Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 40 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Последния дуел и на мен ми хареса, но има много нисък рейтинг. Не зная на какво се дължи, но хората не го харесаха.
А между другото Бен Афлек изглеждаше потресаващо. Grinning

# 451
Последния дуел и на мен ми хареса, но има много нисък рейтинг. Не зная на какво се дължи, но хората не го харесаха.
А между другото Бен Афлек изглеждаше потресаващо. Grinning
https://www.imdb.com/title/tt4244994/?ref_=ttfc_fc_tt
7.4 му е рейтинга, не е толкова нисък според мен.
На мен ми беше интересно разказването от 3те различни гледни точки. Това много добре показва как всеки вижда нещата през собствената си призма.
Аз все още се чудя на кого е детето?

# 452
Откога се каня да го гледам "Малки жени" от 2019.
Трябва да си го пусна тези дни.
И старата версия ми е доста любима, помня навремето, че много ме беше впечатлила.
Но отдавна не съм я гледала.

# 453
МЖ от 2019 не е моята версия. Старата си ми харесва, може би наистина всемко опира до това с коя си израснал или гледал първо 😅 Сърша го докарва по характер, но на визия не е моята Джо. Ема Уотсън обаче е идеалната Мег. Флорънс Пю е красива, но красотата и е някак дива, а аз си представям по-нежна Ейми.

Този за дуелите че беше заинтригувал, трябва да го намеря да го гледам.

# 454
  • в сърцето на един мъж...
Да оставя и моите 5 стотинки по темата Wink :
https://m.youtube.com/watch?v=LZ1DKaE8zas

Аз констатирах, че няколко версии, които не съм гледала. Направо ми дойдоха като Коледен подарък, йеей Simple Smile)

Леле, установих, че имам само една-две версии на филми, които не съм гледала Simple Smile Трябва да взема да проверя какво не съм гледала и да си го събера да гледам Simple Smile

# 455
  • Бургас
https://www.imdb.com/title/tt4244994/?ref_=ttfc_fc_tt
7.4 му е рейтинга, не е толкова нисък според мен.

Явно се е вдигнал. Първите дни баше по-нисък. Под 6.

# 456
  • Down south
Някой загледа ли "1899" на Netflix?
Traylor изглеждаше обещаващ.
На трета серия съм и все още не мога да свържа точките.

# 457
  • Вестерос
В темата за фентъзи и фантастика се обсъжда сериала.

# 458
В темата за фентъзи и фантастика се обсъжда сериала.
Спойлер! Satisfied

# 459
Един от любимите ми филми е "Четецът" по книгата на  Бернхард Шлинк. Който не го е гледал го препоръчвам с две ръце. Много силен филм, много силни роли. Кейт Уинслет печели Оскар за ролята си във филма. Аз съм на мнение, че има филми, които просто трябва да бъдат гледани и този е един от тях.

# 460
  • Бургас
Един от любимите ми филми е "Четецът" по книгата на  Бернхард Шлинк. Който не го е гледал го препоръчвам с две ръце.
Да и книгата е много добра.  Признавам, че рядко съм се замисляла за неумиращото чувство за вина на хората в Германия... Книгата е и за това.Преди дни гледах по една от телевизиите друг немски филм - "Вълната". И в него се прокрадва същата тема, наред с много други. Много философски и житейски въпроси се засягат. Препоръчвам го!

ПП Май не сме много по темата на темата. Thinking

# 461
Мисля, че сме по темата, защото филмът е по книга и засяга един от най-важните исторически моменти в света. И аз бях много впечатлена от трактовката на немците за събитията и чувството на вина и на срам, които изпитват. Буквално повечето от тях дори не искат да си спомнят или да говорят за това, което се е случвало.

Но мен и любовната история ме трогна, беше красиво, че я запазиха докрая.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 13:38 от daizy_g

# 462
Някой загледа ли "1899" на Netflix?
Traylor изглеждаше обещаващ.
На трета серия съм и все още не мога да свържа точките.

Мислех да го почвам, но започнах The Empress, за Императрица Сиси. Сподели мнение като свършиш сезона, Daylily, моля те

# 463
За феновете на Ричард Армитидж, снима се нов сериал за Netflix с негово участие. Римейк на филм от 1992, Вреда, с участието на Жулиет Бинош и Джереми Айрънс.

Предпочитах да го снимат в романтичен сериал Wink

# 464
  • Бургас
О, спомням си този филм. Беше доста драматичен, освен това Айрънс щедро си показваше голия задник Grinning
Не мога да се сетя за друг по-подходящ от Ричард Армитаж за тази роля. Може би в тази версия няма да има толкова голота, но със сигурност ще има любовни сцени, защото все пак това е сюжета. Интересно кой ли ще играе ролята на сина му. Нямам търпение да видя какво ще се получи.

А за феновете на Чарлс Дикенс тази седмица по BTV comedy даваха филма "Старият антикварен магазин" по едноименния му роман. Аз не бях чувала даже за този филм. Не съм чела и романа, защото не е издаван у нас. Има доста познати лица, но не е нещо особено, в смисъл не е скъпа продукция. За тези, които могат да си превъртат назад все още имат шанс да го гледат.

Общи условия

Активация на акаунт