удари.Понеже е много пъргав и не се задържа на едно място,очите ми са на 18(аз обикновено ползвам това число),особено ме е страх от ръбове всякакви,тъй като човекът все към тях се насочва...Снощи сънувах даже как се удря,направо съм изтрещяла Crazy Мисля,че е свързано с падането му преди две седмици,когато тупна от дивана по очи(няма да изпадам в подробности,друг се беше разсеял и се получи доста неловко)
Не знам.момичета,голяма съм страхливка,съгласна съм с Lаng и Зечова и ще се постарая за напред да го понауча как да се пази.За сега,обаче,мисията е невъзможна,по разбираеми причини...
Нещо ми се е стегнала душицата,тъжно ми е,за това спирам да пиша...

# 84
 Благодаря за пожеланията за бързо оздравяване Hug Дано наистина е така, че ние сме от първите рожденици... Но за сега не ми се мисли за събота.
Благодаря и на момичетата, потърсили ме на кюто, за да се поинтересуват как сме. Прегръдки на всички!
Наде, честито возило! Леко и безаварийно каране.
Не ми е до писане, затова съм кратка (като никога)

# 85
Здравейте , докато изчета всичко и то мръкнало . 
Много лошо ,че пак има болни  точно преди   ura  оздравявайте  бързо .
Наде честита придобивка леко и безаварийно и дай боже всеки му такива подаръци   car003.
Мойта маймунка  като й  сложа юздичките  започва да се люлее на тях ,така че при нас този вариант отпадна . Вървим хванати за  един пръст в къщи , а навън гледам повече да сме в движение за да не я вадя от количката.
Приятна вечер на всички . Аз отивам че ме чакат newsm64

# 86
  • Добрич
Стискам силно палци и се моля Анна-Мария и Жорко да се оправят бързо!  Praynig Praynig Praynig На вас милички, Галче и Яни, сили, за да бъдете до тях!  Peace Hug Hug Hug Галче, това е вирус и отминава за 2-3 дни. Един вече сте минали остават още едн-два.  Peace Hug Hug Hug  bouquet

Надеее, честито возило! Изборът е повече от сполучлив и успешен! Сега остава ти да си  я караш с голям кеф и без аварии по пътя!  Wink

Ха, Честито! -

Марти и Зори, и мен ме беше страх и продължава, де, но като видях, че няма да мога да го опазя нон-стоп сега се попримирих, че това е нормално и гледам повече да му говоря как трябва да се пази и как да върви безпрепядствено. Падаме по 100 пъти на ден и синини и цицини бол. Няма как - той просто не се спира. Гоня го вече из стайте и когато са отворени вратите си ги отваря и си излиза и влиза където реши.  Mr. Green
Боби пък сега е със запушен нос и хич не спи спокойно вечер. Става по 100 пъти и мрънка. Дано и носа му мине скоро.

Нещо ми е кофти на корема.  Crazy Спирам! До утре!   bouquet

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 21:12 от kadrokosa

# 87
Галакси, Янич, бързо оздравяване на малките мишки и въобще бързо оздравяване на всички болни дребосъци!!!   bouquet
За паданията - Маги за сега действа много страхливо и в момента, в който усети, че никой не я държи сяда на земята и започва да пълзи. Но аз съм на принципа, че като падне 2-3-5 пъти ще се светне как и какво да прави.
Обаче новата мода е да отваря всички шкафове и да бърка в тях, а някои са с много остри ръбове и ме е шубе да не си премаже пръстите. Лошото е, че имаме много шкафове и не мога да насмогна с купуването на заключалки и други защитни екстри и в най-скоро време ще вкарам хартиено тиксо в употреба  Mr. Green

# 88
Здравейте!
Пак има болнички...стискам палци на Анна-Мария,Жорко и тяхните мами-да се оправят бързо! Praynig За съжаление е сезона на гадните вируси и няма какво да правим... Close
kadrokosa ,гушни Борето от нас и дано му мине нослето бързо! Praynig
Zorie ,и на мен не ми харесваше гледката,все едно си разкарваш кученцето,но пък ми е много удобно!Едно,че не си криви ръчичките,и не може да падне така...грозно,но пък удобно! Peace
shnapy ,вие сте от първите рожденници...ще разказвте как е минало! Peace А идеята за тортата не е лоша...допадна ми! Peace
Аз искам да попитам мамите на вече ходещите човечета-кога започнаха да стъпват на цялото си краче?Ивко стъпва,но все още върви и на пръсти... newsm78...Има ли място за притеснение от моя страна?
Лека вечер от мен,отивам да  1ironing
Целувки на всички от нас!
 bye lovekiss

# 89
Здравейте и от нас

Аз напоследък май само чета и ме домързява да пиша.
Galaxy и Yanich дано бързо се оправят сладурчетата.
Наде, честито возило. Наистиа много добър избор.
Елито също не се изправя. Досега само 2 или 3 пъти се е изправяла сама в кошарата, а и ходи само като я държа за ръце, но и тогава не и е много по вкуса. Ама защо и е да ходи като се придвижва където си поиска и сама - лази по много странен начин, приплъзва се по задник.
Zorie и Елито пие по малко течности, ако трябва да бъда точна пие само вода около 200гр. на ден. Нищо друго не мога да я излъжа да пие, затова и пасирам плодовете и и ги давам с лъжичка. Но още я кърмя и се надявам от кърмата да си поема нужните течности.
Момичета кога ще украсявате елхите? И как ще ги предпазим от малките ръчички?
Къдрокоска, напълно те разбирам и нашият тати го нямаше близо 10 дена и майка беше командирована в къщи. Но времето мина учудващо бързо. То с малките слънчица времето минава неусетно.

Този път май надскочих себе си в писането. Ще отивам да лягам, че моята госпожица взе да се буди по 2, 3 пъти през нощта и иска цицка. Явно следващия зъб напира.

Общи условия

Активация на акаунт