Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Галифрей
Според мен Цонева и Михаил са били гаджета. Като го видя на снимката се уплаши, реакцията й беше в шок.
Гилех се с глас на глупостите на Ицето 😂😅 Опитва се саботира Зара и Джон.
Хареса ми сцената с Ицето и Марти ❤❤

# 511
Ох, Ицо и Джон са големи сладури, смея се от сърце с тях. Joy И едно не може да й се отрече на Яна - всичките й мъже са някакви добряци, готини и свестни в същността си, въпреки недостатъците си. Simple Smile А Мартин е най. Heart Eyes

# 512
  • Галифрей
Да  съгласна съм Яна има вкус към мъжете 😘 Сладури са до един.
 Старият Касимов не се предава лесно,абсолютно си е навил на пръста да сватосва Марти и Ася 😂  Няма да му се получи.

# 513
  • ENGLAND
И аз го изгледах токущо. Ицето равен няма. Къде другаде играеше актрисата, която играе Зара?  За този многодетния баща в съда се сетих, че беше в Скъпи наследници, но за Зара се мисля вече две седмици.

# 514
Зара играеше в Ол инклузив. Бореха се за нея двама мъже - Парушев и още един. Grinning

# 515
  • Велико Търново
Не беше ли в All Inclusive певицата, дето Емил и Парушев ѝ бяха хвърлили око?
Сега погледнах - Калина се казваше, в сезон 3. А актрисата е Рада Кайрякова.

# 516
Да  съгласна съм Яна има вкус към мъжете 😘 Сладури са до един.
 Старият Касимов не се предава лесно,абсолютно си е навил на пръста да сватосва Марти и Ася 😂  Няма да му се получи.
Уви с всеки епизод ми се струва, че е прав. Пропастта между Яна и Мартин вместо да се смалява с минаването на времето става все по-голяма. Тя продължава да махленства, да се меси, дори като е предупредена да не го прави и да не си вре гагата навсякъде и ето че други хора плащат цената. Яна си е точно за Христо - хвани единия, цапни другия. Но "като на филм" с Мартин станаха двойка и накрая сигурно ще отпътуват заедно към залеза.

# 517
  • Велико Търново
Днес ми стана смешно Яна как назидателно говореше на Ицето да не се бърка на хората в нещата. Grinning

# 518
  • Галифрей
Хаха да  кара му се че се бърка 😂 Ми Яна прави същото, но в по- големи мащаби. Вместо да се радва на живота и хубавия си нов годеник, тя тръгнала да “помага” и с това нейно гадно говорене до къде я докараха пфф. Тя май се нацупи,че Марто я отблъсна като излезе от ареста.
Хъм  в миналият сезон Яна в труден момент казваше “ Мен не ме мисли” сега Мартин каза същото.

# 519
  • Велико Търново
При такова заглавие даже се чудя, че рядко използват фразата. А реално тя може да "играе" различни "роли" - според ситуацията.

# 520
Яна е малко като "шило в торба не стои". Вместо да си гледа живота-децата, любимият мъж,годеж, тя постоянно се опитва да оправя света. И вместо да почерпи малко от Мартин, обраност, сдържаност, възпитание тя го въвлича в своите глупости. И той има опасност да стане като нея вместо обратното. Не съм сноб не си падам по класовите разделения, но тук ситуацията говори, че такова разделение е нужно.
Най накрая се появи пак Иринчето. Колко е красива.
Христаки пак щурее. Аз ги харесвам Джон и девойката. Тя много естествено играе, не съм я засичала досега.

# 521
Според мен  Любо  ( не му е истиското име 100%) и Мартин са се виждали преди.  Подчертавам когато Марти го видя с Дора той каза Вас май ви познавам от някъде?
Този Любо не беше ли на срещата с някакви издатели в кантората?

Беше.
Аз се зачудих дали не е брат на Лора?

# 522
Жалко, че и Лорчето е паднала в капана на този Любомир/Михаил или някаква друг вид връзка имат, така изглежда. Много ми е неприятен.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 20:39 от Amber*

# 523
Amber, много добре го обобщи. Не са от едно тесто и ако беше в реалността вероятно нямаше да издържат заедно.

Лора не знам какво общо е имала с този, според мен по някакъв начин се е опитал да й навреди и тя е успяла трудно да се отскубне.

Според вас новата жена на Джон дали наистина си е очистила мъжете Grinning?

# 524
Amber, много добре го обобщи. Не са от едно тесто и ако беше в реалността вероятно нямаше да издържат заедно.

Лора не знам какво общо е имала с този, според мен по някакъв начин се е опитал да й навреди и тя е успяла трудно да се отскубне.

Според вас новата жена на Джон дали наистина си е очистила мъжете Grinning?

Тотално ви подкрепям, момичета!💪
В живота хора, които са толкова различни, не мелят дълго брашно заедно…Не мисля, че една химия би била достатъчна…
Мартин е фин, въздържан, но сърдечен, добряк. Яна колкото и да е сърдечна добрячка, махленското й, невъздържано поведение, руши всичко! Голям пожар, сигурно е адски уморително за хората около нея!
Ася и Тони също са безвъзвратно загубени в таз тяхна, странна връзка!
А Зара…, тихата вода ненапита е най-опасна…😅
Ицо ми е в пъти по-разбираем и достъпен като държание и манталитет от Яна…

Общи условия

Активация на акаунт