Пак си с грешния извод, че щом и с други мъже не става, значи повредата е само в твойта вагина. Не, не е задължително.
Дамите споделят тук, но щом на теб не се е случвало, значи нема такова животно, само лелките си дрънкат, за да те объркват.
Но понеже секс се прави от двама има и мъжка гледна точка. И мъже било имало всякакви - от такива, които искат само да правят орален до такива, които не го понасят. Ми от гледна точка на мъжете, на които не им се прави всеки път орален секс, жена която винаги настоява за това си е дефектна, особено ако има и претенции самият секс да е по час. И те ще си търсят друга, без такъв дефект.
Но понеже секс се прави от двама има и мъжка гледна точка. И мъже било имало всякакви - от такива, които искат само да правят орален до такива, които не го понасят. Ми от гледна точка на мъжете, на които не им се прави всеки път орален секс, жена която винаги настоява за това си е дефектна, особено ако има и претенции самият секс да е по час. И те ще си търсят друга, без такъв дефект.
Допускам корекцията!
Aз изначално съм си от по-глухите и предпочитам да ми се каже директно, отколкото пет пъти да питам "Квооо каза?". Препоръчани теми