Мен не ме мислете - Тема №3 ❤

• 45 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Галифрей
И аз се смях с глас 😂❤ УНИКАЛНИ СА!! Всичките са страхотни и този сезон е топ.

# 556
И защо да не е "най-важното" Бъбривко. Тук всеки си изразява впечатлениятя и емоциите

# 557
Здравейте, вчера си наваксах със сериала, т.е. изгледах всичките серии наведнъж. Намерих ги в един сайт нуши.бг. Защо в бТВ плюс са заключени сериите, много неприятно ме изненадаха, защото си ги гледах преди там. И има ли някой като мен проблем с playtube , при мен накъсва и понякога застива на една картина, а се чуват диалози все едно си върви действието. Дали е от интернета ми, защото като ви чета, повечето там гледате( в България съм ).

# 558
  • Велико Търново
Много е вероятно да е заради интернета. На мен досега playtube не ми е създавал проблеми.
За btvplus обаче не мога да кажа същото. Нещо се случва там и новите броеве на предаванията, които качват, се намират само през търсачката им. Иначе обикновено "заключват" всичко след 30 дни. След това прехвърлят на voyo.

# 559
И защо да не е "най-важното" Бъбривко. Тук всеки си изразява впечатлениятя и емоциите
Бъбривко визира една от любимите реплики на Христаки. Че нали решихме да ги записваме. Joy

# 560
Христо претърпя такава метаморфоза, помните ли в началото колко го хейтехме.

# 561
И има ли някой като мен проблем с playtube , при мен накъсва и понякога застива на една картина, а се чуват диалози все едно си върви действието.
И при мен е с проблеми, но като не успея да ги хвана по тв, ги гледам там. Търпя го 😆

# 562
Христо претърпя такава метаморфоза, помните ли в началото колко го хейтехме.
Като смени аутфита сякаш смени и личността.Grinning Аз още смятам,че не е особено амбициозен и работлив.А че е обичлив и грижовен винаги съм го смятала.

# 563
Ще си намери мяйстора и Христо скоро като го залюбят с жена

# 564
  • Галифрей
Да смени си аутфита ама пак се върна към стрария с дънковото якенце и жълтото 😁 Той е 40 годишен с мозък на 10 годишен.
Трябва да превъртя епизодите да намеря някой смешен цитат
 “ Моята Яна”  “ На мен винаги ми трябват пари,ама аз тука съм за друго”
“ Адвокати не! “

# 565
Дианче, след 13 и 14 епизод рЕзко ще нарастне колекцията с изцепките на Христаки Simple Smile едната сцена я въртях 10 пъти в плейтюб да му се кефя и на репликите, и на муцуната Simple Smile

# 566
  • Галифрей
Знам гледах ги 😂❤ Ама не искам да казвам, да не ми се сърдят. Част 2 на сезона почва от Петък, надявам се да подържат  нивото.

# 567
Аз така петъчната серия си превъртах няколко пъти, уникален е.

# 568
  • Галифрей
Искам мърч с Христо  “ Това ли е най-важното?” 😂🤣

# 569
И аз се смях с глас на приказките на Ицака и в днешната, и в утрешната серия. Велик! Joy

Общи условия

Активация на акаунт