Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 375
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Еееее, нее! Тъкмо си лежим с детето и си пеем "утре отново" и се размечтах за новия сезон.

# 136
  • Галифрей
Ще ми лиспват 😭😭❤❤ Важното,ще се свърши с хепи енд за Яна и Мартин 😘❤❤ няма да е като в оригинала.

Спойлер!!

Скрит текст:
Ига ( Яна) загива в пътет инцидент. Мартин остава вдовец и самотен татко на три деца после среща една мацка Каролина. Която е нова в кантората. Тя е добра душа.

# 137
ПО-добре да се женят и да се свършва. Няма да понеса оригиналния вариянт. Не желая никой да умира.

# 138
Хм, тоя оригинал много депресарски... Да не би да се е наложило да прекратят договора на актрисата бързо и затова да се е получило така. Много странен финал на иначе толкова свежа продукция. Радвам се, че при нас няма да е така Simple Smile

# 139
Да, аз четох, че актрисата в ролята на Ига се е отказала от сериала.
Ето още една снимка от поста на Руши...

Ще ми липсват тези симпатяги Heart

# 140
Ее чакайте да мине втори сезон, че да се сбогуваме 😁
В съседният сбогуване, но там наистина свърши. Оф, настане ли август месец и свършва всичко.

# 141
Едно време просто сменяха актьора, а сега- много кардинално 😁

# 142

От инстаграма на Руши.
При положение , че са излъчени до сега 26 епизода, не звучи зле 65 епизод.
А и пише Край на Сезона, а не на сериала. Така де…надеждата умира последна.

# 143
  • София
Аз пък се надявам така да завърши, никак не искам смърт в сериала. 65 епизода е добра дължина за един сериал. Тъкмо няма да стане прекалено сапунен.

# 144
И аз предпочитам сериала да приключи с втори сезон, колкото и да го харесвам, защото има вероятност при продължаване на сезоните да се оплескат нещата и да стане тъпотия накрая.

# 145
Супер са си 65 еп. Да не стане като Братя,накрая вече беше смехория.И си изсмукват от пръстите драми.

# 146
Е то не им трябва да си изсмукват от пръстите. Те си взимат почти наготово сценария на полския сериал. Там ако не се бъркам били 13 сезона по 13 епизода, тук ако останем с 65 ще са техните 5 сезона по 13 еп.

# 147
  • Галифрей
Дам така е. Няма да го направят сапунджи, от обичайните тръгват добре и после ъъъ. Споко. Те обединяват два сезона в един. На актьорите много добре им пасват ролите и голямата химия между Руши и Весела е топ. Според мен бг версия е по-добра от оригинала.

# 148
  • София
И на мен ми допада повече. Ти ми беше дала линк за оригинала, но не ме грабна.

# 149
  • Галифрей
М дам, аз не съм гледала всички епизоди прескачах тук там 😁 гледах техни моменти, сладки са ама не ми влязоха под кожата. Руши и Весела определено ми влязоха под кожата. Толкова хубово им пастнаха персонажите, когато бяха в една стая се усещаше непрежение.❤

Общи условия

Активация на акаунт