Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Галифрей
Дам и аз залагам Ася ще се сгаджоса с Любо и както му е там името. Любопитно ми е каква му е целта.

# 466
Дано не спамя много

# 467
  • София
Извинете за спама, но коя беше песента, която звучеше на фона на пиещия по улуците Христо?

# 468
  • Пловдив
Тоя Джон е плачевен...хич не му се получава на Алексиев.

# 469
  • Галифрей
Отново силна серия ❤
Дора само риве “ Моля ти се Яна” 😩 Това беше мъка за мойте уши. Зелено на Яна й отива ❤
Отново големи аплодисменти за неворятният и велик Иван Юруков. Къде е му е Оскара на този човек?
Ако знае как се казва песента където разбития и пиян Христо върви по улицата, благодаря много 😘
Иван перфектно изиграва ролята си и ти чувстваш каквото персонажа му чувства.
Ето сега да няма опаквания защо само е бил зимен фона. Става вече пролетен 💚
Сцената където караше към кантората за Поли беше 👏🏻  Велик е!!
Иначе Ицето найстина си харесваше Поли,но той беше сляп смешник и го осъзна когато вече е късно.
Поне Джон прие радостно годежа на Яна и Мартин😄

# 470
Като гледах емоциите на Христо си мислех, пореднато доказателство за кръговрата на живота - както си горе, отиваш долу, после пак нагоре...
Ася и Касимов задълбават. Скоро ще е.
Мартин ми харесва с тениски, тъй като постоянно го гледаме с костюм, като разнообразяват е интересно Simple Smile

# 471
За мен хайлайтът на епизода е ашрамът до Своге. 😂

# 472
Приятен епизод. Само заблужденията и глупостите на Христаки край нямат. И смятам, че Поли си пада по него. Ще си отиват, макар че изобщо не ми е симпатична. Като персонаж е пич.
Няма по-дразнещ персонаж за мен от Дора, дори повече от Макавеева. Нахално, нагло, глупаво, мързеливо и тн същество. Сега Яна(естествено!) ще ѝ решава проблемите. Само дето това с ловенето на измамника с нейна помощ го гледахме, дано има нещо по различно.
Силвия е голям образ. 😁Като Падалски де.
Ася ме издразни..отново.Може ли да изрече такива думи"откакто ти дойде и всичко стана по-хубаво..". Значи когато бяха с баща ѝ не е било хубаво. Защо?! Какво му е на Захариев когато всички други го обожават? А никой не харесва Касимов, само тя. И когато продавачката изтърси "и баща ви смята, че сте прекрасна" би трябвало да ѝ е охадило мераците към него. Макар че къде ги виждате тези мераци от нейна страна не знам(аз ли нещо недовиждам 😁). Все си мисля, че разпознава уж бащинско чувство в Касимов, само че от негова страна не е точно бащинско.
Хайде пак чаршаф, какво ми става тук в тази тема недоумявам. Joy

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 12:27 от Amber*

# 473
  • София
Ох, тази Ася и тя не знае какво иска. Много кахърна девойка.
Христо за пореден път бе зведата на епизода.
Много добър епизод отново. Доволен съм много от тази седмица.

# 474

Ася ме издразни..отново.Може ли да изрече такива думи"откакто ти дойде и всичко стана по-хубаво..". Значи когато бяха с баща ѝ не е било хубаво. Защо?!
баща и малко я подценяваше, използваше я  съвсем като асистентка и  май чистачка Simple Smile преди да дойде Яна.
Много ме дразни Дора, много нагла девойка!  Дано Яна по-скоро и реши проблема с измамника, че да я разкарват .

# 475
Велики  са!! ❤❤❤😘👏🏻

ПЛАЧА 😭🤧❤❤❤

Извинявам се предварително, да изгледах по новият епизод. Знам,че не обичате. Не можах да не сдържа така малко да коментирам. Не ме бийте.

На мен не ми дава да гледам следващия епизод, защото не бил достъпен.. Disappointed

# 476
  • Галифрей
Sue61  Незнам защо не ти дава сигорно има техническа грешка случва се ще го оправят. Те още не са качали най-новите, не са ги излъчили. В сайта на Бтв работят последно излъчените.

# 477
  • В най - голямото село
И мен тази Дора много ме дразни. Не иска да работи, само да седи и да хленчи.

# 478
  • София
И мен тази Дора много ме дразни. Не иска да работи, само да седи и да хленчи.
Мен повече ме дразни, че всеки път когато онази заплаши, че ще си тръгне, и Яна "Ама не е така, ама не ни пречиш". Каквато е устата, как не й падна веднъж пердето...

Майтап - всичките мъже на Яна се събраха на вечеря. Липсва само онзи навлек от 1 сезон, не му помня името

# 479
Онзи психопата ли?Божке, как му беше името? Grinning Mай беше Павел..

Общи условия

Активация на акаунт