Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Хихи сладури..

# 106
  • София
С този пръстен да не ни намекват, че ще има сватба? Много бързо.

# 107
Руши ми изглежда по-свеж Simple Smile

# 108
Готин си е, нали се уточни че от жълтият фон изглеждат като болнави. Grinning
Е, не трябва така да издават такива важни събития. 😁

# 109
  • Галифрей

Мноого са готини 😍❤❤❤ Обичам ги 😘 Ех Веси ни издава спойлери 😂😜
Скрит текст:
В оригинала се женеха чак в сезон 6 

# 110

От ФБ страницата на "Поетите".

# 111
"Мижаво количество билети са останали и за 14.07 в Kino Cabana. Виждаме се сряда и четвъртък при огромен интерес ❤️"
Преди малко от Руши(закачката е препратка към скандала на Панайот и Кичка)Joy Определено има чувство за хумор Руши.

# 112
  • Галифрей
"Мижаво количество билети са останали и за 14.07 в Kino Cabana. Виждаме се сряда и четвъртък при огромен интерес ❤"
Преди малко от Руши(закачката е препратка към скандала на Панайот и Кичка)Joy Определено има чувство за хумор Руши.

Ее “мижав интерес” стана новото меме 😂

# 113
Аз си взех билети за първата дата и нямам търпение да го слушам. Покрай сериала си върнах старата страст от тийн годините ми към Руши и се надявам да направи хубави концерти.

# 114
И аз бих отишла, ако ми се отдаде възможност.

# 115
"Мижаво количество билети са останали и за 14.07 в Kino Cabana. Виждаме се сряда и четвъртък при огромен интерес ❤️"
Аз нещо съм го пропуснала този скандал и сори, ама не схващам шегата 😆 Веднага отивам да се образовам😆

# 116
Самият скандал и аз го пропуснах(умишлено), но ето, че да не е и темата ни с мижав интерес Grinning

# 117
И аз съм от изтървалите мижавия скандал, но добре, че сте вие да се образовам Joy

От Руши в ИГ, може би от репетиция за въпросния концерт Simple Smile

И една красавица Heart Eyes

# 118
Здравейте да споделя впечатление от концерта на Руши вчера. Беше малко къс - час и 15 мин., но съм много доволна. Изпя си хитовете в нови версии и няколко по-непознати парчета. Създаде много настроение, много е забавен. Поздрави и Весела, въпреки че тя не беше там. Пошегува се, че бил станал “сапунена звезда”, закача се с момичета от публиката, танцова с тях. Има прекрасно сценично поведение. Много заредена си излязох. Днес ще има втори в София, а на 4 август е в Бургас.
Ето и малко снимки:

# 119
Ех, че хубаво Blush Да дойде и във Варна!

Общи условия

Активация на акаунт