Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сетих се, че утре сутрин детето има матура, та няма да мога да отида. Но в следващите дни мога да се включа от различни улици. Но дали ще снимат от вън. Да не са в някоя сграда?

# 91
  • София
Би трябвало да са отвън повечето освен на Будапеща сигурно, нали там е кантората. Предвид колко време ще снимат там предполатам, че ще има вътрешни и външни кадри, но човек може и да не хване външните.

# 92
Би трябвало да са отвън повечето освен на Будапеща сигурно, нали там е кантората. Предвид колко време ще снимат там предполатам, че ще има вътрешни и външни кадри, но човек може и да не хване външните.
Ми тогава влизаме за вътрешните. Румсървиииииз Simple Smile

# 93
  • Галифрей
😀😂Айде  сега ще се дигизираме като един храст и шракаме папаришки 😆 Ще се опитам да ги видя. Много искам.

# 94
Ехооо? Папараците? Ние от провинцията чакаме мат'риали.

# 95
.    Не съм в България, но ми пратиха снимки

# 96
  • София
Ходих днес по ул."Московска", но не видях някой да снима нещо. Минах и по "Александър I" пак нищо. Не знам къде точно снимат.

# 97
Все не ми остава време да се пусна да шпионирам и аз. Ето едно стори от вчера с една официална Яна:

# 98
Много хубава Яна Simple Smile

# 99
Руши беше сложил стори, че сега снимат 57 епизод. А са излъчени 26. Ще има да си гледамеее…нямам търпениеееее❤❤❤

# 100
  • Галифрей
Явно пак  са сляли два сезона,защото сезон 3 има 13 епизода. 😘 Нямам търпение и аз

# 101
А обявили ли са кога започват?

# 102
А обявили ли са кога започват?

Е май есента бяха казали - преди Септември не ги чакайте.

# 103
E, то ако е септвмври-добре. Дано не е пак след НГ.

# 104
След като веднага започнаха със снимките, смятам че бързат за есента. Септември, когато всички предавания се завръщат след лятната ваканция. Очакваме ги. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт