Свършвам прекалено бързо и се притеснявам..

• 13 132
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
Партньорите трябва да се напаснат, да са в спокойна обстановка, не е че може в тоалетната на дискотеката, да си знаят нуждите, способностите и какво да правят, за да са доволни на края.
Пак си с грешния извод, че щом и с други мъже  не става, значи повредата е само в твойта вагина. Не, не  е задължително.
Дамите споделят тук, но щом на теб не се е случвало, значи нема такова животно, само лелките си дрънкат, за да те объркват.

# 121
Партньорите трябва да се напаснат, да са в спокойна обстановка, не е че може в тоалетната на дискотеката, да си знаят нуждите, способностите и какво да правят, за да са доволни на края.
Пак си с грешния извод, че щом и с други мъже  не става, значи повредата е само в твойта вагина. Не, не  е задължително.
Дамите споделят тук, но щом на теб не се е случвало, значи нема такова животно, само лелките си дрънкат, за да те объркват.

Не съм казала, че е невъзможно вагинално... Нито, че е невъзможно за 3 мин...  Но те не проумяват, че е възможно да нима жени които наистина не могат  да свършват вагинално дори за 4ч... камоли за 3 мин...  И това не ги прави фригидни, дефектни и нз още какви, понеже има и други начини с които мъжа може да освободи жената.

# 122
Казах ти, че има жени дето и 4ч да ги калтят, немогат да свършат само с проникване... За това мъжа няма връзка, че жената неможе по този начин.
Все ендо да кажеш на слепец да погледне.
Дано вече си разбрала какво искам да кажа с всичко това.
Дано ти успееш да разбереш, че жените, които не могат да свършат след ХХХ часа клатене, ако нямат биологичен дефект:
1. Не познават собственото си тяло и не знаят към какво удоволствие се стремят. Добре е да попрактикуват в тази област.
2. Не са попадали на мъж, който знае какво да прави в леглото и който може да ги подпали за нула време. Още по-горещо препоръчвам практика и в тази област вместо четене на статистики.

Междувпрочем, писанията ти в тази тема много ми напомнят за кучето, което гледало месаря, но то не успяло с гледане да стане месар.

Освен това, разликата межди клатене и правене на любов не се определя от времето на акта и степента на протриване, но за да я разбереш, наистина трябва поне малко да попрактикуваш (неклатене).

# 123
И все пак, колкото и да ядете горкото неопитно дете, има десетки проучвания, които казват, че около половината жени не изпитват вагинален, а само клиторен оргазъм и отделно от това има и доста проучвания, които поставят под съмнение дали изобщо има вагинален оргазъм или е само клиторен, тъй като и при проникването се стимулират нервните окончания на клитора и е въпрос на физиология.
Въпреки това, как точно ще се постигне оргазъм няма никакво значение. Това, което има значение е какво получаваш от сексуалния акт и дали това е просто разни механични движения или израз на любов. Когато е второто, всичко е наред и получаваш удовлетворение, независимо дали го правите 10 или 100 минути. Когато е първото - може да се мъчите много време, може дори и да стигнеш до оргазъм и пак да не си удовлетворена.

# 124
Не съм казала, че е невъзможно вагинално... Нито, че е невъзможно за 3 мин...  Но те не проумяват, че е възможно да нима жени които наистина не могат  да свършват вагинално дори за 4ч... камоли за 3 мин...  И това не ги прави фригидни, дефектни и нз още какви, понеже има и други начини с които мъжа може да освободи жената.

Това е женската гледна точка, и по-точно твоята Wink Но понеже секс се прави от двама има и мъжка гледна точка. И мъже било имало всякакви - от такива, които искат само да правят орален до такива, които не го понасят. Ми от гледна точка на мъжете, на които не им се прави всеки път орален секс, жена която винаги настоява за това си е дефектна, особено ако има и претенции самият секс да е по час. И те ще си търсят друга, без такъв дефект.
Точно затова казах вече, че тази тема на нищо не научава никого, а може само да бъде любопитно четиво за разнообразието в сексуалните предпочитания. Иначе просто трябва да се уцелят двама, които си пасват в желанията и възможностите. Тогава ако ще и целият свят да ги смята за дефектни, те са си ОК и не им пука.
Аз лично смятам, че универсално добри (и мъже и жени) в секса няма, а винаги с един се получава супер, с друг приемливо, а с трети е провал.

