Свършвам прекалено бързо и се притеснявам..

• 13 074
  • 159
  •   2
Отговори
# 75
Значи младежа ако го докара до 10-15 мин и може да спира да се притеснява. Аз това разбрах от тая тема Joy

# 76
Значи младежа ако го докара до 10-15 мин и може да спира да се притеснява. Аз това разбрах от тая тема Joy
🤣🤣🤣🤣
Само ако е с подходящата жена. Че иначе виждаш....часове си трябват в някои случаи. Направо на половин работен ден отиваме 🤣

# 77
То и без да те докоснат може да свършиш, ама с правилния само..
Поне някаква надежда за момчето, че с тези разкази за 3-5 часа, съвсем го отчаяхте.

# 78

Да, младежка среща с 2 или 3 сеанса по 10-15 минути си е съвсем ОК. Е, освен ако не е с някоя взискателна дама с хронометър, която пасивно чака да и се случи нещо и намира кусури у него, че до половин час нищо не е станало. Но тогава ще му е по-лесно да си намери друга.

# 79
И как вие всички получавате по 2 3 оргазъм до 15та минута, като има жени дето и 3ч да ги калтят, не могат да свършат по този начин.  Най-нормален секс си е въртене на пози, експериментиране ако щеш, малко прекъсване за орална, пипане... каквото се сетите и оп те заминаха 30 40 мин, и жената свършила, и мъжа след нея. Хайде сега смешно е 27годишна да ви обяснява тука как се прави секс.
За всички не знам как получават. За тези, които по 3 часа ги клатят и не могат да свършат, не виждам зависимост между тяхната фригидност и моите оргазми.  За технически детайли относно моя оргазъм ли ме питаш?  Те няма да ти свършат работа. Практиката с мъж, който може да прави секс ще ти е по-полезна от моите обяснения. А ти самата нищо не можеш да ни обясниш за секса, защото от километри ти личи, че теорията ти е много, а практиката - нищожна.

Първо не съм единствената която не може само с проникване да свърши, вземи чети малко. Второ, това изобщо не означава, че си фрогоден. Трето от зрял възрастен се очаква да е на ти с тези неща преди да тръгне да дава съвети и акъл, също и да съди. А не само да си гледа нещата от свой ъгъл. Четвърто, хормонални промени и начин на живот също могат да повлияят на чувственост ти, желанието за секс и в случаи ако вече не можеш да свършваш смао с проникване. Пето типа влагалище също е от значение, защото ако си твърде тясна (не броим след раждане) но има много дмаи които дори се оплакват, че ги боли и ползват допълнителни овлажняващи средства. Та самото стеснение на влагалището също влияе до някаква степен колко си чувствителна при проникване, което допълнително стимулира определени центрове на мозъка....  И изобщо всичко това не е само влязло излязло!

# 80
Хммм така като чета, май си единствената, поне в тази тема. Грешката е в твоя телевизор.

# 81
Младежът, не трябва да го докарва до 10-15 мин. Има и други начини за задоволяване на жена, ако не е като повечето тук да свършва за от 2 до 3 минути. Отделно явно само аз попадам на хора които повечето обичат по-продължително снушение.

# 82
Хепито, пише се фригиден и сношение. Научи поне базови неща Wink

# 83
Първо не съм единствената която не може само с проникване да свърши, вземи чети малко. Второ, това изобщо не означава, че си фрогоден. Трето от зрял възрастен се очаква да е на ти с тези неща преди да тръгне да дава съвети и акъл, също и да съди. А не само да си гледа нещата от свой ъгъл. Четвърто, хормонални промени и начин на живот също могат да повлияят на чувственост ти, желанието за секс и в случаи ако вече не можеш да свършваш смао с проникване. Пето типа влагалище също е от значение, защото ако си твърде тясна (не броим след раждане) но има много дмаи които дори се оплакват, че ги боли и ползват допълнителни овлажняващи средства. Та самото стеснение на влагалището също влияе до някаква степен колко си чувствителна при проникване, което допълнително стимулира определени центрове на мозъка....  И изобщо всичко това не е само влязло излязло!
Първо, не твърдя, че си единствената, която не може да свърши само с проникване. Второ, не говоря са свършване само с проникване, а за оргазъм, който обичан от теб мъж, който знае какво прави, може да ти докара за 5-10 минути. Трето, говоря за познаването на собственото тяло, което знае как и към какво удоволствие се стреми. Четвърто, спри да четеш и попрактикувай малко.

