ДЕКЕМВРИйчетата стават на година - ще празнува цялата дружина!!!

• 9 310
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Привет момичета!!!!
galaxy,Yanich, стискам палци скоро да оздравеят малките сладурчета!!!! Къдрокоса, надявам се и при вас проблемите да са отшумели!
Наде, честито возило! Леко и безаварийно шофиране!
 Много отдавна не съм писала, от няколко дена наваксвам с четенето. Исках много неща да пиша, но вече ги забравих  Embarassed
Маги не само не ходи, но и въобще не се изправя- нито сама, нито с чужда помощ. От 2-3 седмици започна да пълзи като състезател и това е. Не говори, по-точно бърбори си бебешки някакви неща, но нищо смислено. Играе си сама или преследва котките... Вода пропи наскоро и има дни, в които пийва рекордните 20-30 мл. Но явно кърмата й е достатъчна. Яде пюрета само 1-2 пъти на ден. Много е назад със захранването, но съвсем отскоро започна истински да се интересува от храната. От много време е със седем зъба. Все още спи много.
За друго не се сещам...
Ооооооо, честито на взелите изпити!
Къдрокоса, надявам се, че не се поддаваш на тъжните настроения. Докато се усетиш и Наско ще се е върнал.
Пачи, и нашите котки обитават горните етажи  Joy Когато бебешорът ги докопа започва един бой, едно скубване.... Не е истина направо...
Ами чао за сега. Мисля да се включвам по-редовно!  Heart Eyes

# 91
  • София
Стискам палци Анна-Мария бързо да пребори афтата, а Жоро да изгони кашлицата!!!  Praynig Hug Praynig

Наде, да ти е честито Аудито! Много да те слуша! Wink

Мъни, Пачи, ще ме уморите с тези котки!  hahaha

Хайде, още един ден и в групата ще си имаме батко на 1 годинка!!!   bouquet  Party

# 92
  • Добрич
Добро утро!

Сега влизам само да почерпя, че Боби днес става на 11 мес.  Laughing Peace
То утре имаме детенце, което ще празнува 1 годинка, ама ние сме си малчовци още.  hahaha

Честити 11 месеца и на Маги на Пачи и на Теодор на мама Кобра! Да са ви живи и здрави децата!  Hug Hug Hug

# 93
ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА МАГИ,БОРЕТО И ТЕОДОР!
Бъдете живи и здрави,палави и игриви,весели и усмихнати...за радост на мама и тати!

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 08:58 от vesenceto_85

# 94
Привет и от мен!
Мими, невероятна торта, много добре изглежда  bouquet!
Яни и Галя, дано бързо се оправят хлапетата, че в месеца на рожденниците не трябав да има болни Hug
Надеее, ето с каква кола ще ходим на разходки по съседски  Wink Да ти е честита и безаварийно каране!  bouquet
ЧЕСТИТИ 11 месеца на бебоците Маги, Борко и Тео! Да ръстете бързо, че ще ви изпреварят другите с годинка!  hahaha
нашето куче горкото, също гледа да се скатава от Калина, ама като не е котка и не може да се катери... понякога попада в полезрението на Калина и .... Joy
Тя от известно време е станала много любвеобвилна, постоянно се хвърля да гушка и милва, е на детската площадка не я търпят много (поне не всички ) и я побутват да не гушка, но ще се научи и тя да оцелява и да не пилее чуства... Grinning
Анни4ка, и калина не пие много течности и тя като Маги, не всеки ден изпива огромното количество от 20-тина грама, ама това не ме притеснява въобще, кърмата явно и е достатъчна...
Марти, честит ти пешеходец!!!   bouquet За притесненията за падането какво да ти кажа- и аз се побърквам от притеснения, но Калина е такава бърза, чефакт е че отвереме навреме пада, даже вчера се охлузи и много плака...и аз също, но не успях да я хвана наврме...Отивам при нея, че ми се сърди, че седя на стола, ао не си играем  Mr. Green

