Любители на котки - Тема 173

• 31 892
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Разкошна Фрея!❤

# 691
Честита да е, прекрасна е Фрея!
Ние не знам кога ще празнуваме рожден ден, тъй като е намерена девойката на улицата

# 692
  • Варна
Честита Фрея Simple Smile
Имаме годишнина днес с Късметка, намерихме се преди осем години, на този ден 🥰

# 693
Честит рожден на Фрея. Да продължава да е все така чаровна.

# 694
И на Късметка честито второ раждане! Защото да си намериш човек и дом е не по-малко значимо за котешкия род от това да те родят.

# 695
# 696
Честит рожден ден на Фрея. Да си доставяте взаимно щастие и усмивки. Много прекрасни мъркащи моменти, Триша Simple Smile

Честита годишнина на Късметка и Мира. Още дълги години да носите щастие една на друга Simple Smile

# 697
"Да не ми го вземе някой.."

# 698
Много радост,щастие и любов да ви даряват тези сладки мъркащи душички.
Искам и аз една рошава  и пухкава Късметка🥰🤩😘

# 699
  • София
Рая, прибрана от улицата преди 14 месеца, в любимата си поза...

# 700
Здравейте отново от мен:)
Странното нещо в ухото на котето се оказа кора от зарастваща раничка, сигурно  е било бито от по-голяма котка, защото и куцаше когато го прибрахме. Има коричка и отстрани на крачето. Видя го ветеринар, каза,че няма други проблеми, каза също че е момче, (за наше облекчение, защото свекърва ми щеше да се напълни с котарачета, а няма енергия за толкова много). Почистихме ушичките и сега са добре. Вече е на село, беше много послушно в колата, спа като бебе в една голяма кутия с мрежичка отстрани, направи си сам, но свърши работа ). Сега тича по двора, но го пазим от местните котки и нощем спи в остъклена тераса. Успя да се заклещи между една тръба и стената докато разузнаваше, но иначе е много щастливо. Само си хвана и изяде един скакалец, което възмути моя син, който спасява освен котета и буболечки Simple Smile

# 701
Целувки, здраве и много обич желая на Фрея и Късметка. Прекрасни са

# 702
  • Стара Загора
Честито на Фрея и Късметка.
Все така да радват стопаните си.

# 703
  • София
Мира, да е жива и здрава Късметка.

Sparkles, супер за котето.
На снимката се вижда, че е доволен Simple Smile

# 704
Котето явно е щастливо и доволно, но моят съвет е да го ваксинират и периодично да го обезпаразитявате. Бюджетен и не лош вариант за второто е котешкия празимек, стига някой да може да даде хапчетата. При това той в дадена концентрация пази от външни паразити.
Също така е добре пролетта другата година да се кастрира. Хем няма да запложда селските котки, хем няма да се бие за тях.

Общи условия

Активация на акаунт