Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 14

• 40 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Галифрей
МГ е проблематичен,простоват човек.

Което явно не е проблем (заедно с предните провалени филми) за Българската национална телевизия, тъй като е отпуснала пари за снимането на филм за Иван Александър, в който ще участва дъщерята на президента. Божкеее луд умора няма Anguished
Знам, ужасно е. Вместо да дават пари на найстина талантливите хора  било то за игрален филм или анимация, те  дават пари на ненорманик.Синчето му е същата работа и то има свото “ филмче”

# 616
  • София
Бриджъртън нещо отложиха рилийза... Не и харесвала сюжетната линия на Шонда, та явно снимат нещо наново. Имам чувството че с този сезон ще прецакат сериала... Аз книгите още началото на 2021ва ги прочетох. Любима ми е за Виконът и за Елоиз, на Франческа нещо не ме грабна, малко е тежичка.

Сиси в страхотен сериала, ама се наложи да го пусна на английски че на немски ме товареше и не можах да следя историята.

Последно историческо изгледах Лейди Чатърли, сигурно сте го обсъждали, Даунтън Аби meets  Бриджертън 😁

# 617
  • Галифрей
Аз съм гледала само Бриджъртън сезон 2 , първият сезон го пропуснах защото не я харесвам тази Дафни и от клипчета и ревюта бях възмотена. Но сезон 2 ми хареса, изгледах го за един ден. Но не ме грабнало ей така да ми влезе под кожата. Шарен и ми се дояде торта😂
Много  богати хора всичко е лъсково и тн. И обичат да дават страстни любовни сцени. Идва ми в повече ама, те се чудят какво да правят по цял ден.
Ми сигорно, те го снимат от няколко месеца и явно както е тръгнало щом малък трейлър не са постанали май повечето хора са от отказали като разбраха,че сезон 3 ще е за Колин и Поли ( така ли се казваше? забравих  й името)
За мен те нямат химия. Ама все пак това си е мое мнение

# 618
  • Пловдив
Аз в ютуб гледах някакви трейлъри, но тъй като не разбирам английски не мога да преценя официални ли са или фейкове.

# 619
Тъкмо догледах Чатърли, не им се получи грам...
От Бруджъртън харесвам много Франческа и Елоиз, чела съм ги още преди много години...но сериала ...е той си е съвсем отделен.

# 620
Аз лично, харесах повече първи сезон на Бриджъртън, втория незнам защо но някакси по блудкав ми дойде.

# 621
  • София
Сега ще излезне за кралицата и Лейди Данбъри на младини първо краткия спин оф , имаше няколко sneak peak-a

Няма още никакви трейлъри за третия сезон, аз съм в официалната група на сериала та ги следя изкъсо 😁

# 622
Нищо не са показвали от новия сезон според мен ще има генерални промени спрямо книгата, при положение как свърши втори сезон (spoiler че Елоиз разбра за Лейди Уисълдаун). Доколкото чета в чужбина е Полин (shipname) е любимата двойка на повечето, ще трябва доста да се постараят.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 06:42 от deska90

# 623
  • Галифрей
Имам последователи в социалните мрежи които ги следят и виждам постовете. Коментираха някаква фенка на Кейт и Антъни направила тик ток видео как псува Полин. Питам се защо? Глупово е. То и аз не ги харесвам ама не ги плюя. Просто ги отнимавам и оставям  хората да им кефят това е.
Аз си чакам Sanditon сезон 3 😏  Ще изкам да качват епизодите  от където си гледам онлайн,защото не ми се занимава със сайта на продукцията.

# 624
  • София
Ох аз трябва да се наканя да догледам Сандитън втори сезон, първия го изгледах на един дъх, ама втория нещо не ме грабна, заслужава ли си?

# 625
  • Вестерос
Да, повече ми хареса от първи.

# 626
Ксро нищо да го развалят 3 я сезон на Бриджъртън.
И на мен са ми любимци Пенелопи и Колин.
Сандитън го зарязах. Не беше лош, но там не ми допада развитието на сюжета.
И се чудя дали да подхващам 2 ри сезон.

# 627
  • Галифрей
Мен лично най- обикнах сезон 2 наскоро отново го гледах. От доста време не ме е грабвало така период драма двойка и въобщо да ми влезе под кожата както с любовната история на Шарлот  и Александър Колбън. Прекрасно е как не си казват нищо и малките жестове, погледи направо стаята гори 😍 Уникална химия имат. Има изтрита сцена как се возят в каретата след бал и едни влюбени погледи. Те имат много лудо влюбени погледи. Разтопих се. Пълно е със символика дори в обеклата.
Сцените с целувките хем страстни,нежни и красиви. Надявам се в сезон 3 да има повече  целувки между тях 🫢
Много неща ще се случат в финалният сезон.
Вижте сега ако искате го гледайте аз мога да с дни да ви говоря 😄

# 628
Мен лично най- обикнах сезон 2 наскоро отново го гледах. От доста време не ме е грабвало така период драма двойка и въобщо да ми влезе под кожата както с любовната история на Шарлот  и Александър Колбън. Прекрасно е как не си казват нищо и малките жестове, погледи направо стаята гори 😍 Уникална химия имат. Има изтрита сцена как се возят в каретата след бал и едни влюбени погледи. Те имат много лудо влюбени погледи. Разтопих се. Пълно е със символика дори в обеклата.
Сцените с целувките хем страстни,нежни и красиви. Надявам се в сезон 3 да има повече  целувки между тях 🫢
Много неща ще се случат в финалният сезон.
Вижте сега ако искате го гледайте аз мога да с дни да ви говоря 😄

Ако говориш за 2 ри сезон на Сандитън, току що ме убеди. Ще го гледам.
Почвам го още утре😆

# 629
  • Галифрей
Да за Сандитън говоря 😁 По- светъл, вижда се красивите зелени глетки,цветя и се усеща топлота. Радвам се, дано ти хареса 😘

Общи условия

Активация на акаунт