galaxy,Yanich, стискам палци скоро да оздравеят малките сладурчета!!!! Къдрокоса, надявам се и при вас проблемите да са отшумели!
Наде, честито возило! Леко и безаварийно шофиране!
Много отдавна не съм писала, от няколко дена наваксвам с четенето. Исках много неща да пиша, но вече ги забравих
Маги не само не ходи, но и въобще не се изправя- нито сама, нито с чужда помощ. От 2-3 седмици започна да пълзи като състезател и това е. Не говори, по-точно бърбори си бебешки някакви неща, но нищо смислено. Играе си сама или преследва котките... Вода пропи наскоро и има дни, в които пийва рекордните 20-30 мл. Но явно кърмата й е достатъчна. Яде пюрета само 1-2 пъти на ден. Много е назад със захранването, но съвсем отскоро започна истински да се интересува от храната. От много време е със седем зъба. Все още спи много.
За друго не се сещам...
Ооооооо, честито на взелите изпити!
Къдрокоса, надявам се, че не се поддаваш на тъжните настроения. Докато се усетиш и Наско ще се е върнал.
Пачи, и нашите котки обитават горните етажи
Когато бебешорът ги докопа започва един бой, едно скубване.... Не е истина направо...Ами чао за сега. Мисля да се включвам по-редовно!

Весели и доволни да растат големи и умни!
А относно снимките защо да е срамно? Просто колкото по-късно се сетиш, толкова по-голяма сума ще трябва да извадиш накуп. 
Колко ли ще чакам и ще заделям парички,докато стигна до днешна дата...А аз хич не снимам,де
-за вкъщи с бебета, за празнуването с родителските тела и за офиса ще пращам...мнооого стават.