# 95

Честито на 11 месечковците !
Много мина малко остана да първата годинка .
Весел  и усмихнат ден на всички  въпреки мъглата навън   love001

# 96
Честити 11 месеца на Борко,Тео и Маги!Да са здрави,пъргави,весели и щастливи, и техните семейства покрай тях!

# 97
  • Бургас
Честити 11 месеца на Борко, Маги и Теодор! Да са живи и здрави

Отдавна не съм писала и 2 дена наваксвам да чета, но не запомних всичко, че малката все ме дърпа и разсейва.  newsm78
На болните дечица пожелавам бързо оздравяване, на майките  - кураж!
На Надето - честито возило! А купи ли седалка за малкото човече или ще го оставяш на таткото докато си караш?  Wink
Учещите мами не са ни изложили - браво!
За ходенето и падането - неизбежно е. Но колкото повече децата се упражняват, толкова по-бързо свикват да се пазят. Инес например се пъха под масата за хранене и преди постоянно си чукваше главата по ръбовете. Сега прикляка и се пази. Като пада по гръб, което вече се случва много рядко, се подпира с ръчички сгънати в лакътя. А бе не са толкова крехки и глупави, научават се да се пазят. Разбира се домът и улицата крият много клопки и наистина очите ни трябва да са на 18 /цитат на Зори/.
За каишките за прохождане - преди като ги гледах ми изглеждаше много грозно, но истината е, че са адски удобни. Обаче трябва да се ползват за вече проходили деца, а не да се учи с тях детето да ходи. Те просто придържат при резки падания, а не са достатъчно стабилни когата детенцето само не може да се държи на крачета.
За стъпването на пръсти - Весе, няма място за притеснение, постепенно ще свикне и ще си стъпи на крачтата.
Ох, забравих какво още щях да пиша. Май трябва да се включвам по-често.
Сега да ви споделя нещо малко срамно  Confused Най-накрая се наканих да извадя малко снимки на детето на хартия. Иначе имаме десетки дискове със снимки и клипове, но нито една снимка на хартия. Срамота! Бабите си извадиха и имат цели албумчета, а ние нямаме. Та реших за РД най-после да и напълня албумчето, купено преди 1 година и снощи направих един диск с 70-80 снимки и сега ще отивам да ги извадя. Приемам критики, ама малко.   Embarassed
Хубав ден на всички!

# 98
sanimama - не си единствена . С тези цифрови апарати ...............
Имам да вадя снимки още от Юли месец  и ще гледам да има поне по една от всяка седмица . Албума ни седи почти празен . Баткото има като бебе  два албума с по 200 снимки  и още незнам колко малки албумчета .
И аз казвам срамота , ама каво да се прави smile3503

# 99
  • София
 Tada  Честити 11 месеца на Борко, Маги и Теодор!!!  Tada

newsm44 Весели и доволни да растат големи и умни!  newsm44

Санимама, дай все пак да видим новите ботушки на Инес. Simple Smile А относно снимките защо да е срамно? Просто колкото по-късно се сетиш, толкова по-голяма сума ще трябва да извадиш накуп. Wink Иначе и аз си правя хартиени, толкова е гот да си седнеш и да си разлистваш албума! И гледаш едни сладурести душички smile3522

Хубав ден на всички!!!
  bouquet

# 100
По въпроса за снимките,и аз имам 2 диска за вадене,ама..кога ще стане...
Но имам и 5 албумчета с по 200 снимки,които са пълни,така че...
Имаме много снимки на Ивко...имам даже снимка още когато го родих...та от първата минута все го снимаме...Даже като види вече детето,че ще го снимаме и стои мирно... Crazy  #Crazy

# 101
Сани,тъкмо извадих снимки от май месец ooooh! Колко ли ще чакам и ще заделям парички,докато стигна до днешна дата...А аз хич не снимам,де Mr. Green
(тези в подписа ми са 1/8 от всичко,което имам на дискове  до момента)