Отделно явно само аз попадам на хора които повечето обичат по-продължително снушение.
Ще ти издам една тайна. Силата на оргазма е по-важна от продължителността на снОшението. Броят на оргазмите, също. Ама, нали ти казах да почнеш да практикуваш.

# 84
Вместо да предлагате на автора как да си реши проблема вие тука се заяждате с мен и развиваме съвсем различна тема...
Ами разни хора разни предпочитания и желания, какво да се прави.  Grinning

Иначе се надявам автора да се абстрахира от написаното... пробвай, опитвай пък ще намериш своя начин, своите предпочитания, неща които ти харесват в секса и които не...  Няма грешно нещо.

# 85
Младежът, не трябва да го докарва до 10-15 мин. Има и други начини за задоволяване на жена, ако не е като повечето тук да свършва за от 2 до 3 минути. Отделно явно само аз попадам на хора които повечето обичат по-продължително снушение.
Мислех, че оргазмът не е важен. Поне с такова впечатление останах от последните страници.
Ама ей на, важен бил.
Към автора, секс му е майката.

# 86
Мислех, че оргазмът не е важен. Поне с такова впечатление останах от последните страници.
Ама ей на, важен бил.
Към автора, секс му е майката.

На мен ми е стигало и 10 мин ама както си трябва, и без върховната точка на удоволствие, хич не си мислете че съм обичала вечно... и за това сме били 7г заедно(друга тема). Тука просто не видях и един коментар, които да гласи, че оргазъм не е задължителен. Всички викат свършвам за 3 минути и след това секса ми е отегчителен и почва да се протърквам. Така, че нямат опит да говорят дали е важно и жената да свърши, важно е, но не е задължително на 100%. Питаш я как и харесва от какво има нужда, колко пъти...  Понеже и месечните цикли също влияят на хормоналните нива и то всеки месец, нуждата и желанието за секс варират тогава, и пак не е задължително да е така при всяка жена, отбелязвам го като възможно. Млъквам вече, че става много научна темата.

Иначе някой още в началото беше предложил на авторъа, да мастурбира по често, че било полезно. Ама не било толква просто.
За да почне да издържа трябва да го държи в определено еректирало състояние, и да спира, и пак да го доведе до състоянието пак да спира и така, т.е. да не бърза да свършва. Надявам се, мъж да може да коментира написаното, понеже това засега си остава само теория за мен.

# 87
Преди малко си отворих една бира. Гледах я 10 минути. Накрая реших, че ще пия от нея.

# 88
Хепи, да проектираш твоя неудовлетворителен секс със 64 годишен с този на младо момче без опит, е меко казано, неудачен. Не всички  свършват за 3 минути и след това са протъркани. Нещото, което казваме, че качествена предлюбовна игра , последвана с вагинален или, какъвто ви харесва секс, е напълно достатъчен . Не е нужно , да показваш чудеса от храброст за удовлетворителен секс.
Относно, съвета да се забавя темпото, ако има опасност да свърши бързо, е съвсем полезен.

# 89
Хепи, да проектираш твоя неудовлетворителен секс със 64 годишен с този на младо момче без опит, е меко казано, неудачен. Не всички  свършват за 3 минути и след това са протъркани. Нещото, което казваме, че качествена предлюбовна игра , последвана с вагинален или, какъвто ви харесва секс, е напълно достатъчен . Не е нужно , да показваш чудеса от храброст за удовлетворителен секс.
Относно, съвета да се забавя темпото, ако има опасност да свърши бързо, е съвсем полезен.

По никакъв начин не съм намесвала, секса ми с дядото. Имах в предвид жените в темата тук за 3 мин свършвали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт