Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Да, за Ася ми е интересно с кого най-много ще си пасне Simple Smile

# 61
  • Галифрей
Захващам се на гледам отново,мисля че си беше бармана. Имаше един готин пич голяма любов. Трябва да си припомня кой кого беше 😂  Да не са сменили актьора. Иначе аз секратарка знам при кого ще се сгаджоса 🤭

# 62
Да, спомням си, че сподели преди време Simple Smile Много ще е интересно 🥳
Ей сега ми попадна инфо от википедията, като създатели на сериала освен Иван и Андрей присъства и Светла Иванова-певица, йога мастер... Много се изненадах.

# 63
# 64
Ей, да я видя Весела с нещо свежарско (освен Ванката Stuck Out Tongue), че последните  интервюта, които съм й гледала е с едни убити цветове откъм сако- кафявоооо, сивоооо...

# 65

Последната песен, виждам Лорина в клипа 🤍 Тя и Зомбори играеха в един уеб сериал, двойка учители. Бяха много сладки ❤ Гледам,че днес е една година без нея 😢
[/quote]
Офф топик, но ми е мъчно много за това момиче. Още не мога да гледам нищо с нея. Талантливо, красиво, добро и тъкмо успяващо… Мир на душата ѝ.

Пишете отзиви за филма на Юруков, няма да мога да го гледам скоро.

# 66
От Руши  преди половин час. Снимат.
Скрит текст:
, , и един стар кадър на "сресан" Иван 😆

# 67
  • Галифрей
Охохо  благодаря ти, ей голяма химия тези двама 😍🥰🥰

Скрит текст:
Сетих се какво снимат леле нямам търпение,ама трябва да чакаме какво да се прави… голяма романтика ще го обърнат 🥹

# 68
Гледайте филма на Иван Юруков като режисьор:
https://programata.bg/?p=29&l=1&c=1&id=103733
В момента е в кината из цялата страна. Не го пропускайте. Филмът е откровение. Гледайте този филм, защото е направен с много любов, защото е уникален, различен, смислен, защото ще ви отведе до забравените в детството Първи пъти, когато откривахте с трепетно любопитство красотата на света.

# 69
Изгледах "Цветът на хамелеона". Малко странен филм никъде не видях "черен хумор", но пък Руши си е заслужил наградата за този филм.
Още 10 годишен започва да учи в Шотландия, след това избира университет в Англия, макар че е приет и в САЩ. Магистратурата му е там. Искал е да стане и тенесист, но актьорството и музиката надделяват.
Няколко пъти срещам инфо, че при раздялата е взел момченцето при себе си и си го отглежда. Не знам дали е вярно, но ❤️
Аз продължавам с гледането. Какви погледи, ревност и специално отношение на Мартин към Яна. Само не разбрах що се инати толкоз време, пък даже се и занимаваше с други жени, визирам ГабРовска.

И.. мъжовете. 😁
Скрит текст:

# 70
Къде го гледа?

# 71
А как се казва артистката която играеше измамената старица в последните епизоди? Спомням си я като млада, но името ѝ не знам.

# 72
Във Vbox.Филмът е за ДС и е интересен,освен странен. Simple Smile
Шантал и Юнона също е спонсор на сериала.Даже смятам,че на Ася тоалетите са по скоро техни.

# 73
Гледах трейлъра на филма на Иван Юруков. Не ми е на вибрацията в момента, но задължително ще се изгледа в някой следващ.
А защо Мартин се занимаваше с Габровска ли? Ами защо ядем фаст фууд?😉

# 74
Е,ясно коментирали сме го.Но гледах 12 епизод и така я изревнува от лудият Павел и ѝ ги наговори едни..И аха пак да я целуне,но тя си тръгна(а още не беше казал на Ася,че пръстена е по погрешка).Мисълта ми е,че още тогава си показа,че има чувства към нея..но пусти инат и неориентираност. Grinning
Четох резюме на филма на Юруков.Май няма да го гледам,гледа ми се нещо лежерно стига с тези тежки и сериозни филми(почвам с Татковци в понеделник).

Общи условия

Активация на акаунт