Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Диана, не е ок да класифицираш по този начин, хубаво е да опиташ да възприемеш чуждото мнение. Все пак затова е темата, нали така.
Дори един и същи човек да гледа два пъти един филм/серия, е способен да изпита различни емоции.
А дали си събрала едно и пет, не искам да знам, защото аз също не съм фен на спойлерите.

# 646
Много добър епизод, и мен ме размекна нежното и добро сърце на Мартин. Ех... Heart Eyes

Аз пък смятам, че е най-логично Кърджилова да издирва Мартин. Оня другия е някакъв второстепенен и епизодичен персонаж, не виждам защо заради него да вкарват цяла нова сюжетна линия. Пък и какво ми пука ако детето се окаже негово? Интригата ще е ако е на Мартин.

# 647
  • Галифрей
Шантал. Извинявам  се, ако по някъв начин съм обидила някой. Аз ценя на всички мението във всеки фандом. Някой  път е доста трудно, да се сдържам. Но аз съм една тиха река. За доста неща съм си затварила очите и не съм коментирала. Не го примей лично, това е сериал. Трябва да му се кефим,защото е забавен и сладък. 😘 Дори според вас да е захаросано и тн, в това няма нищо лошо.

Надявам се да сте прави, ще видим.

# 648
Освен трима бащи имат и две къщи, как го споделиха под секрет децата. Много сладки.
Шантал, 90 % сме на твоето мнение няма повод за линчуване. 😁 Отдавна се отбелязва, че Яна не заслужава Мартин. И то от списващите, които гледаме реално..на живота изобщо, другото е.. без коментар. А, че вече не е така атрактивна двойката е както и в реала, когато има драма, борба за любовта.. Идилията е по-безинтересна. За мен всичко беше много по-забавно с всички персонажи в кантората. Вече не се надявам особено да покажат бате Влади Sad
Ирена и Росен са феноменален тандем.. професионалисти(по Ирена). Joy

# 649
Той мн бързо стана второстепенен, както и Ася, не ги дават нещо.

# 650
Amber, благодаря че си разбрала какво е искал да каже авторът GrinningVery Happy

Обида не е точната дума, дразня се просто, когато  някой ми опонира, че не харесвам нещо. Съжалявам, но ще се повторя - не са ми сладки хич даже. Ти, Диана, да не би да си прясно вклюбена, че толкова съпреживяваш Grinning като помислих, сигурно оттам идва разминаването - моята любов е стара вече, отдавна сме на "кой ще измие чиниите" Smile

# 651
И мен ме хвана изказването на децата, че имат "две къщи и трима бащи" Simple Smile
Иначе мисля, че Радина ще търси Любомир/ Михаил. Той е бил в затвора и тя е нямала инфо, че вече е навън. Може би е онази жена, за която Ирина каза, че го е била завладяла...
Цялото това треперене на Яна, че може да изтърве Мартин ми е леко напрягащо. Абе вярвай си/ вярвай му бе, жена! Не виждаш ли как се е разтекъл по тебе! Да, някой папарак беше пуснал тук точно тези кадри от парка Simple Smile Пак съм с критика към целувките им, като че ли като са приятели и в реала не смеят да се целунат по- така. Едно натискане на устни виждам само и завъртане камерата да не ги снима точно там. Иначе ми хареса предложението на Мартин за тъпите филми, готвенето, танците и секса.
Супер е новата кантора! Много хубав беше момента, когато Ирина им съобщи, че приема предложението. Юристите сдържано се усмихнаха, усещайки добрия тандем, а Янчето разгорещено й се метна на врата Simple Smile Ще бъде пипната и Ирина с вълшебната Янина пръчица Wink
Сега си мисляяяяя, Ицето само ако знаеше какъв терен им осигури като остави децата с него, сигурно ще се гръмне Satisfied За миг си помислих, че на Мартин пак ще му се размине+ това ще му нататрузят и Лафазанката. Ама се смилиха над него Satisfied и ни пуснаха малко да оплакнем окото.

# 652
То и в пътят на честта целуването беше нещо подобно. Някои актори явно не искат да се целуват толковя "страстно", има всякакви хора. И аз не го разбирам, защото това им е работата, но режисьор лично ми е отговаряк, че не могат да ги принудят да се целуват примерно, както трябва.

# 653
За миг си помислих, че на Мартин пак ще му се размине+ това ще му нататрузят и Лафазанката. Ама се смилиха над него Satisfied и ни пуснаха малко да оплакнем окото.

И аз си помислих, че Мартин ще си тръгне с децата, таткото и Христо ще поканят за вечеря, да не е сам. Joy Но се смилиха Joy Целувките на Яна и Мартин за мен никога не са се получавали, но не им и обръщам толкова внимание, на кино все пак Wink

# 654
Напълно съгласна за целувките. Досега в бг сериал такива признавам само между Вергов и Диана(ОЖ) и Карамазов и Теодора(ДЖ).
Днес рожден ден има прекрасницата Ирина. Да е честита!
Скрит текст:
,

# 655
Напълно съгласна за целувките. Досега в бг сериал такива признавам само между Вергов и Диана(ОЖ) и Карамазов и Теодора(ДЖ).
Днес рожден ден има прекрасницата Ирина. Да е честита!
Скрит текст:
,
О, да е чистита Ирина! За миг на тези снимки ми заприлича на Михаела от Игри на волята, да не са рода?
Странно ми е защо не го докарват на целувки в бг сериалите. При положение, че имаме уникални актьори...

# 656
  • Галифрей
Не Шантал не съм влюбена 😂 просто на моменти и аз се дразня от някой от коментари. Нали трябва аутирорията да е доволна. Та забравих да кажа,че в някой в бг продукци двойките са ми токсик.  Това се опитвам да кажа. Иначе съм напълно съгласна,че Яна не е за Мартин. Обичат се хубава двойка са. Повтарям се 😄Забелязохте ли,че не дават любовните сцени, за което за мен е ок защо като го гледам аз ям не ми се гледа 2 мин, как се нали 😄
За мен целувките са ок,не са някакви лигави  да си ядът полувината лице. Освен това сериала може и деца да го гледат за това за някой неща се съобразяват.

# 657
Ммм страхотна Ирина, една от любимите ми актриси Heart Да е жива и здрава и повече да я гледаме и на малкия екран Simple Smile

# 658
Feliche, нямам представа не гледам Игрите.
Странно, не мога да си спомня целувките на Ирина в ОЖ. То с онова дърво Шопов-младши човек и да иска да се изяви не може. Joy
Много ми беше досадна гадателката. Добре, че Ицето направи сцената с нея та беше смешна. Този Юруков, остави на лафове, но и на мимики е несравним.
Да се похваля, благословена съм с шеф като Мартин. Мил, възпитан, ерудиран, човечен и също така строен и хубав. 😁

# 659
  • Галифрей
Да е жива и здрава Ирина, прекрасна жена и талантлива актриса. Ролята й тук пасва идеално ❤😘

Общи условия

Активация на акаунт