# 125

Това е женската гледна точка, и по-точно твоята Wink Но понеже секс се прави от двама има и мъжка гледна точка. И мъже било имало всякакви - от такива, които искат само да правят орален до такива, които не го понасят. Ми от гледна точка на мъжете, на които не им се прави всеки път орален секс, жена която винаги настоява за това си е дефектна, особено ако има и претенции самият секс да е по час. И те ще си търсят друга, без такъв дефект.
Точно затова казах вече, че тази тема на нищо не научава никого, а може само да бъде любопитно четиво за разнообразието в сексуалните предпочитания. Иначе просто трябва да се уцелят двама, които си пасват в желанията и възможностите. Тогава ако ще и целият свят да ги смята за дефектни, те са си ОК и не им пука.
Аз лично смятам, че универсално добри (и мъже и жени) в секса няма, а винаги с един се получава супер, с друг приемливо, а с трети е провал.

С всичко съм съгласна, но никой не говори за орална на жената, всички мъже имат пръсти, ще я помасажират малко там и е готова, отделно има купища избори от играчки за секс, ако са по разкрепостена двойка, на мъжа изобщо няма да му пука, че експериментират с такива неща, щом на жената и е хубаво ( разбира се за по-младите говоря, преди да са ме погнали леките отново)

# 126
Черна станция, има само един вид партньор, който не е окей - този, който не се интересува дали е задоволил другия. Това за мен е единственото изключение.
Ако на човек му пука за другарчето, ще се напасне малко и ще свърши работата. Важното е интерес да има.

# 127
Въпреки това, как точно ще се постигне оргазъм няма никакво значение. Това, което има значение е какво получаваш от сексуалния акт и дали това е просто разни механични движения или израз на любов.
Ние точно това се опитваме да обясним на детето клето и никой, ама никой не е поставил вагиналния срещу клиторния оргазъм. Говорим за оргазъм изобщо.

никой не говори за орална на жената, всички мъже имат пръсти, ще я помасажират малко там и е готова, отделно има купища избори от играчки за секс, ако са по разкрепостена двойка, на мъжа изобщо няма да му пука, че експериментират с такива неща, щом на жената и е хубаво
На кой мъж? На твоя ли? Щото на моя му пука. И на мен ми пука за неговото удоволствие.

# 128
Хепиту, не се фрустрирай толкова, истината е, че отстрани наистина звучиш като човек ,който не е правил любов. Умишлено не използвам думата секс. Когато ти се случи, ще разбереш за какво ти говорят лелите. И всъщност, когато се понатрупа опит, установяваш, че оргазмът е крайната цел, но пътят до него е още по-вълнуващ и топлината, близостта и любовта, които получаваш по време на секс, са много по-силни като емоция.

# 129
Ако всичките ти партньори са некадърни, трябва да се запиташ защо.
До преди 5-6 години бях твърдо убедена, че сексът при мен ше бъде само за възпроизвеждане. И в някакъв момент ми светна, че за да получиш, трябва да си поискаш, да покажеш, да напътстваш. Никой не знае по-добре от теб самата какво искаш, а както всички знаем, мъжете имат нужда от ясни инструкции. Затова не чакаш някой да се сети, а го "обучаваш", а на него ако му пука, ще бъде повече от внтусиазиран.
От последните няколко страници лъха примирение, а това е второто най-лошо след симулирането на оргазъм.

# 130
Лютиче, може ли една малка корекция? Не да даваш инструкции, а да му прошепнеш в ухото какво искаш да ти направи. Ако е между любими хора, това е безотказен афродизиак и за двамата.

# 131
Лютиче, може ли една малка корекция? Не да даваш инструкции, а да му прошепнеш в ухото какво искаш да ти направи. Ако е между любими хора, това е безотказен афродизиак и за двамата.

Хахахаха Grinning Допускам корекцията!
Ама допускам също, че с възрастта шепненето се превръща в крещене Grinning Aз изначално съм си от по-глухите и предпочитам да ми се каже директно, отколкото пет пъти да питам "Квооо каза?".

# 132
Хубаво тогава, извинявам се че съм ви обидила с лелки. Друго за което, имам автокорекция на телефона и не разбирам защо ме поправя на леки, веднъж видях грешката и я поправих на лелки, но вече бях цитираната.
Друго което е, искам някой да ми обясни за вас какво е любене след като цялата заиграва и удоволствие без да се бърза не е любене а е нещо което можем и без да правим секс. Това с целуване то на гърба е като егорена зона, която го пощурява, за това го споменах.

# 133
Когато се любиш с някого, ще разбереш. То е чувство, а не е действие.

# 134
Когато се любиш с някого, ще разбереш. То е чувство, а не е действие.
Няма как да не го разпознае, когато й се случи..)

Общи условия

Активация на акаунт