Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Годините му личат само, когато говори Hug

# 46
Годините му личат само, когато говори Hug
Ехаа, много точно казано 😊

# 47
  • Галифрей
Пожелавам  му здраве,любов и много творчески успехи! 😘❤ Найстина изглежда доста по млад. Той е българският Дейвид Теннат 💕 Той беше причина да започна да гледам сериала и се влюбих 😘

# 48
  • Пловдив
За фенките... Simple Smile
Незнаех, че е сценарист и режисьор на филм...https://www.facebook.com/TillTheFinalCaprice/  излиза днес мисля..."До последен каприз".

# 49
  • Галифрей
За фенките... Simple Smile
Незнаех, че е сценарист и режисьор на филм...https://www.facebook.com/TillTheFinalCaprice/  излиза днес мисля..."До последен каприз".
Дам в предишната тема го бях пуснала. Днеска излиза по кината 😘

# 50
Да, при Цитиридис говори за него и, че датата е избрана, за да съвпада с неговия рожден ден.

# 51
Видях ги сладурчетата като снимаха, Весела е много симпатична!

# 52
Ей,снимат ли вече?Значи няма да се забавят много,есента да ги очакваме.
Аз съм на 7 епизод.Паднах от смях в 4 когато Яна измъква Мартин от таксито и му помага да ходи.
Тя:Егати късмета да ми се падне адвокат-г@з и то пиян!
Той:Аз може да съм г@з,но пиян не съм! И с разфокусиран поглед се  клатушка и маха на таксито. Joy
В 6 епизод пък Христаки като се ядоса ,че Мартин е в тях и си вечерят с Яна,а той при Ева.
Той:Леле това адвокатче е и сводник!
Детето:Тате, какво е сводник?
-Абе сутеньор...свиня...прасчо бе..GrinningСега забелязах,че те с Яската са купили книга и четат от нея как да задържат жените си.Joy
Сега в 7 епизод е вече целувката,ама каква целувка..Той смятам,че още от пръв поглед си я хареса,щото вече в 4 епизод я сънуваше,че му казва мило"Господин Ефективен..."
А Зомбори пък какъв хубав глас имал и той.Много добре си стои до Весела и много ги харесвам като двойка.
Мартин вече започва да крие от Ася разговорите си с Яна,и май започва да мисли много за нея.И всички тези "помогни на този,помогни на онзи.." и все про боно са си май от любов към нея.
Много сладка как се разплака пред него,че е самотна..и,че явно нещо ѝ има..И после след целувката как си тръгна към къщи с бодра стъпка и с усмивка.Тук вече и тя започна да се влюбва в него.
Не сме прави, в началото е с хубави сиво палто и една пухкава шуба има,не е само онова размъкнато яке дето после не го сваля.Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 21:33 от Amber*

# 53
  • Галифрей
Снимат от седмици 😉 И аз искам да ги видя 😫
Да според мен Мартин се влюби в нея от пръв поглед, все пак сънуваше еротичен сън с нея 🤭 Не беше сигурен какво се случва. Тя постепено. Когато й правеше снимки за профила за запознанства, как се спогледаха шернаха момент ❤ Според мен тогава бе момента когато и тя се влюби в него.
Иначе много се смях на това с прасчо 😂🤣
Трябва да си записваме култови реплики от Христо 😂❤

# 54
Май ще ходим да за лягаме по парковете да ги дебнем 😆
Тези почивни дни мисля да погледам любими моменти. Епизод 7 с целувката-задължително!
А да съберем култови реплики от сериала е прекрасна идея. И не само на Христаки, всеки изтърсва по нещо 😊

# 55
  • Галифрей
Пореден пост,сори.
Но ми попаднаха едни много хубави песнички и искам да ги споделя.
В първите две Бабинoва и нейният съпруг Зомбори са главни действащи лица.Много красиви,а и клиповете също.
Скрит текст:

,

И третата песен(която чух и в двата сериала-Съни и Мен не ме мислете)е с невероятен текст.
Скрит текст:

Последната песен, виждам Лорина в клипа 🤍 Тя и Зомбори играеха в един уеб сериал, двойка учители. Бяха много сладки ❤ Гледам,че днес е една година без нея 😢

# 56
Ах, 7ми епизод е мноооого романтично комедийно динамичен 🥰
Яна: Осъзнах, че досега никога не съм била на истинска среща!
Мартин: Е, аз съм бил на една, две... Не е кой знае какво 😉
А след целувката им направо грееше 🌈
И за капак на серията Христаки сгази лука 😆

# 57
А май в 8 епизод беше много вълнуващо когато тя му предложи да заминат някъде и той.. Какво ѝ каза, че Ася се била разсърдила заради нея.. Е това са мъжете, първо я целува, тя започва да си мечтае и той.. дава заден."Ама Ася"... Неориентирана работа! И тя как си каза, че изобщо защо си е помислила, че адвокат би ходил с чистачка.. Живата реалност, беше тъжно.
Но пък Весела как изигра паниката, че Ася влиза в апартамента на Марто, а тя там провежда срещата с измамника... Безценно! Как ѝ затръшна вратата. 😁
Кой питаше кой облича Ася, смятам че е Dika. Защото другите фирми са  Andrews за мъжете, Pinki-децата и някои по-ежедневни аутфити на Весела и Dilios - са спалното бельо, други фирми не видях.

# 58
Да, и 8ми врътнах ей сега. Това са едни от най-вълнуващите епизоди. Ще се разкъса този Мартин, всяка му предлага да заминат някъде, само двамата 😆 Взаимоотношенията му с Ася- голяяяма скука. Сега като ги гледах пак, толкова се напъва милата, а той, впрочем също, за да й е на вибрацията. Дори с Макавеева ми бяха по-истински, просто защото и двете страни знаеха, че е само секс. Ася не мога да си я представя в двойка с някого от сегашните персони, толкова е отбрана откъм емоции, изтънчена и студена.
Дианче, може ли да подскажеш с кого ще е занапред 😊

# 59
  • Галифрей
Добрем, кой от всичките Ася ли? Трябва пак да гледам и да внимавам 😄

Общи условия

Активация на акаунт