# 102
честит 11-и месец на Боби, Маги и Тео! Мнооого усмивки и бързо прохождане на всички към рожденните дни  love001
Наде, дай едно завойче Wink Да ти е честита и само на хубави места да ходите с нея Grinning
Скорошно оздравяване на болните малчовци Heart Eyes
Пак пиша в телеграфен стил, ама нема как-всеки момент ще се събуди синковеца. Много ми се иска да направя сама торта за РД, но май-май нема да се класирам..а и требе да направя 3 Thinking-за вкъщи с бебета, за празнуването с родителските тела и за офиса ще пращам...мнооого стават.
Снимки и ние не сме вадили на хартия и бабите все ни критикуват. За РД обаче нема да ни се размине Mr. Green
Къдрокоске явно и времето те подтиска, но покрай малкото слънце времето ще мине неусетно Wink
Мъни и нашият принц е "злояд"-яде макс.130гр пюре-месно/зеленчуково и то към 14ч/до тогава нищо-попарата я плюе щото е едра! въпреки че я правя галета, кърма и сирене/, плодовите по ги хапва, водата откри онзи ден във ваната, та от тогава му давам Mr. Green-останалото е кърма-когато и колкото иска. "лека нощ" на хип, може да омаха и 2 бурканчета, ама ако дам hahaha Спи по 2 пъти през деня, но вечер ме буди през 2-3часа и вече ми иде на нагорно Tired
Ей колко много изписах! Заслугите на спящия Трифон Joy
Чао на всички и приятен следобед!

# 103
  • Бургас
Отсрамих се! Вече имаме албумче със снимки от раждането до днес. Направих го тематично, по няколко снимки от всеки месец и по- важните събития през годината. Остава само рождения ден. Стана много хубаво. Сега смятам да сложа малки фигурки от гланцова хартия с коментар на всяка снимка.
Мимишка, обещавам да кача малко снимки на Инес, но ще изчакам 1.12. да има и от РД и ще и обуяобувките специално за теб.  Hug
Весе, браво много снимки! Аз реших, че ще си ги гледа от дисковете другите и без това качеството на компа е супер в сравнение с това как стават на хартия, нещо много ми жълтеят цветовете, а иначе снимките са перфектни.
Зори, направи като мен, извади по няколко от всеки месец, другите пак ще се запазят на дисковете, даже по-добре.
MTV, и аз се бях амбицирала да правя тортата за РД, даже и модел си избрах, обаче никъде не мога да намеря сладкарска боя и днес окончетелно се отказах. Довечера ще ходим с мъжо да поръчаме. Пък и нали всичко друго пак ние ще го приготвяме. Аз вече съм измислила менюто и от утре започвам с приготовленията, че от петък да неделя ще празнуваме, 3 дена като ромска сватба  Laughing
Моята щерка от сутринта се е залепила за мен и само хленчи, не се заиграва с нищо, какво ли иска  newsm78
А от няколко дена си промени режима и сега сутрин пие АМ, към 14ч. обядва манджа от кухнята, но често ми я отказва и иска от купешките пюрета , 19ч. каша и някъде посред нощите - АМ. Нещо много малко ми се вижда яденето. До скоро закусваше попара или кус-кус със сирене, след това обяд от кухнята, следобедна закуска плодове с грис или бисквитка, вечер - супа или каша и 2 пъти АМ през нощта. Дали не ми показва с това, че трябва да спра едното мляко и да давам пак вечеря или закуска? И кое мляко да спра? Как е при вас?

# 104
Сани,аз точно така правя,ама те са мноооого снимки,бе ooooh! И всичките ми харесват Crazy Голяма селекция пада и пак много остават...За това,бавно и методично,до сега съм направила четири албума,на път е и петия Wink

Общи условия

Активация на акаунт