Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Галифрей
Татко Захариев ще се появи ей сега в престоящият епизод.
Носталгия  и на мен ми  лиспват детските предавания.  За съжаление сега няма. 😔

Намерих снимка на бате Влади на младини  ❤

# 541
В понеделник в БНТ завинаги с Драго чая темата беше детските предавания. Говориха за "Бързи, смели, сръчни", "Музикална чуднотека" и други подобни, дали и как биха били актуални и днес. Стигнаха до заключението, че спортни и музикални състезания за деца винаги ще са интесни и атрактивни. Та, да си дойда на темата, дадоха няколко пъти архив с бате Влади Simple Smile като част от детските програми. Тази мекота и чар си ги имал и тогава, минус едни 30- 35 години. Висок, рус, дългокос, чаровна усмивка, мхмммм 😇

Блазе ти, че си го гледала❤
Много добре го помня какъв лъчезарен беше тогава, хубавец и половина! И сега има същото слънчево излъчване - една мекота и добронамереност струи от него! Само като се появи и си казваш “Животът е хубав и всеки проблем определено има разрешение!”💪

# 542
  • Варна
В понеделник в БНТ завинаги с Драго чая темата беше детските предавания. Говориха за "Бързи, смели, сръчни", "Музикална чуднотека" и други подобни, дали и как биха били актуални и днес. Стигнаха до заключението, че спортни и музикални състезания за деца винаги ще са интесни и атрактивни. Та, да си дойда на темата, дадоха няколко пъти архив с бате Влади Simple Smile като част от детските програми. Тази мекота и чар си ги имал и тогава, минус едни 30- 35 години. Висок, рус, дългокос, чаровна усмивка, мхмммм 😇

Вярно е, и аз си го спомням, беше голям чаровник този бати Влади. А веднъж го гледах и на живо в тази му битност - помня, че останах смаяна от всеотдайността, с която се раздаваше на публиката. И си личеше, че прави всичко това от сърце, без умора, а не по задължение.

# 543
  • Галифрей
Обичам го този сериал обичам го ❤❤❤ Гледам си отново някой епизоди. Трябва да напишем  любими  цитати на Христо 😂

# 544
  • Велико Търново
Преди малко гледах Стани богат и в края на втората рекламна пауза мина анонс за Мен не ме мислете тази вечер. В случай, че някой не разбрал го пиша, но и да питам - известно ли е защо в сряда? Да не би да е свършил турският сериал? Хм... в програмата Опасно изкушение си го има, нещо са се объркали сигурно Rolling Eyes

# 545
  • Галифрей
Нещо са се объркали, утре ще си го дават виж програмата.

# 546
  • София
Пу и аз го видях и се зарадвах. 🤣

# 547
  • Велико Търново
Да, нали съм написала, че я видях. Само че понякога правят промени в програмата, но или не ги отразяват или го правят със закъснение.

# 548
  • София
Да, нали съм написала, че я видях. Само че понякога правят промени в програмата, но или не ги отразяват или го правят със закъснение.
Така де и аз видях рекламата и пуснах да гледам, ама не ме огря. 😃

# 549
  • Велико Търново
sea.sea, на Диана Бишоп отговарях. Wink Smile

# 550
  • София
Ясно, понеже след мен си писала. 🤣

# 551
  • Велико Търново
Да, да, извинявам се, после се усетих, че може и така да се изтълкува.
Ама... кой ти е виновен пък, че си писала преди мен Yum Joy Wink (надявам се да схванеш шегата и да не се обидиш)

Подхванали сте темата за Влади Люцканов и събудихте много приятни спомени. Аз съм от поколението, което са го гледали точно по времето, от което е публикуваният кадър. Наистина беше любимец на децата. Че и на големите даже.

# 552
  • София
Е, глупости, не съм чак толкова обидчива. 😃

Аз не съм го гледала в периода му на "Бате Влади", но и преди съм писала, че много ми прилича на лекаря, изродил и двете ми деца и няма как да не ми е симпатичен. 🤣

# 553
Обичам го този сериал обичам го ❤❤❤ Гледам си отново някой епизоди. Трябва да напишем  любими  цитати на Христо 😂

"Това ли е най- важното?!?" 👌🏻😁

# 554
Почвам да ги събирам Simple Smile Христаки е титан просто. Аз малко поизпреварих, няма нищо да издам, освен че ви очакват разкъртващи диалози и ситуации с Ицето Simple Smile пет пъти ги превъртах и още ме боли корем от смях. Имам чувството, че Иван Юруков е импровизирал и е вкарал и негови реплики.
Много ми харесва сериалът, кастинг, реплики, ситуации, почти няма слабо.

Общи условия

Активация на акаунт