Любители на котки - Тема 173

• 33 298
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Ето кой довършва котешката храна на двора у нас

# 676
Мария,  Харко е страхотен !  Обичта ви е взаимна и много голяма...Той си има само теб. Пази го!

# 677
Ето ни и нас.
Сутрешни милувки.
Франки още не е кастриран, на година и 1 м е. Не мога да разбира маркира ли. В ремонт съм всичко е по чували и кашони. Понякога май усещам онази специфична миризма  но не знам откъде...Заради ремонта се забави кастрацията. Дано не ми ароматизира новоремонтирония апартамент докато се наканим.

# 678
Мария,и ще бъде много жалко!Това е една много красива,подредена и спокойна за живот и гледане на дете страна.Канабиса не е толкова страшен.Нещо като миризмата на боклуци в БГ Свикваш.А децата тук не се разболяват при всяко накапване от дъжд и "течение",като в БГ.Та,парацетамол рядко им се налага да пият.
Мариета,много сладък този гостенин.Докато татко беше жив и се грижеха за къщата в село,имаше и костенурки и таралежи,които си живееха с години там Идваха,отиваха си.Вечер се виждаха и с малките си.Много сладко!❤
В къщи териториите вече са разпределени.Закари не се качва горе,Сакура спи върху! мен.Винаги.😊

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 09:10 от red soul

# 679
Много харесвам Тути.
❤️
И аз съм ѝ фен на Тути. Тука вече се вижда колко е наедрял твоя Харко.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 10:40 от AnMary

# 680
  • Бургас
red,по-скоро съм за Австрия или Германия,говоря свободно немски език.

Мария,  Харко е страхотен !  Обичта ви е взаимна и много голяма...Той си има само теб. Пази го!
Много благодаря,всичко възможно правя да е добре.
Не иска паучове,но хареса супите на ДМ.
Слагам допълнително вода,давам по една супа и сутрин,и вечер.
Така се хидратира,а и не е само на суха и калорична храна.
Силно се надявам това да е правилно решение за диетата му.
Вземам само с моркови,явно са ок за чувствителни котешки стомаси.

# 681
  • София
Идея за някаква помощ в Пазарджик? Дъщеря ми е видяла коте, което явно е блъснато от кола и влачи задната част от тялото си. Намерих страниците на "4 лапи" Пазарджик и PAW- Pazardjik Animal Welfare във Фейсбук. Нямат посочени телефони. Ще се опита да им пише, но дали някой ще прочете ...

# 682
Таня, виж това
https://m.facebook.com/Vetvalley/
Също в гугъл мапса пиши ветеринарна клиника Пазарджик и излизат доста с телефони.
Не съм в София и мобилният нет е трагичен.

# 683
  • София
Танче, пиши в темата на Пазарджик, дано дадат информация - ПАЗАРДЖИК - 49

# 684
  • София
Жал ми е за котето, но за съжаление не направиха нищо. Sad Скрило се е под една кола. Беше ги страх да го вадят с голи ръце. Щяло да ги нахапе и издере. Дъщеря ми е бременна и се плаши не само от рани, а и от болести. Колата не е тяхна, а на човек, който я пази като очите си. На хотел са, само минават през Пазарджик и в неделя се връщат в Германия. Дори и някак да го заведат в клиника, трябва да има някой, който да поеме ангажимент за животинката. Когато намерихме Преслава, останахме цяла седмица в Пловдив. От едната организация са прочели съобщението. Там има координати и снимка на котето. Ако има късмет, може да му помогнат. Но не съм оптимист. Sad

Редактирам - От организацията са писали, че са на работа, но при първа възможност ще отидат да го потърсят.  Дано!

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 14:42 от Тaня67

# 685
Добро утро!Сега видях това по ТВ😊Ентусиазирани ЧТ и пренебрежителни мъркащи господари.Наистина,така им се виждаме на котките😆

# 686
  • Бургас
Мен и като бодигард ме вижда.
Скара ли му се някой,се озовава с един скок зад гърба ми и продължава да гледа нагло от безопасната вече позиция.

# 687
Да ви покажа гръцкият котарак на сестра ми Максимус :

# 688
Днес нашата Фреичка-Барабеичка, бандитка, разбойничка, глезанка, сладуранка, калпазанка, маймункa и лигличка става на 1 година Simple Smile

(Не знам защо така се промениха цветевете към избелели след прикачането на снимката)

И да ви почерпя с ей това, задължително глeдaйте със звук Simple Smile
https://www.facebook.com/poddubnaa/videos/712025009853378/

# 689
Днес нашата Фреичка-Барабеичка, бандитка, разбойничка, глезанка, сладуранка, калпазанка, маймункa и лигличка става на 1 година Simple Smile

(Не знам защо така се промениха цветевете към избелели след прикачането на снимката)

И да ви почерпя с ей това, задължително глeдaйте със звук Simple Smile
https://www.facebook.com/poddubnaa/videos/712025009853378/
Много си е хубава даже. Да е здрава и да се радвате взаимно на компанията си дълги години. Сладурка голяма

Общи условия

Активация на акаунт