Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 390
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Да се включа и аз след дълго мълчание…Благодаря за информацията, доста изчерпателна👍
Макавеева и Филева ги недолюбвам, съжалявам! Не може всички да са готини като Ицката, нали?!
Харесвам баща и дъщеря - Владимир и Дария са великолепни!❤
Барманът ми е…смешен! Не мога да го взема насериозно!
Ася е за съвсем друг тип мъж!🙄
Падалски много ме изкефи като награби секретарката - сега, като я ощастливи със страст, ще е по-малко свирепа, дано!🙃
Яна ми е бозава, някакси невзрачна, нервачка и половина, напряга ме!
Мъж трябва да се хвърля да целува и награбва така, не жена!
Нерешителните мъже ми олекват адски много!
Руши иначе е чаровник, но имам проблем с нерешителността му!
Ще гледам с нетърпение!
А, забравих - Ицо и Яската са един път 😆
Страхотен тандем!

# 181
И Ванчето. И съседката, как и беше името 😃

# 182
  • София
Ванчето дали ще участва? София Бобчева нали е бременна. Надявам се да участва.

# 183
Прекрасна новина за Бобчева, да е жива и здрава! Може да вмъкнат малко драма между нея и Яската значи😆

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 14:35 от Веселяшка

# 184
Цитат
В центъра на събитията отново ще бъдат очарователният адвокат Мартин (Рушен Видинлиев), борбената майка на две деца Яна (Весела Бабинова) и бившият й съпруг Христо (Иван Юруков), атрактивните юристи Маги Габровска (Снежана Макавеева), Анастасия Захариева (Дария Симеонова), Тома Падалски (Деян Ангелов), Лора Цонева (Ирина Митева), Ева Вълчева (Любомира Башева), Виктор Захариев (Владимир Люцканов)

Всичките са станали юристи през лятото Laughing

# 185
Мацки, попадна ми случайно ей тази класация на бг парчета https://bnt.bg/bg/a/novo-10-2?fbclid=IwAR18OPxhz-JusljDuFmWi7647 … CXiImmAzHqPD1UWdk
 Хайде да го вдигнем малко този "Дъб вековен" на Ванката Flowers Deciduous Tree

# 186
  • София
Гласувах! Grinning

# 187
  • Галифрей
И аз гласувах  за Иван 😘

# 188
  • Враца
И аз.

# 189
Приятно се изненадах, по пътищата на България видях на няколко места билборд с Весела и Рушката- реклама на новия сезон. Лицата им в близък план, с лента през средата разделяща ги на черно- бели и цветни. Много добре изглеждаха 😊

# 190
  • Галифрей
И аз виждам билбордовете по спирките  и на мола на Стамболийски 😘 Усмивахм се и си мисля,нямам търпение.

Днеска си отивам до кварталният магазин и изведнъж виждам пред мен Снежана. Но живо е почти същата, по домашни дрехи. Оказа се,че тя ми е съседка. 😂

# 191
https://www.btv.bg/seriali/men-ne-me-mislete/videos/men-ne-me-mi … 20-ch-po-btv.html
Ако наистина Мартин започне да слуша всички и така й говори , тя ще го напусне на 2 седмица. Ти виждаш ли се на какво приличаш, супер остро е, за хора събрали се от скоро.

# 192
  • Галифрей
https://www.btv.bg/seriali/men-ne-me-mislete/videos/men-ne-me-mi … 20-ch-po-btv.html
Ако наистина Мартин започне да слуша всички и така й говори , тя ще го напусне на 2 седмица. Ти виждаш ли се на какво приличаш, супер остро е, за хора събрали се от скоро.

Незнаем за какво си говорят и дали говори на Яна. Но да тъпо изказване ще разберем.

# 193
"Ти виждаш ли се на какво приличаш... " може да продължава със "... Страхотна си!".

# 194
По скоро визира дрехите й, защото на снимките я даваха малко делово за разлика от 1 сезон. Явно няма да е вече чистачка

Общи условия

Активация на акаунт