Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Галифрей
Не мисля,че Зара е очистила мъжете си. 😂 Имала е лош късмет.
Според мен Яна не заслужава нито един мъж. Аз ако бях на нейно място щях да се радвам на Мартин 24/7 😳

# 526
  • Велико Търново
Бе на опашката като се наредят и Христо, и Джон, как да е 24/7. Satisfied Те тези двамата постоянно са някъде около Яна и Мартин.

# 527
Бе на опашката като се наредят и Христо, и Джон, как да е 24/7. Satisfied Те тези двамата постоянно са някъде около Яна и Мартин.
Да, абсолютно😅
Но има и един друг момент…
Все един връз друг, ще им доскучае…
Липсва ми “Евко”🥲 Това момиче е много точно, справедливо, вдъхва един ярък реализъм във всяка дискусия - моралното мерило на Яна😅
Ирина хич не е мой тип, но играе страхотно!
Онзи келеш май я държи с нещо, проклетникът неден, дано не са непоправими далавери, че вече Мартин му сърба попарата, само Ирина липсва🙄

# 528
Аз пък се изумих с края на този бой. Има толкова много филми, където ги гърмят, удрят и те пяк са на крака и дефакто им няма почти нищо, този от лек удар, веднага го прятиха  за операци1. Мялко преекспониряно ми дойде. Тя и яна толкова си гледа децата, изобщо не се вълнува дали са яли, бащите ги гледат

Здравейте. Аз доста чета форума ви, но не съм писал до този момент, но сега ми се искаше да направя една корекция на колегата. Simple Smile)
"Мозъчна контузия. Загубата на съзнание може да продължи няколко часа, речта е нарушена и мускулите на лицето са парализирани. При силна синина жертвата може да изпадне в кома в продължение на няколко дни, докато зениците"
Задната част на главата е най-опасната зона. Много хора са губили живота си по този нелеп начин.
Според мен при удара, самото падане  и загобата на ориентация от удара,  главата е е попаднала точно н бордюра. При тези случай парамедиците казват, че доста хора са хвърляли топа. Един удър макар и лек , ако е нацелен точно.. може да те извади от равновесие все едно си на доста водки. 😁😁
Така ,че според ме има доста автентичност. Просто сме свикнали да гледаме мерикански екшъни, където всички са безсмъртни 😂😁😁

# 529
Познавам такава двойка. Мъжа е без висше образование, но е въпитан и сдържян и се отнася дружелюбно, а тя е една кифла, с образование, а псува като каруцар и кято ги види някой заедно сигурно се чуди как са издържали, ама явно както Мартин е с Яна, така и те. Понякога единия е свикнял да бъде направляван още от малък и някак като се влюби и забравя дори за собственото си достойнство, понеже е така възпитан, че щом е с някого  , значи ще прави всичко, за да се мъчи да си запази връзката. Не одобрявам изблици на мазохизъм, само и само да си запазиш връзката, това дори не е връзка, а токсичност

# 530
Всеки гледа на ситуацията според неговите разбирания, опит и ценности. Както казах, на мен ми в повече целия този калабалък, но Мартин каза на Яна нещо много важно, че я обича точно такава, каквато е, леко чалната или нещо подобно. Значи на него му е ок така и има нужда точно от такива отношения. Разбира се, Янчето ако попие малко финес от него, няма да й е излишен и ще забави малко овеселителното влакче, на което качи Мартин Simple Smile
Мноооого ми хареса Ицето и децата как се погрижиха за Мартин, когато се прибра. Такава топлина, уют и чиста проба загриженост Мартин не е усещал в родителите си и много ме зарадваха ☺️

# 531

Мноооого ми хареса Ицето и децата как се погрижиха за Мартин, когато се прибра. Такава топлина, уют и чиста проба загриженост Мартин не е усещал в родителите си и много ме зарадваха ☺
И на мен много ми хареса сцената, прииска ми се да съм там 😃

# 532
Сцената между Христо и Мартин беше приятна. Имаше много топлина и беше откровенна. Ще си станат те приятелчета май. Иван Юруков е чудесен актьор.. мисля ,че полския му колега може много да се учи от него за изиграването на тази рокля. Все пак е студент на великият Стефан Данаилов.
Сериaла е много приятен и както започна втпри сезон едно такова обикновенно все едно си знаем темпото от първи сезон, сега взе че навлиза във фаза, в като ще има големи фоерверки май май.
Противоположностите се привличат, за един Мартин е нужна точно една Яна , баланс, това е вселената.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 13:12 от Бъбривко

# 533
Противоположностите се привличат, за един Мартин е нужна точно една Яна , баланс, това е вселената.
Точно така е. Няма значение как изглежда в очите на другите, важното е, че за Мартин Яна е Човекът. Може да е на моменти груба, първична, недодялана, но важното е, че той си я обича така, с всичките й недостатъци. Както се пееше в онази песен "I love your perfect imperfections". Simple Smile Най-важното е, че е добър и справедлив човек и на мен много ми харесват като двойка. Отношенията между "еднакви" хора като Мартин и Ася много пъти са стерилни, лишени от емоция. А Яна внася колорит и страст в живота на един деликатен, примерен и подреден мъж. Така че аз съм за. Да живее любовта. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 16:10 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 534
  • Галифрей
Да съглана съм полските им колеги много трябва да се учат от нашите актьори. Казвала съм го преди пак ще го кажа,бг версията е много по-добра. ❤
Това е истиската любов да приемеш любими я си човек такъв какъвто е. Надявам се Яна в един момент да го осъзнае и да и оценява Мартин. Тя като буря нахлу в живота му и се влюби в нея от пръв поглед, дълго време не го осъзнаваше.
Настъпи една хубава промня в него.

# 535
Нещо се зачудих за Джон-боледувал залушка,стерилен ,пък има дъщеря?Нещо не ми се вързва?

# 536
След дъщерята боледувал Simple Smile

# 537
Хм,добре че е слад нея.

# 538
На Мартин почна да му накипява от вечните ексцесии на Яна. И с право.
Любов, любов, ама и неговото търпение си има граници. Хубаво е да те отнесе ураган, да, но не и ако ще те вкара в затвора.
Аз бих се заплеснала по Ицо. Колоритен, комбинативен ум, добряк, нищо, че все накриво стъпва с жените, завалията!
Не е от най-работливите, но има чар, забавен, абе душа камбана!❤
Карам по ред на номерата - липсва ми бате Влади🥲 А Падалски ми се ще да хлътне по секси увлечението си, а то да го пореже…
Тони…, не знам! На Ася от самолет й личи, че не е влюбена. И той го знае.

# 539
В понеделник в БНТ завинаги с Драго чая темата беше детските предавания. Говориха за "Бързи, смели, сръчни", "Музикална чуднотека" и други подобни, дали и как биха били актуални и днес. Стигнаха до заключението, че спортни и музикални състезания за деца винаги ще са интесни и атрактивни. Та, да си дойда на темата, дадоха няколко пъти архив с бате Влади Simple Smile като част от детските програми. Тази мекота и чар си ги имал и тогава, минус едни 30- 35 години. Висок, рус, дългокос, чаровна усмивка, мхмммм 😇

Общи условия

Активация на акаунт