Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много е готин Руши!

# 121
Много кофти ми стана, че ще ме изпревари в Бургас, много ми се ходи да го слушам.
И да го гледам също Joy

# 122
  • Галифрей
Голям сладур е ❤❤ От както тръгна сериала аз му станах фенка 😘 Искам и аз да му отида на концерт един ден, за съжеление днес не мога 😟

# 123
Чудесни снимки, завиждам силно Grinning

# 124
Аз като някоя тийнка идвам веднага да се похваля, че Руши ми отговори в ИГ Grinning Blush Ех, подкосиха ми се краката Joy Сега да видя как да си уредя ходене до Бургас Joy

И ВАЖНО от Весела!! Заедно с Луиза Григорова са намерили две сладки котенца, които са изпаднали от под капаката на някаква кола на бензиностанция... Спасили са ги, носят ги към София и търсят дом!! Дано скоро си намерят любящи хора Heart

# 125
Ех, каква варненска групичка фенки можехме да заформим... Grinning

# 126
Ооо групички да искаш.
Вчера на концерта имаше една група от няколко момичета - подхвърляха ОБИЧАМ Те и други неприлични фрази. Той им отвръщаше доволно. Така, че си обича фенките. Та щом има групичка ще дойде и до Варна☺

# 127
Нося ви един много готин Руши Blush

# 128
Не вярвам в брака като институция, но за него бих направила изключение, че даже бих му и предложила! 😂

# 129
Май трябва да прекръстим темата на Фенките на Руши Joy

Обаче вижте го какъв свеж и цветен. А в сериала наистина с грозния филтър го правят по-стар и болнав. Значи, Иване, следващия сезон го карайте по-натурално, баба ви само филми с филтри е снимала, дето има една приказка Grinning

# 130
  • Галифрей
Долу ръцете той е мой!! 😍😍🥺❤❤🌹 Явно трябва  да се наредим на опашка 😆😂
Сигурна съм,че в новият сезон ще излежда страхотен 😳😍

# 131
Красавец
Мили мен не ме мислетковци, Дарето беше качила тази снимка от снимки

# 132
Айде и аз сред фенките на Руши. Не от лудите фенки, н все пак. Има финес и интелект в цялостното му излъчване, което много ми допада.
С Весела мисля, че са много сладка двойка

# 133

Нямам търпение!🥰 Май втори сезон ще е и последен.. Мислех, че поне 3 могат да изкарат.

# 134
Да, за съжаление и ба мен не ме мислете това е последен сезон. У фб казаха, че снимали сватбата

Общи условия

Активация на акаунт