Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 40 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Галифрей
Аз този филм се опитах да го гледам ама тия “ любовни сцени” ми бяха бляк ала 356 дена 😂 И го спрях
Като излезе ще го гледам заради Ричард 😍 се надявам да променят някой неща и аз се надявам любовните сцени найстина да са хубави и нежни ( не толкова голота) 😆

# 466
  • Бургас
Е, аз няма да откажа да видя Ричард гол. (Макар, че вече съм го виждала в Ханибал) Grinning

# 467
  • Галифрей
Е, аз няма да откажа да видя Ричард гол. (Макар, че вече съм го виждала в Ханибал) Grinning
Аз също…..🤭😏  Не съм гледала Ханибал.

Само написах в нета негово име и ми излезе  това.

Незнам от кой филми е извинявам се за спама 😁 Сър това законно ли е? 😂

Скрит текст:

# 468
  • в сърцето на един мъж...
Ох, това е от един от по-старите му филми, там е треньор по плуване мисля Simple Smile Ама не помня как се казваше и знам, че много трудно се намира.
От два дни ми излиза в инстаграм реклама, нямам търпение да го гледам. Харесвам Ричард във всичко Simple Smile

Аз започнах да гледам отново Даунтън Аби, бях забравила колко е хубав. И съм си приготвила след това трите филма. Три бяха, нали?

# 469
Как се очаква в еротичен трилър да няма голота? Аз мисля, че се съдържа в заглавието на жанра. Ако е непоносимо за някого, защото хората сме различни, е по-добре просто да си изберат друг жанр. Надявам се "Damage" да го направят добре, защото последните години нищо в тоз жанр не е било на ниво, както бяха класики като "Първичен инстинкт", "Дива Орхидея", "Първороден грях" и тн.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 14:21 от daizy_g

# 470
  • Бургас
Стискаме палци филма да не се прави от някой прекалено арт режисьор и всичко да е изопачено и политкоректно по новите стандарти. Иначе като оставим шегата с голотиите на страна мисля, че той най-добре може да изиграе обсесиите на бащата.

# 471
Стискаме палци филма да не се прави от някой прекалено арт режисьор и всичко да е изопачено и политкоректно по новите стандарти. Иначе като оставим шегата с голотиите на страна мисля, че той най-добре може да изиграе обсесиите на бащата.
Новите стандарти съсипват толкова филми с потенциал, че направо е безобразно. Тези класики, които изброих никога нямаше да са това, което са, ако се правеха в новото време. Да се надяваме, че все още са останали режисьори, които желаят да поемат рискове.

# 472
  • Вестерос
Даунтън филмите май са два. Новият и един, в който посрещаха краля и кралицата.

# 473
  • Бургас
Да, два са. Също в края на всеки сезон без първия има Кристмъс спешъл епизоди, които са по час и половина.

# 474
Хм, аз намерих три - Даунтън Аби, Даунтън Аби Кристмъс спешъл и Даунтън Аби - ню ера

# 475
  • Пловдив
Кристмъс спешъл е към някой сезон.

# 476
  • София
Christmas Special е последен епизод на сезона от 2015 г.

# 477
А, ясно, благодаря! Нищо, така или иначе почнах наново да го гледам целия, бях забравила колко е хубав. А тоя замък е разкош Heart Вдовстващата херцогиня е уникална, обичам Маги Смит!

# 478
На вас постоянно ли ви дава Премиум страницата на filmi123?
На мен през ден е премиум. Не мога да си изгледа сериала, защото това е непрекъснато.
Тъкмо подхвана една серия, на другия ден пускам отново премиум и нищо не мога да гледам.
Много е тъпо това. Освен пари каква е логиката да се прави според вас да го има почти всеки ден този режим премиум?

# 479
  • Бургас
Пробвайте в други сайтове, може да го няма там това.
Аз във filmiseriali например не съм имала такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт