Любители на котки - Тема 173

• 31 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Много моля да спрем този спам. Ан Мари, моля!

# 661
Никой не говори за полови стериотипи и модерна еманципация.

# 662
Sharky, за съвсем друго идеше реч.
Сега съвсем по темата. Нашето момче е на 10 месеца. Не маркира. Но го прави без да препикава, вибрира му опашката... Да очаквам ли непременно и пикване, или може да се разминем само с друсане на опашка?  Новак съм все пак Joy

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 18:08 от cardhu

# 663
  • София
Онова е като това...стереотипи на очаквано поведение, в съответсвие с физическия пол (ХХ или ХУ хромозоми). Останалото е само невежество - кога вътреутробно и от какви химикали се повлиява човешкият мозък. Та т.нар. SexEd  е начин да се преодолее невежеството.

...
Маркирането става с малки, невидими капки, и има много специфична миризма. Барни преди кастрацията не е маркирал, но пък получаваше видима ерекция (говорим за 3 милиметра) и заставаше в онази специфична поза, та не го чакахме да "постигне" повече.

# 664
Днес става една година от кастрацията на Зак.Беше на годинка.Не е маркирал изобщо.

# 665
Шарки, погрешно си ме разбрала. Нямам предвид жената да е домакиня, готвачка (обичам да готвя) и чистачка (това го ненавиждам).
Имам мъжка професия, по време на следването бях по-добра от 99% от колегите ми (а те бяха много повече от нас), първите няколко години в работата съм била единствена жена. Не само инженерите, но и бачкаторите се грижеха да мене.
Но не мога да си представя да ругая и псунам, да се държа грубо. За мене просто има разлика в нормалното поведение на една жена и на един мъж.
Единственото, за което според мене мъжете ни превъзхождат, е грубата физическа сила.
Но жената е тази, която трябва да създаде добра атмосфера и уют в дома, за това не е нужно да е домакиня или домашна прислужница.
Давам да пример мои приятели, пенсионери от няколко години. Като се оженили, си разпределили домакинските задължения. Той избрал пазаруването и готвенето. У тях е много красиво и уютно. Лятото като не работещи са на вилата. Жената си гледа цветята, той зеленчуковата градинка. Мир и разбирателство  (между другото готвещия е професор и голям доктор, но и до сега си поглезва жената).

# 666
Момичета, в котешката тема ли сме още? Rolling Eyes

# 667
Опитвам се да кача едно мъничко клипче със Сина,но не успявам. Аз ли не мога, или не си става по принцип?

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 19:17 от cardhu

# 668
....че пред едно дете да расте с разведени родители или с еднополови,подкрепя второто....
За разведени не, имам прекрасни примери на разведени приятели, които съвсем човешки се държат с бившите си и прекрасно се грижат за децата си, едните дори имат официално поделени родителски права. Обаче твърдо смятам, че едно дете е по-добре да расте с еднополови родители, отколкото с родители насилници, алкохолици или наркомани, а такива семейства (особено прекаляващи с алкохола и неглижиращи децата си) в БГ за съжаление са страшно много...

Честит да е Зак, дълги години да е здрав и да ви носи радост (и да заобича Сакура Simple Smile )

Soft Click, силно стискам палци да имате правилна диагноза и скоро да е излекувана!

Да ви питам, гледам на първата страничка, че много котачета скоро са станали или ще станат на годинка, минахте ли вече от храна китън към такава за възрастни? Как мина прехода? Фрея тъкмо почна да се храни добре, дори повече от добре (малко я поугоих и вече е към 4.5 ) и сега като сменихме консервите и пак почна да яде малко, може и от жегите да е? Иначе сухата храна си ѝ е същата, но тя суха яде по 10-20 гранулки на ден, но пък най-накрая прояде Хилс Ветeринари, която взехме от ветеринарната клиника януари при кастрирането - малък пакет, а чак сега го изяде, толкова яде гранули Simple Smile

# 669
  • София
Аз до преди месец купувах китен, щот чакахме Оникс да порасне. Той обаче сам се захрани със суха храна (адулт), направо налита. Ветеринарят каза, че е достатъчно голям (11м) и може да я яде.
При Аш преходът беше да кажем плавен, но при Оникс - ударен. Не съм ги мерила скоро, но "визуално" Оникс е по-тежък.
Ядат по-малко в сравнение със зимата и ранна пролет. Даже Оникс намали храната. Една консерва от 200гр я ядат почти ден. Хладилникът ми е пълен с отворени консерви, а дъщеря ми само мрънка как се хвърляла храна.

# 670
# 671
AnMary, а защо хвърляте? Аз храня Фрея с консерви от 200 грама, разделена на 2 сутрин и вечер, но понякога проси още и отварям и нова и я дояжда на другия ден. Мисля, че ден-два-три в хладилник нищо им няма?

# 672
  • София
AnMary, а защо хвърляте? Аз храня Фрея с консерви от 200 грама, разделена на 2 сутрин и вечер, но понякога проси още и отварям и нова и я дояжда на другия ден. Мисля, че ден-два-три в хладилник нищо им няма?
Защото отваря нови, а старите се застояват в хладилника. Консерви не съм хвърляла (все още), суха храна събираме за селските котки на приятелката ѝ. В купичките им винаги остава по малко. Дъщеря ми е свикнала, че каквото им сложи ще бъде изядено бързо, а сега им е топло и хвапват по по-малко.
Утре ще нагостя едно улично куче. Ял е вече суха котешка храна Simple Smile

# 673
  • Бургас
Много харесвам Тути.
❤️

В Нидерландия няма да ходя.
Мразя канабис,към парацетамол съм алергична...
Не е за мен.

Момичета, в котешката тема ли сме още? Rolling Eyes
Да,ето ме с Харко,може и час да стои в това положение:

# 674

Общи условия

Активация на акаунт